Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Модератор: Paublo_Eskobar
- Stanimir17
- сериозен играч
- Stanimir17
- сериозен играч
- Stanimir17
- сериозен играч
Другите възможности са неарендираните селски язовирчета дето може слънчаци и таранки най много да има !
Прав си аз съм от Провадия и бяхме ходили за риба на едно такова язовирче.Направо ме прецака туй нещо.Оттдолу едни корени на дървета Слава Богу само една кукичка си счупих.А пък много я бяха захранили рибата царевица имаше от началота на язовира.
Прав си аз съм от Провадия и бяхме ходили за риба на едно такова язовирче.Направо ме прецака туй нещо.Оттдолу едни корени на дървета Слава Богу само една кукичка си счупих.А пък много я бяха захранили рибата царевица имаше от началота на язовира.
Само Левски!!!кога нема риба и рака е риба.а кога и риба и раци няма има в магазина
- Stanimir17
- сериозен играч
- Stanimir17
- сериозен играч
не че не съм направил нещо. стоях 2 часа и хванах 1,6 кг но беше дребосък а и наоколо само още 1 колега хващаше - другите много рядко.
иначе бях си подготвил захранка, с която спечелих на времето състезание. но забравих червейте във Варна
но голямата ми грешка него ден беше че наруших 1 от основните ми правила-НИКОГА С ЖЕНА ЗА РИБА
а към стената имаш ли някаква информация, как е
тез дни имам работа към Дългопол и може да скатая някой и друг час, че да покибича
иначе бях си подготвил захранка, с която спечелих на времето състезание. но забравих червейте във Варна

но голямата ми грешка него ден беше че наруших 1 от основните ми правила-НИКОГА С ЖЕНА ЗА РИБА

а към стената имаш ли някаква информация, как е
тез дни имам работа към Дългопол и може да скатая някой и друг час, че да покибича
- Stanimir17
- сериозен играч