Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Да се разреши нощният риболов!!!!
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Да се разреши нощният риболов!!!!
Браво, Миро! Така си е!мирославмладенов написа:аз съм за разрешаване на нощния риболов,тръпката е двоина,рибите са двоино по големи и сливането с природата също!забрана на лодките нощем би била като да забранят автомобилите,защото и при тях има много инциденти,но е задължително да се въведат и изисквания(не съм сигурен че няма и сега)за жилетки,светлини и т.н.А е факт,че бракониерите ще са затруднени да пускат мрежи при наличието на свидетели наоколо.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
прав си колега,бракониерите ходят нощем,ако има рибари на всякаде през ноща бракониерите няма да могат да
работят спокоино,лятото на искъра дежурим всяка нощ за да сме сигурни че не са минавали токаджиите,няма да ви
казвам колко бракониери идват през ноща,но като видят че сме там и си отиват,това е положението
работят спокоино,лятото на искъра дежурим всяка нощ за да сме сигурни че не са минавали токаджиите,няма да ви
казвам колко бракониери идват през ноща,но като видят че сме там и си отиват,това е положението

- ivanta4ev
- вече хвърля и на тежко
ribolovcho написа:прав си колега,бракониерите ходят нощем,ако има рибари на всякаде през ноща бракониерите няма да могат да

- pachosz
- сериозен играч
Тачев, отде извади тая стара тема 
То след нея от тогава до сега има поне още 10 теми с тоя сюжет

То след нея от тогава до сега има поне още 10 теми с тоя сюжет