Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помощ за училище
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Помощ за училище
Илийка, обаче повечето милионери имат такъв човек като мене, който да им казва какво да правят 
Викат им Консултанти...
П.С: Милионери със средно има сега... след 5-10 години едва ли някой със средно ще може да си намери дори работа

Викат им Консултанти...
П.С: Милионери със средно има сега... след 5-10 години едва ли някой със средно ще може да си намери дори работа

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- krokibg
- учете се от него
Монка,вземи си напиши есето на компа,после го пеистни у форума и да вземем и ние да ти пишем по една оценка, и да се оправят нещата.Направи го обаче преди да го покажеш на даскала ти,защото ако той ти пише двойка,връщане назад няма.Пишем ли тия ние,имаш поправителен при нас

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Убеден съм че даскала не разбира много от риболов и каквато ,и информация да му снесеш ще е като теле в железница.Според мен човека ви е дал свободна тема за да развивате въображение то си.Повечето от по-младите ,включай и моят син страдат от липса на въображение\дано нее така де\
успех все пак.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Мони , Монииии, не щеш да послушаш Маверик. Ама не си виновен ти, ами господина , който вместо да те провокира да мислиш (да градиш свои мисли и виждания) , ще те пусне да минеш с една суха фактология . И Сапуна те насочи в добра посока , ама ти си знаеш своето. Не се радвай, ако ти пишат хубава оценка , защото е мечешка услуга. Недей се обижда , защото това си е градивна критика и сега трябва да те карат да трупаш знания , за които после ще е късно. Пожелавам ти здраве и успехи 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мони пич,
ти или си глух или кьорав!!!
Мани го Митко, хич не го слушай, ама вземи прочети поне кво е това животно ЕСЕто бре пич.
Ако става дума да напишеш нещо там, текст някакъв, че да минеш ОК, но не му викай на това животно ЕСЕ.
Вземи прочети 2-3 есета, без значение на каква тема, че поне да видиш, кно е това.
ти или си глух или кьорав!!!
Мани го Митко, хич не го слушай, ама вземи прочети поне кво е това животно ЕСЕто бре пич.
Ако става дума да напишеш нещо там, текст някакъв, че да минеш ОК, но не му викай на това животно ЕСЕ.
Вземи прочети 2-3 есета, без значение на каква тема, че поне да видиш, кно е това.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Въх ! Прочетох темата и направо се потресох !!! Монка , сериозно , в случаят са ти предложили да развиеш тема която на теб ти допадаmonilom написа:Аз бих го послушал обаче вече е твърде късно.Не мога да разработя друга тема а и се сетих прекалено късно да пусна тема във форума.Е нищо колкото толкова.gosta написа:Мони , Монииии, не щеш да послушаш Маверик...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- учете се от него
Мони, по постовете в темата, направи есето като като разговор с приятели........Ще ти пишат "6+"
п.п.Въздържам се от конкретни постове и предложения в темата....... да не ти намаля оценката драстично

п.п.Въздържам се от конкретни постове и предложения в темата....... да не ти намаля оценката драстично

- Павел Иванов

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- учете се от него
monilom написа:Не можах да разбера във поделението ли си служил?
Мони, ей ти тука за четене:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... e10b95d7fd
Едно време викаха "кемафи" на танкистите и на всички завършили видинската школа за механик-водачи на верижни машини . КЕМАФ- е неакъв вид въздушен филтър на танк

-
- учете се от него
Не ми пука, бачовото- нямам носталгия по "подготовка и намерения за стрелба с по 25 хирошими, по съседни държави"; нарязахме ги, останаха в миналото, край с тях
. На времето, всички механик-водачи на тежки машини трябваше да минат през тази школа- в ракетни войски нямаше понятие "кемаф" ( така викахме на танкистите
), ма бачо ти Павел.... де да знам къде е бил после

- Павел Иванов
Мони , ми земи пусни снимка две та ми се тръкулне една сълзица по уевата бузка от умиление кат си припомня родната казарма
ИДА , ми после бех в прослувутата 9та танкова като там возих - Стрела 10 ( сигурно са ти познати
) , СМК Гвоздейка , жената на един лейтенант и т.н. Абе напрово вълна от спомени ме залива кат си припомням 

ИДА , ми после бех в прослувутата 9та танкова като там возих - Стрела 10 ( сигурно са ти познати

Павел Иванов
Павел Иванов
Монка,не плачи батко за къзармата
Нищо не си изтървал!Година и половина ядове и разправии с шапкари
.Питай бачо да ти обЯсни 

- Павел Иванов
Въх как ме разчуства бре Монка
Само кат погледна как са се запазили тез черно/бели бУрдюрчета :
и кат си спомня как се боядисваха без да имаме боя щот струва пари ! Значи рецепта за боядисване на черно/бели бУрдюри :
бели - лесна работа , варел с вар и работата готова
черни - в един варел от 200 литра се набумква слама до към средата , доливаш догоре с нафта щото е без пари и палиш ! Чекаш да изгори докато останат двайсетина литра , покриваш с мокро одеало , гасиш и те ти двайсетина литра черна боя
Тука под вторият прозорец от дясно на ляво спах шест месеца
Верно бая е запуснато гледам ! Инак както виждам живееш в блока на чийто партер продаваха заветната АРДА щото тия в лавката беха тарикати и продаваха основно КЕНТОН и Стюардеса а с тая войнишката заплата да се арчат толкоз кинти ( 90 стинки за КЕНТОНА и 80 стинки за Стюардесата при положение че АРДАта отсреща е по 60 стинки ......
) направо си беше грехота
Въх , от де тръгна тая тема , де отиде

и кат си спомня как се боядисваха без да имаме боя щот струва пари ! Значи рецепта за боядисване на черно/бели бУрдюри :
бели - лесна работа , варел с вар и работата готова

черни - в един варел от 200 литра се набумква слама до към средата , доливаш догоре с нафта щото е без пари и палиш ! Чекаш да изгори докато останат двайсетина литра , покриваш с мокро одеало , гасиш и те ти двайсетина литра черна боя

Тука под вторият прозорец от дясно на ляво спах шест месеца

Верно бая е запуснато гледам ! Инак както виждам живееш в блока на чийто партер продаваха заветната АРДА щото тия в лавката беха тарикати и продаваха основно КЕНТОН и Стюардеса а с тая войнишката заплата да се арчат толкоз кинти ( 90 стинки за КЕНТОНА и 80 стинки за Стюардесата при положение че АРДАта отсреща е по 60 стинки ......

Въх , от де тръгна тая тема , де отиде

Павел Иванов
Павел Иванов