Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на хишници с приятели на Жребеца
Re: Риболов на хишници с приятели на Жребеца
Дано сте си събрали боклуците,но като гледам какви дървета са изсечени и телените живарници с маломерни риби.......Риболов по Абсурдистански или Т.нар. Чалга риболов.Предполагам че малко риболовци си представят излетите така.Това е мое мнение и никои не ангажирам.
-
- сериозен играч
Ти ма разби веvells написа:Дано сте си събрали боклуците,но като гледам какви дървета са изсечени и телените живарници с маломерни риби.......Риболов по Абсурдистански или Т.нар. Чалга риболов.Предполагам че малко риболовци си представят излетите така.Това е мое мнение и никои не ангажирам.

Не познаваш хората мой човек

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Дака,не се претеснявай ,той човека, различно мнение от това няма ,,, за три години регистрация:DЙордан Марков написа:Ти ма разби веНе познаваш хората мой човек
Просто сутрин като стане се сърди на себе си ,а следобят на целия свят

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
петър василев написа:Дака,не се претеснявай ,той човека, различно мнение от това няма ,,, за три години регистрация:DЙордан Марков написа:Ти ма разби веНе познаваш хората мой човек
Просто сутрин като стане се сърди на себе си ,а следобят на целия свят

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- danev69
- сериозен играч
Аз пък мисля,че за повечето колеги,това е идеалния риболовен излет. Приятна компания,хубав язовир и някоя друга хваната риба.vells написа:Риболов по Абсурдистански или Т.нар. Чалга риболов.Предполагам че малко риболовци си представят излетите така.Това е мое мнение и никои не ангажирам.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- borislav58
- сериозен играч
И аз мисля като теб колега .danev69 написа:Аз пък мисля,че за повечето колеги,това е идеалния риболовен излет. Приятна компания,хубав язовир и някоя друга хваната риба.vells написа:Риболов по Абсурдистански или Т.нар. Чалга риболов.Предполагам че малко риболовци си представят излетите така.Това е мое мнение и никои не ангажирам.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- научил се да хвърля
Бравос на групата ,но никьде не видях Васко от Сливен на снимките

Нямаше го - беше на състезание.
Боклука бе събран и транспортиран прилежно! Дървата бяха курбан послучай загубата на тялото на толстолоба... гадните щуки го изръфаха...!
Купона на макс и моля, тези, дето не им стиска да се покажат пред колегите си, да не злословят срещу такива крупни прояви, а да заповядат следващия път да се запознаем на живо! Писна ми от комплексари и мъртви душИ!
Боклука бе събран и транспортиран прилежно! Дървата бяха курбан послучай загубата на тялото на толстолоба... гадните щуки го изръфаха...!

Купона на макс и моля, тези, дето не им стиска да се покажат пред колегите си, да не злословят срещу такива крупни прояви, а да заповядат следващия път да се запознаем на живо! Писна ми от комплексари и мъртви душИ!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- сериозен играч
Точно казаноgogolisec написа:Нямаше го - беше на състезание.
Боклука бе събран и транспортиран прилежно! Дървата бяха курбан послучай загубата на тялото на толстолоба... гадните щуки го изръфаха...!![]()

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- borislav58
- сериозен играч
И аз така мисляЙордан Марков написа:Точно казаноgogolisec написа:Нямаше го - беше на състезание.
Боклука бе събран и транспортиран прилежно! Дървата бяха курбан послучай загубата на тялото на толстолоба... гадните щуки го изръфаха...!![]()

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Не се ядосваите бе хора.По спокоино.Много сте докачливи.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
То тия докачливите,докачат ли те,нема откачане.Ма то ти си откачил,за това нема те закачаме.vells написа:Не се ядосваите бе хора.По спокоино.Много сте докачливи.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Нали вие сте ,,нормални,,.Приятно прекарване в Абсурдистан.Но риболова в никакъв случай не е това което си представяте!В нормалния свят дали е така? Гърция,Румъния та даже и Сърбия.Не се чудете ,че заради вас ,,нормалните,,южните съседи затварят язовири и ви гонят от водоемите.Бъдете живи и здрави.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги, дайте да намалим малко градуса, че ми мирише на горяло вече!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;