Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Водоем за НС 7
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Водоем за НС 7

Навсякъде другаде, но не и на Езерово.
Видиш ли другите щели да бъдат пренаселени. А Езерово няма ли да е

Или дайте някой да ни прави густото на аванта.
Не се ли чувствате малко нагло

Колко хора не си извадиха въдиците през ноща на НС на Ивайловград както си е по закон и Любо се застъпва пак. Колко простотии станаха на Езерово предната среща, колко от хората на Люби ви носиха по палатки и ви вардеха един от друг, да не би това да им е работата да се правят на пъдари

Що не се бръкнете всички по 11 лв на ден, както си му е реда за престоя на Езерово а?
Стига сте се натрапвали, какво очаквате Любо да ви каже, че не може ли или че не ни иска. Иска ни човека, но му костваме доста главоболия за съжаление.
Та така за мен е много нахално и безочиливо да злоупотребяваме с човечността на Любо

- drat
- разбира нещата
За кво ги пускате тия теми като триете мнения, вземете се уточнете насаме тарторите за дати, водоеми и други подробности, пуснете после едно съобщение и кой иска да ходи.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ivak написа:![]()
![]()
![]()
Навсякъде другаде, но не и на Езерово.
Видиш ли другите щели да бъдат пренаселени. А Езерово няма ли да еНяма ли точно тогава да е урожая на Любо.
Или дайте някой да ни прави густото на аванта.
Не се ли чувствате малко наглоНаясно ли сте какво остава след нас, кой чисти, кой извозва боклуци, кой го прави това на Езерово.
Колко хора не си извадиха въдиците през ноща на НС на Ивайловград както си е по закон и Любо се застъпва пак. Колко простотии станаха на Езерово предната среща, колко от хората на Люби ви носиха по палатки и ви вардеха един от друг, да не би това да им е работата да се правят на пъдари![]()
Що не се бръкнете всички по 11 лв на ден, както си му е реда за престоя на Езерово а?
Стига сте се натрапвали, какво очаквате Любо да ви каже, че не може ли или че не ни иска. Иска ни човека, но му костваме доста главоболия за съжаление.
Та така за мен е много нахално и безочиливо да злоупотребяваме с човечността на Любо![]()
Ами аз миналата години като ги говорех тези неща, едва ли не ме анатемосахте, че не съм за Езерово.

Сега щом е предложено Езерово, трябва да си иде на вот с останалите водоеми, пък к'вото гласуване покаже.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
МмммммДам ! Напълно подкрепям че ако бъде избрано Езерово трябва да се уточни някаква такса на ден която би трябвало да заплати всеки съфорумник на ден още с пристигането си ! Не случайно иде реч да се цака още в момента на пристигане та да не се получи как се е получило миналата година изнизване по бели гащи и другите да плащат и техните сметки щот или некой не си зел пари , друг си ги забравил и т.н. Защо трябва да се даде нещо ?
- гьола е частен и ако и Любо да е пич и да не търси някаква изгода от форума то той с това си храни семейството !!!
- минималните удобстава като химически тоалетни се заплащат а това че Любо ни е поканил в неговата си собственост не означава че освен че трябва да търпи материални загуби от заетите от нас места а и да додаде някой лев за това че ни е изтърпял , погрижил се да ни осигури удобно за нас място , почистил преди и след нас и пр. !
Та преди гласуването моля ( даже Любо да се дърпа ) да се определи съответна такса от дошъл на НС 7 на ден която да се заплати при пристигането му ! Ако остане някой ден в повече то си го заплаща сутрешно време и остава до другата сутрин примерно ! Та нека тази такса да е вписана в анкетата за гласуване и така всеки да си прави сметката дал ш идва и за колко време преди да клицне за място

- гьола е частен и ако и Любо да е пич и да не търси някаква изгода от форума то той с това си храни семейството !!!
- минималните удобстава като химически тоалетни се заплащат а това че Любо ни е поканил в неговата си собственост не означава че освен че трябва да търпи материални загуби от заетите от нас места а и да додаде някой лев за това че ни е изтърпял , погрижил се да ни осигури удобно за нас място , почистил преди и след нас и пр. !
Та преди гласуването моля ( даже Любо да се дърпа ) да се определи съответна такса от дошъл на НС 7 на ден която да се заплати при пристигането му ! Ако остане някой ден в повече то си го заплаща сутрешно време и остава до другата сутрин примерно ! Та нека тази такса да е вписана в анкетата за гласуване и така всеки да си прави сметката дал ш идва и за колко време преди да клицне за място

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа:МмммммДам ! Напълно подкрепям че ако бъде избрано Езерово трябва да се уточни някаква такса на ден която би трябвало да заплати всеки съфорумник на ден още с пристигането си ! Не случайно иде реч да се цака още в момента на пристигане та да не се получи как се е получило миналата година изнизване по бели гащи и другите да плащат и техните сметки щот или некой не си зел пари , друг си ги забравил и т.н. Защо трябва да се даде нещо ?
Та преди гласуването моля ( даже Любо да се дърпа ) да се определи съответна такса от дошъл на НС 7 на ден която да се заплати при пристигането му ! Ако остане някой ден в повече то си го заплаща сутрешно време и остава до другата сутрин примерно ! Та нека тази такса да е вписана в анкетата за гласуване и така всеки да си прави сметката дал ш идва и за колко време преди да клицне за място![]()
![]()

-
- разбира нещата

- krokibg
- учете се от него
Вие сте луди бе,някои питал ли ме е,дали искам пари
Изобщо ако се идва при мен,не може да става въпрос за пари и такси.Единственното нещо което ще се плаща е - Химическите тоалетни
Забранявам Ви от мое име да пишете каквото и да е.Аз каквото съм искал да кажа съм го писал стотици пъти.Всички сте добре дошли - АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО
А сега по темата.Когато анкетата с имената на водоемите стане факт,тези които ще идват -гласуват.За мен е без значение кои ще е водоема,както и за най-сериозните хора,които винаги и на 100% са присъствали на всяка НС.Когато се испишат имената в анкетата,всеки гласува и пуска пост.Примерно:
Аз гласувах за Домлян - присъствам на 100%
Ако има мнения,абе аз не е сигурно че ще присъствам,просто мнението не се зачита,като гласуването с анкетата,ще е само за да имате представа кои водоем води.За мен това е начина за гласуване.Писна ми,десетина човека,които гласуват но не идват,да накланят везните към определен водоем или дата.Аз така мисля и така трябва да бъде за да се избегнат тези спекулации с гласовете на хора,които не са сигурни дали ще ни уважат.Отчитат се само сигурните присъстващи

А сега по темата.Когато анкетата с имената на водоемите стане факт,тези които ще идват -гласуват.За мен е без значение кои ще е водоема,както и за най-сериозните хора,които винаги и на 100% са присъствали на всяка НС.Когато се испишат имената в анкетата,всеки гласува и пуска пост.Примерно:
Аз гласувах за Домлян - присъствам на 100%
Ако има мнения,абе аз не е сигурно че ще присъствам,просто мнението не се зачита,като гласуването с анкетата,ще е само за да имате представа кои водоем води.За мен това е начина за гласуване.Писна ми,десетина човека,които гласуват но не идват,да накланят везните към определен водоем или дата.Аз така мисля и така трябва да бъде за да се избегнат тези спекулации с гласовете на хора,които не са сигурни дали ще ни уважат.Отчитат се само сигурните присъстващи

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Павел Иванов
Павел Иванов написа:... ( даже Любо да се дърпа ) ...

Радвам се че си толкоз широкоскроен ама и това споменах :
не си длъжен баш кога е жътва да ни търпиш , ако и да ти е приятно това , без нищо ! Някаква минимална такса от 3лв. на денонощие ако не се прибира рибата на тръгване от водоема си е съвсем реална и ненатоварваща . Друг е въпроса ако някой реши да си отнесе всичко какво е хваналПавел Иванов написа:...той с това си храни семейството !!!...

пп - ти си се дърпай

пп2 - па друг път да си мислят га гласуват дата в забраната

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Аз съм на линия 99,99 на 100,където и да е.
Навсякъде ще ми е весело щом съм с всички вас.

- prokop4o
- ще става разбирач
с такса без такса аз съм за езерово
-
- сериозен играч
Аз все още чета и мисля за водоем
Няма да се изказвам,но ще гласувам твърдо
На Езерово прекарах най приятно с истински приятели

Няма да се изказвам,но ще гласувам твърдо
На Езерово прекарах най приятно с истински приятели
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
По добре с такса ,но да е сигурно местото ,отколкото без такса да гледам язовира от трети ред .
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
ВИЧЕВ ти може да не си искал ама безплатен обяд няма, нямаааа...Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Вие сте луди бе,някои питал ли ме е,дали искам париИзобщо ако се идва при мен,не може да става въпрос за пари и такси.

Та пара трябва да се събира...

2. Вариант за който винаги си съдействал Е парата при отчето и децата...
3. Вариант като се събере пара да платим на фирмичака за уеб дизайн да ни осъвремени сайта, който всички ползваме "НаРиба.ком"
Абе идеи да искаш...

п.п Българина когато си плаща е по дисциплиниран...

п.п 2 ВИЧЕВ Ако те дразня

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.