възмутен съм !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Re: възмутен съм !!!

Мнение от bisqo »

колега аз също нямам намерение през ден или през седница да си купувам пръчки и макари, но същия ефект от риболова ми би имало ако пръчките са ми от 50лв.ето вчера си закупих една за 45лв и ми се струва доста добра(като за сравнително нов рибар с не особено големи възможности). и какво като пръчката ми тежи 100гр повече от ваште супер модели, щом ти е тежко с пръчка която тежи да речем до 500гр, тоооо ... всеки сам ше си направи извода. за темата ми колега модератор - не съм и се и надявал да има толкова много писане.аз исках просто да изкажа възмущение(стува ми се с основание) и да покажа един абсурд. но ще се повторя -вие такава нужда нямате. ако сметнете за нужно заключвайте темата
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Павел Иванов написа:Сапуне , къде виде търгове в линковете които си пуснал ?
Недоглеждане!Оставащите часове в обявите са ме заблудили!
/никога не съм учил английски/
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
петър василев

Мнение от петър василев »

NITro`bE написа: хората са казали "За всеки влак си има пътници "
Защо не си зададете въпроса ;,,Колко са пътниците за този влак?'' :wink:
marko1
новобранец
новобранец

Мнение от marko1 »

една близалка в испания може да е 11евро ,но един цял свински бут сушен казва се ХАМОН...струва 30евро,а тук 300лв...това говори ли ти нещо,или все едно.
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

marko1 написа:една близалка в испания може да е 11евро ,но един цял свински бут сушен казва се ХАМОН...струва 30евро,а тук 300лв...това говори ли ти нещо,или все едно.

и кво эа бута
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

bisqo написа:.....щом ти е тежко с пръчка която тежи да речем до 500гр, тоооо ... и да покажа един абсурд...
Ами тежичко си е особенно ако я позваш за спининг ! Абсурда май го разясниха Ганди , Ангел и други . Навремето преди да фалират представителите на Пуре Фишинг в София направиха една перфектна тотална разпродажба - въдици струващи до тогава 480лв. се продаваха за 180лв. при положение че в цяла Европа се продаваха за 190 евра ! Демек като видиш такова реЗко намаление , първо правиш съпоставка на вън колко струва и тогива мърморкаш :wink: Друг е въпроса че много от нещата тук се продават на безбожни цени за което споделиха колегите има интернет търговия от навънка и аз специално я ползвам ударно :D

marko1 написа:...но един цял свински бут сушен казва се ХАМОН...струва 30евро,а тук 300лв...това говори ли ти нещо,или все едно.
Да бе ! Ся ако обясниш точно кой Хамон там струва толкова и точно кой струва толкова тука наистина ще ми проговори на мене примерно :wink: В случаят звучиш като - "една цяла кола там струва 300 евро а тука 1000 лева" :lol: :lol: :lol: Сам знаеш предполагам че от Хамон до Хамон разликата в цената е като от тръби до мерджо и тъй :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

не колега предполага се, че това са шаранджииски пръчки(дънни), но явно ти ги ползваш и за спининг. и другия момент тук според мен не става на въпрос за фалит на фирмата, че да правят намаления както споменатата от теб фирма. то и аз ако съм обявил фалит ще гледам да разпродам максимално квото е останало макар и за "жълти стотинки"
Изображение
петър василев

Мнение от петър василев »

Павел Иванов написа:[ се продаваха за 180лв. при положение че в цяла Европа се продаваха за 190 евра ! :D
Точно това им е цената,,Павка.Защо не направите първо съпоставка с заплатите ,които се вземат в Европа и тези във България ,че тогава да приказвате за достъпни цени,а,че са надути цените в нашата мила родино,,,,не много , :roll: ами бая. :wink: Тука не говорим за определени хора ,а за обикновенния работник, :!: той няма ли право на хубави такъми :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

bisqo написа:не колега предполага се, че това са шаранджииски пръчки(дънни), но явно ти ги ползваш и за спининг...
Пич , да сме наясно ! Специално упоменах че имам удоволствието да съм работил само със спинингови въдици на Беркли :idea: Случайно ако те интересува шаранджийският етап в Беркли производството започва едва след като Пуре Фишинг ги купува а преди това правят само спинингови , мухарски и центерпин пръти :idea: Последното което бих ползвал за спининг са шаранджийските пръти :idea: Като пуснеш тема па чети и отговорите по нея :idea: Тоталната разпродажба на бившият представител на Пуре Фишинг ( сегашният е Ганди под ника Видракс който гледам вече не си прави труда да ти отговаря ) я споменах само впомеждудругото !

ПЕТЪР vasilev написа:....Защо не направите първо съпоставка с заплатите ,които се вземат в Европа и тези във България ...
Доста преди да се регистрираш ти еле па bisqo в този форум бях един от най-отявлените темо повдигачи на база тая съпоставка ! След това спрях да пазарувам въдици , макари , брейдове , монофили и изкуственни примамки с някои изключения от БГ ако и да имам неприятноста да мога да си го позволя . В случаят Ганди точно това е направил . Направил е достъпна за всеки джоб една читава гега и отнесе дамара като гледам :wink:

Павел Иванов
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Павле,пак нема те разберат! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

sapuna написа:Павле,пак нема те разберат! ;)
А , сефффте :lol:
Има една приказка на чуждестрански къде звучи тъй - Ми фамале ил кассо :wink:

Павел Иванов
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

колега модератор! мога да приема упрека ти до степен такава, че съм забравил да спомена, че говорех за шаранджийски пръчки, но което би следвало да се подразбира от това, че примера за скъпата пръчка съм дал именно шаранджийска пръчка. а ти очевидно ме имаш за абсолютния noob в риболова като допускаш, че мога да си мисля, че някой би си взел спининг пръчка тежаща 500гр. Благодаря !
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

bisqo написа:...а ти очевидно ме имаш за абсолютния noob в риболова като допускаш, че мога да си мисля, че някой би си взел спининг пръчка тежаща 500гр...
Глюпости на търкалета :lol: Личи си че не познаваш Кръстьо Попоффф и Валката Хинков ! За тех спининг с тегло 500гр. си е лайт версия :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

всяко нещо си има изключение. так е и с нашите мили търговци правещи изключение от търговците по-света - така и не разбраха прост принцип на икономиката, а гледат да си напълнят за два дена гушите и да си вземат БМВ 5-ца
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”