Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Здрасти от начинаещ искам съвет
Модератор: nkolev66
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Здрасти от начинаещ искам съвет
Абе може и да е хубава,те и виетнамците не прощават на кучетата.
На Атия какви екземпляри съм виждал под водата,
щях да глътна шнорхела.
На Атия какви екземпляри съм виждал под водата,
щях да глътна шнорхела.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
... на Атия има и едни други добри екземпляри
...ама бият там
...требе си връзки 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Ловил съм ги на камънаците на плажа с. Ново Оряхово от почти брега и имах неблагоразумието да си ги пъхам в плувките та да не излизам за всяко рибе. Да знаете как хапят, като поизсъхне платът на плувките!
Пържили сме ги мешано с попчета и сме ги яли направо от огъня до палатките ни заедно с наши гости чехи. Додето са топли са добри, но изстинат ли стават жилави. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- добър съвет Гмуркачо ...в петък се прежалих и отидохме на палатка на Мириус... в събота поради лошото море доста хора се бяха скупчили в южната част на залива , сина ми гмуркаше малко по-навътре за попчета , а аз го чаках да излезе и да ми върне плавниците , че се бях натокъл да ходя на 20 +( голям кеф беше там - западния край на мидарника )gmurkacha написа:За съжаление не съм си в Ахтопол иначе можеше да поплуваме.С харпуна щом си решил да пробваш направи го там където няма хора!!!!!!!
...по едно време гледам един Лауреат ( не знам как да го нарека другояче ) , с едно руско пневматично харпунче се насочва към морето ...Колега - викам му , тва нящо е опасно - само стреля , аз един път едва не се самоубих !!!...и пича кво ми отговаря познайте

Аз също не бях ползвал харпун ,камо ли пък Руски.Тая година реших да се пробвам и един приятел ми даде неговия харпун руски.Тук във форума няколко човека ми казаха да не ходя с него , да не мислиш че ги послушах , но пробвах се видях че не става с него и всичко на всичко стрелях 7-8пъти нищо не ударих с него.Но от предупрежденията тука във форума го ползвах там където нямаше жива душа ,да не стане сакътлък нещо , че верно е бая шибан предпазителя.
Благодаря ви за мненията ви относно руските харпуни . Имам два и смятам повече да не ги използвам. Израснал съм на северното черноморие и като малък бях доста запален по подводния риболов , но от 20 години вече живея на южното . Като прочетох доста от раздела Подводен риболов разбрах колко много съм загубил от това че не сам се гмуркал от тогава. Ще съм много благодарен ако някой може да ми назове места около Созопол и Черноморец подходящи за този вид (удоволствие) риболов.
Благодаря предварително.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ахтопол местноста Ахтото!pvo написа:Благодаря ви за мненията ви относно руските харпуни . Имам два и смятам повече да не ги използвам. Израснал съм на северното черноморие и като малък бях доста запален по подводния риболов , но от 20 години вече живея на южното . Като прочетох доста от раздела Подводен риболов разбрах колко много съм загубил от това че не сам се гмуркал от тогава. Ще съм много благодарен ако някой може да ми назове места около Созопол и Черноморец подходящи за този вид (удоволствие) риболов.
Благодаря, но ми се щтеше да е по близко до Черноморец. Благодаря още веднъж.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В Черноморец
. Първоначално пробвай в района ,където са рибарските лодки 

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
хич не се пробвай в Черноморец , ще се откажеш от подводния
, боза и половина , прежали някой лев , но иди по на юг 

и като дуфне западняка става една миризлива историяjustinian написа:В Черноморец. Първоначално пробвай в района ,където са рибарските лодки

- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
[quote="Булти"] ...инак риба има - и то инфарктни парчета ...
[/quote/
Затова го пращам момчето там бре -да се нахъса .

Затова го пращам момчето там бре -да се нахъса .

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Булти благодаря за цветущото описание .За съжаление си прав относно мръсния канал .Не съм си топвал краката дори от тази страна на кея.Пробвал съм веднъж преди доста време от страна на къмпинг "Черноморец" и както се случва обикновенно при мен ,решиж да излизам от водата вече и разтоварих руският ми харпун който вече не използшам след като прочетох за какво иде реч ,към мен взе да се приближава една ОГРОМНА риба . На 50 см от мен се връцна и си изчезна без да мога да реагирам. 

И до колкото знам рибата къща няма
.