Помощ за училище

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Помощ за училище

Мнение от Maverick »

Илийка, обаче повечето милионери имат такъв човек като мене, който да им казва какво да правят :lol:
Викат им Консултанти...

П.С: Милионери със средно има сега... след 5-10 години едва ли някой със средно ще може да си намери дори работа :smt023
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Монка,вземи си напиши есето на компа,после го пеистни у форума и да вземем и ние да ти пишем по една оценка, и да се оправят нещата.Направи го обаче преди да го покажеш на даскала ти,защото ако той ти пише двойка,връщане назад няма.Пишем ли тия ние,имаш поправителен при нас :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Убеден съм че даскала не разбира много от риболов и каквато ,и информация да му снесеш ще е като теле в железница.Според мен човека ви е дал свободна тема за да развивате въображение то си.Повечето от по-младите ,включай и моят син страдат от липса на въображение\дано нее така де\ :smt023 успех все пак.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Мони , Монииии, не щеш да послушаш Маверик. Ама не си виновен ти, ами господина , който вместо да те провокира да мислиш (да градиш свои мисли и виждания) , ще те пусне да минеш с една суха фактология . И Сапуна те насочи в добра посока , ама ти си знаеш своето. Не се радвай, ако ти пишат хубава оценка , защото е мечешка услуга. Недей се обижда , защото това си е градивна критика и сега трябва да те карат да трупаш знания , за които после ще е късно. Пожелавам ти здраве и успехи :smt023
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Мони пич,
ти или си глух или кьорав!!!
Мани го Митко, хич не го слушай, ама вземи прочети поне кво е това животно ЕСЕто бре пич.

Ако става дума да напишеш нещо там, текст някакъв, че да минеш ОК, но не му викай на това животно ЕСЕ.

Вземи прочети 2-3 есета, без значение на каква тема, че поне да видиш, кно е това. :axe:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

monilom написа:
gosta написа:Мони , Монииии, не щеш да послушаш Маверик
Аз бих го послушал обаче вече е твърде късно.Не мога да разработя друга тема а и се сетих прекалено късно да пусна тема във форума.Е нищо колкото толкова. :roll:...
Въх ! Прочетох темата и направо се потресох !!! Монка , сериозно , в случаят са ти предложили да развиеш тема която на теб ти допада :idea: За такава тема и развиването и никога не е късно ! Спомням си навремето кат бех на твойте годинки ( след тва и през Лом в кемавската школа бех де :lol: ) като имах да сътворявам таквози творение как ти е заръчано на теб , просто си навивах часовника до преко сили час по-рано за ставане преди школо и я творех през това време ! Та за тва иде реч - ако наистина имаш интерес да правиш нещо то не се лигавиш а го правиш щот иначе се получава как в поговорката за "многото баби и внучето" :idea: Та да го повторя - ако правиш нещо и те влече то го правиш а не се занимавш с глюпости щот как са ти намекнали Маверика и Чирузчето ......... абе що ли се абим да пишем :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Мони, по постовете в темата, направи есето като като разговор с приятели........Ще ти пишат "6+" :D :D 8)

п.п.Въздържам се от конкретни постове и предложения в темата....... да не ти намаля оценката драстично :idea: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

:lol: :lol: :lol: Цели шест месеца школа през 1990г. в ЛОМ та да ми тарифат книжка за механик водач на МТЛБ ( МногоцелевиТранспортьорЛекБрониран) демек - кемаф ! Превод на Български - кемаф - глава проста между два лоста :lol: :lol: :lol: В свинарниците на поделението хванах вторият си трипер от месна мургава девойка , ходих през оградата на сиганска сватба , пазарех през оградата доброжелателни Ломчани да ми земат цигарки от отсрещното магазинче къде е срещу поделението , в големото наводнение га Дунав зале полвината Лом ме караха с линейка до близката болница щот имах неблагоразумието да маам бос във водата а там бутилка на две строшена , приибах сички физични закони и успех да сторя невъзможното като обърнах практически необръщащото се МТЛБ та требваше да преодолявам целият полигон сосе изкопите на бегом и тъй , спомени ............. Баси ! Верно ли че са бастисали кемафската школа :shock: :cry: :cry: :cry:

Павел Иванов
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

monilom написа:Не можах да разбера във поделението ли си служил?

Мони, ей ти тука за четене:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... e10b95d7fd

Едно време викаха "кемафи" на танкистите и на всички завършили видинската школа за механик-водачи на верижни машини . КЕМАФ- е неакъв вид въздушен филтър на танк :idea: от там е повлякло крак за механик водачите на танкове :idea:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Не ми пука, бачовото- нямам носталгия по "подготовка и намерения за стрелба с по 25 хирошими, по съседни държави"; нарязахме ги, останаха в миналото, край с тях :idea: :idea: . На времето, всички механик-водачи на тежки машини трябваше да минат през тази школа- в ракетни войски нямаше понятие "кемаф" ( така викахме на танкистите :D ), ма бачо ти Павел.... де да знам къде е бил после :D :D 8)
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Мони , ми земи пусни снимка две та ми се тръкулне една сълзица по уевата бузка от умиление кат си припомня родната казарма :wink:

ИДА , ми после бех в прослувутата 9та танкова като там возих - Стрела 10 ( сигурно са ти познати :wink: ) , СМК Гвоздейка , жената на един лейтенант и т.н. Абе напрово вълна от спомени ме залива кат си припомням :D

Павел Иванов
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Монка,не плачи батко за къзармата :wink: Нищо не си изтървал!Година и половина ядове и разправии с шапкари :axe: .Питай бачо да ти обЯсни :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Въх как ме разчуства бре Монка :D Само кат погледна как са се запазили тез черно/бели бУрдюрчета :

Изображение

и кат си спомня как се боядисваха без да имаме боя щот струва пари ! Значи рецепта за боядисване на черно/бели бУрдюри :
бели - лесна работа , варел с вар и работата готова :D
черни - в един варел от 200 литра се набумква слама до към средата , доливаш догоре с нафта щото е без пари и палиш ! Чекаш да изгори докато останат двайсетина литра , покриваш с мокро одеало , гасиш и те ти двайсетина литра черна боя :lol:

Тука под вторият прозорец от дясно на ляво спах шест месеца :evil:

Изображение

Верно бая е запуснато гледам ! Инак както виждам живееш в блока на чийто партер продаваха заветната АРДА щото тия в лавката беха тарикати и продаваха основно КЕНТОН и Стюардеса а с тая войнишката заплата да се арчат толкоз кинти ( 90 стинки за КЕНТОНА и 80 стинки за Стюардесата при положение че АРДАта отсреща е по 60 стинки ...... :lol: ) направо си беше грехота :evil:

Въх , от де тръгна тая тема , де отиде :lol:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”