Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ножове
Модератор: dantho.mihov
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Re: Ножове
Ето малко и от мен.Не могат да се сравняват с на Любо, но все пак

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Това ми е риболовния арсенал
. Вторият от горе на долу ми е титуляра, грозен от обикновена ламарина, ама си ми е любимия
.

- krokibg
- учете се от него
Камата е много хубва.Браво и го пази това бижу !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Прегледах форум за скандинавски ножки,направиха ги криви от тормоз и победител се оказа шведския МОРА-2000.Сега го търся,щот за 30 лв си заслужава.Има менте на тоя нож-китайско, ана оригиналния дръжката се кърши-какво по -добро предизвикателство да му направя нова-турбогъзарска.
Много красиви изработки виждам тука.Аз имам само 2-3,но се надявам да увелича колекцията си скоро.
TICA FAN
Спор няма!SONY написа:Много красиви изработки виждам тука.
Аз не колекционирам оръжие, но знам къде бяха най-добрите майстори на хладно оръжие в България. В два града и околностите им, които спокойно могат да се отбаняват при обсада без личния състав на БА . Та в тези два града, в познати и приятели съм виждал невероятни, като художествена изработка и технически характеристики хладни оръжия.
За съжаление липсата на приемственост, свиването на специалното производство, конверсията и др. основно икомически фактори затриват още едно от хубавите неща.
- asenfisherman
- ще става разбирач
Темата ми се струва интересна,още повече че няма риболовец който не ползва нож по време на излет.Както повечето колеги и аз имам цяла колекция ,от която реших да ви покажа 3 бр. излезли от моите ръце:

Да уточня,че най-горния модел е взаимстван от каталог за ловни ножове,другите два са дело на собствената ми фантазия,а ако се вгледате в долния ще видите и един много полезен аксесоар,а именно -отварачка за бира

Да уточня,че най-горния модел е взаимстван от каталог за ловни ножове,другите два са дело на собствената ми фантазия,а ако се вгледате в долния ще видите и един много полезен аксесоар,а именно -отварачка за бира

Ето нещо и от мен

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малце да се поФалим са се здобих със следното,с/у един жисием
А!,фона е на Баба Меца част от хълбока

starcho написа:Прегледах форум за скандинавски ножки,направиха ги криви от тормоз и победител се оказа шведския МОРА-2000.Сега го търся,щот за 30 лв си заслужава..
От 30лв почват и отиват доста нагоре

Тези хубавци горе са драли по два глигана и ще одерат още толкова без изобщо да имат нужда от точене

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето го моито доста старо Непалско Кукри,канията е от дърво и кожа,липсват малко орнаменти от канията и другото малко ножче за заточване

За Варненци: ножове Мора има в маг. Камартон,а днес случайно си купих 2 в едно магазинче срещу ХЕИ.Ще се правят дръжки-няма как
манията иска жертви. 

Франко,твоите са карбон и затова държат ряз,но модел 2000 е подобрена неръждавейка и не отстъпва на карбона.Видях карбона за 15 лв.-успех спрасчовците.Не ти ли се ще да направиш подобаващи дръжки на твоите кожодери?
Гледам сте се заговорили за ножчета и имам да ви питам следното: Кажете какво ножче да си взема.Трявва ми нещо много здраво и елегантно (може и згаваем) и разбира се за малко парички (до 30-50 лева)