Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на хишници с приятели на Жребеца
- borislav58
- сериозен играч
Риболов на хишници с приятели на Жребеца
Привет на колегите и колежките които започват в момента да четат моята тема .
Винаги ми е било трудно започването на тема, но като се отпуша е хеее отиде та се невидя.Малко предистория .Много съм доволен на хората измислили безжичните телефони просто шапка им свалям
.Та разбрахме се колеги, и в това число колежки да посетим яз.Жребчево речено сторено. Колеги тръгнаха от различни краища на България още в четвъртък някой дори вече бяха там .Така и ние с колегата Йордан Марков се разбрахме, да тръгнем заедно в петък, аз от Стрелча, той от Житница.Малко късничко тръгнахме, но той бе на работа нямаше как.Минах през Житница за рибки нали с рибки се лови хишник

Ето от тук трябваше да мина и още по зле бе пътя, но Йордан нареди да ловя рибки тъкмо бях си измил колата
Ето го прословутия цех за мръвкърлъци който трябваше да посетя за цър пър.

Понастъпих малко газта по пътя за Жребеца , но Йорда си караше по правилата, и нямаше как да бързам.

Ето това заварихме с престигането ни на Жребчево с Йордан късничко стана дори мръкна
Купона беше вече започна и без нас
Здрависване, ръкостискане ,целуване, и бегом към масата да си намерим места, че дружина трябваше да гоним ехееее
Няма да изброявам по имена, защото всички сме все познати муцуни, и от снимките ще разберете кои сме там.

Да не си мислите, че сме се събрали само да
не е вярно
и риба си уловихме ето

Имаше още 4 щуки в живарника на Чапи, но моето фото нещо не иска да ги изкара той ще пусне снимката заради мен.
Продължавам фото сеанса с останалите колеги от тайфата

Това е змея на Пешката по късно ще видите защо ви го показвам пък него просто много хора му се заканиха

Чапи извинявай но пак въртиш тъмни зделки и затова си излезнал в тъмното

Дори си имахме и рожденнича колежка
Ето я и тортата

Няма да показвам снимки на термометърът само ще покажа тази, и сами си правете извод колко е било топло, но само не си пък мислете ,че не е имало нищо друго за згряване на вътрешните органи

Това ни са и дамите

Времето напредваше, но не ни се спеше дори некой се опитаха и огън да запалят в 12 полунош

Нещо не им се отдаде с огънят Ели се маскира с него за снимка нали дървото е ела и тя е Ели.Само изхабиха две кила бензин да запалят един наръч дърва.

Ееее тоя Йордан нещо ми се изгуби от погледа къде ли може да е търся го от доста време и го няма
А ааааа ето къде се бе маскирал и той дори бе заспал с усмивка на лице

Дявол да го вземе нямам спомени от тук нататък дали пък и аз не съм заспал
ааа не не не е от това.
Ден събота нов ден нов късмет и още повече повече слука отдаваме го на риболов съботния ден .Малко късно се наспах, но нали се събудих.

Това са хора пиещи КАФЕеее
Поздравих ги с добро утро
е нищо че е обяд

Тези също пиеха сутринно кафе
и закусваха с корем чорба направена от майстор Пешката.

Малко снимки от язовира да придобиете реалността в която бяхме

Продължавам по нататака некой вече бяха уловили и рибата на живота си и то на блесна .

Видяхте нали човека си вади рибата от язовира спокойно, бавно, насъбрахме се на главата му и всеки дава акъл не така бавно полека ееееееееееееее а стига де хубаво, че си правим децата с правило, и то по на скрито леле ако пък си ги правехме на улицата то мани маниии
еиии отплеснах се Васко си вадеше рибата, и ни викаше че при всяко приближаване към брегът все по му олеква пръчката вика откачи се о нее още шава, и така накрая вижте сами кво остана от рибата .

Мръсния му ХИШНИК да вземе да изяде на човека рибата, и да му остави само главата до брегът
От тук нататък ще видите некой колеги и в друга светлина включвам се и аз в кулинарната фиеста организирана от Пешката/ Пържоли от риба / Майсторчето Страхил /Чорба от риба/и Моя милост/ Маринован Толуп/
Всеки бе се заел стриктно и увлекателно в работата си, че дори и забравихме, че сме дошли за риба.
Ето и малко снимки от това кой кво е приготвил

Това последното не стигна огнената вода за него много им хареса
За това да се изявим кулинарните възможности бе се потрудил Васката Сливен карп2 за което му благодарим, и също на Божидар който бе ходил до Сливен да го вземе, и донесе при нас мръвката от толупа 35 +.
ЕЕЕе ще кажете няма ли свършване не ти ли омръзна да пишеш нееее даже ще продължа

Бригадата набираше сили защото риболова им омръзна, и стана тягостен дори рибата избяга от нас.
Ееееее не е истина ама некой като неискаха да пият бира пиеха АНТИФРИЗ да не замръзнат вечерта
Вечерта май е имало средношно къпане затова ще има денно миене на кола

Нали си спомняте по нагоре за неуспешното палене на огън е точно това имах предвит огън вечер без огън не е вечер
Реших да им помогна, и да съберем дърва за огън, не клечки за зъби.

Горските да ме прощават ама дървата са сухи, и са от сливааа е, и некой си ги намерихме
Огъня неможах да го снимам щото забравих нооо колегите са го снимали
Риби еее нема обиколих с блесната ,и тайничко се надявах да блесна но уви риба нямммаааа

Включих се и аз в биропиенето то просто нямаше друго кво да правим.

Божо показва ,че това е стол е стол е де, ама инцидентен просто не е направен за хора с тегло 160кг, е затова не си го и копуваите колеги с наднормено тегло

Имало е и за къкво да паднеш от стола улови се, и поредната щука като казах за стола по мое време който падне от стола директно се изключваше от комсомола

Тука пак ми мирише на зделка
Времето бързо се топеше и нетрябва да го губим защото мръкна, и с мръкването започваха, и танците на народите

После ще кажат били са пияни о неее да виждате пияни физиономии аз видях весели и засмени млади хора

Хорото кръшно се въртеше е имаше, и чалга та стигнахме и до руските песни

Охоооооооооо само обърнете внимание на часът отдолу, и на по горната снимка на Данката, нали съм му приятел дори му дадох и едно одеало, че ми каза предната вечер му е било студено.
Неможах да устискам и аз и се поддадох на сънчо прибрах се в мондеото запалих печката пих една бира, и заспах с надеждата за сутрешен риболов .

Ето и температурата вътре в мондеото рано сутринта в 5 и 35 събуди ме простатата
затова снимах температурата

Обаче ме чакаше друга изненада и кощунство некой бе изнасилил Трабанта
на Пешката

Моля нека това не се гледа от малки деца 18 +

След тази случка работата пое полицията и прокуратурата
Пихме с Йордан по едно кафе два пъти, и решихме да отидем вече за риба
речено сторено и поехме
Место ама нанайси забравихме, че днес е неделя.

Ето имало едно малко местенце, и за нас отново разпъвай циганията, но този път с въдица в ръка е кефф

Нямало риба аааа Йордан позира с първата си риба за денят
Забравих да спомена в стария лагер улових сутринта 1 сулка, и 1 костур, сулката я пуснах ама костура ще го видите

Ееее и сега ако не ме вземат за рекламно лице на Ариана вече няма да им я
пия .
Данка с риба трябваше да ме снимаш не с бира хората няма да ми повярват, че съм бил за риба

Крайният резултат от едно часовият ни престой до римския мост на Йордан рибата

Ето и моя резултат, и както казах костур съм уловил

Еййй уморих се да пиша дано некой се сети пък да го прочете, не само да разглежда картинките
Колеги това бе все още непрочутия ни излет с колеги и колежки ! Благодаря за вниманието!!

Ето от тук трябваше да мина и още по зле бе пътя, но Йордан нареди да ловя рибки тъкмо бях си измил колата

Ето го прословутия цех за мръвкърлъци който трябваше да посетя за цър пър.

Понастъпих малко газта по пътя за Жребеца , но Йорда си караше по правилата, и нямаше как да бързам.

Ето това заварихме с престигането ни на Жребчево с Йордан късничко стана дори мръкна
Купона беше вече започна и без нас

Здрависване, ръкостискане ,целуване, и бегом към масата да си намерим места, че дружина трябваше да гоним ехееее

Няма да изброявам по имена, защото всички сме все познати муцуни, и от снимките ще разберете кои сме там.

Да не си мислите, че сме се събрали само да

Имаше още 4 щуки в живарника на Чапи, но моето фото нещо не иска да ги изкара той ще пусне снимката заради мен.
Продължавам фото сеанса с останалите колеги от тайфата

Това е змея на Пешката по късно ще видите защо ви го показвам пък него просто много хора му се заканиха

Чапи извинявай но пак въртиш тъмни зделки и затова си излезнал в тъмното

Дори си имахме и рожденнича колежка

Ето я и тортата

Няма да показвам снимки на термометърът само ще покажа тази, и сами си правете извод колко е било топло, но само не си пък мислете ,че не е имало нищо друго за згряване на вътрешните органи

Това ни са и дамите

Времето напредваше, но не ни се спеше дори некой се опитаха и огън да запалят в 12 полунош

Нещо не им се отдаде с огънят Ели се маскира с него за снимка нали дървото е ела и тя е Ели.Само изхабиха две кила бензин да запалят един наръч дърва.

Ееее тоя Йордан нещо ми се изгуби от погледа къде ли може да е търся го от доста време и го няма

Дявол да го вземе нямам спомени от тук нататък дали пък и аз не съм заспал

Ден събота нов ден нов късмет и още повече повече слука отдаваме го на риболов съботния ден .Малко късно се наспах, но нали се събудих.

Това са хора пиещи КАФЕеее

Тези също пиеха сутринно кафе

Малко снимки от язовира да придобиете реалността в която бяхме

Продължавам по нататака некой вече бяха уловили и рибата на живота си и то на блесна .

Видяхте нали човека си вади рибата от язовира спокойно, бавно, насъбрахме се на главата му и всеки дава акъл не така бавно полека ееееееееееееее а стига де хубаво, че си правим децата с правило, и то по на скрито леле ако пък си ги правехме на улицата то мани маниии

Мръсния му ХИШНИК да вземе да изяде на човека рибата, и да му остави само главата до брегът

От тук нататък ще видите некой колеги и в друга светлина включвам се и аз в кулинарната фиеста организирана от Пешката/ Пържоли от риба / Майсторчето Страхил /Чорба от риба/и Моя милост/ Маринован Толуп/
Всеки бе се заел стриктно и увлекателно в работата си, че дори и забравихме, че сме дошли за риба.
Ето и малко снимки от това кой кво е приготвил

Това последното не стигна огнената вода за него много им хареса
За това да се изявим кулинарните възможности бе се потрудил Васката Сливен карп2 за което му благодарим, и също на Божидар който бе ходил до Сливен да го вземе, и донесе при нас мръвката от толупа 35 +.
ЕЕЕе ще кажете няма ли свършване не ти ли омръзна да пишеш нееее даже ще продължа

Бригадата набираше сили защото риболова им омръзна, и стана тягостен дори рибата избяга от нас.
Ееееее не е истина ама некой като неискаха да пият бира пиеха АНТИФРИЗ да не замръзнат вечерта

Вечерта май е имало средношно къпане затова ще има денно миене на кола

Нали си спомняте по нагоре за неуспешното палене на огън е точно това имах предвит огън вечер без огън не е вечер
Реших да им помогна, и да съберем дърва за огън, не клечки за зъби.

Горските да ме прощават ама дървата са сухи, и са от сливааа е, и некой си ги намерихме
Огъня неможах да го снимам щото забравих нооо колегите са го снимали
Риби еее нема обиколих с блесната ,и тайничко се надявах да блесна но уви риба нямммаааа

Включих се и аз в биропиенето то просто нямаше друго кво да правим.

Божо показва ,че това е стол е стол е де, ама инцидентен просто не е направен за хора с тегло 160кг, е затова не си го и копуваите колеги с наднормено тегло

Имало е и за къкво да паднеш от стола улови се, и поредната щука като казах за стола по мое време който падне от стола директно се изключваше от комсомола

Тука пак ми мирише на зделка

Времето бързо се топеше и нетрябва да го губим защото мръкна, и с мръкването започваха, и танците на народите

После ще кажат били са пияни о неее да виждате пияни физиономии аз видях весели и засмени млади хора

Хорото кръшно се въртеше е имаше, и чалга та стигнахме и до руските песни

Охоооооооооо само обърнете внимание на часът отдолу, и на по горната снимка на Данката, нали съм му приятел дори му дадох и едно одеало, че ми каза предната вечер му е било студено.

Неможах да устискам и аз и се поддадох на сънчо прибрах се в мондеото запалих печката пих една бира, и заспах с надеждата за сутрешен риболов .

Ето и температурата вътре в мондеото рано сутринта в 5 и 35 събуди ме простатата

Обаче ме чакаше друга изненада и кощунство некой бе изнасилил Трабанта

Моля нека това не се гледа от малки деца 18 +

След тази случка работата пое полицията и прокуратурата

Пихме с Йордан по едно кафе два пъти, и решихме да отидем вече за риба

Место ама нанайси забравихме, че днес е неделя.

Ето имало едно малко местенце, и за нас отново разпъвай циганията, но този път с въдица в ръка е кефф

Нямало риба аааа Йордан позира с първата си риба за денят
Забравих да спомена в стария лагер улових сутринта 1 сулка, и 1 костур, сулката я пуснах ама костура ще го видите

Ееее и сега ако не ме вземат за рекламно лице на Ариана вече няма да им я

Данка с риба трябваше да ме снимаш не с бира хората няма да ми повярват, че съм бил за риба

Крайният резултат от едно часовият ни престой до римския мост на Йордан рибата

Ето и моя резултат, и както казах костур съм уловил

Еййй уморих се да пиша дано некой се сети пък да го прочете, не само да разглежда картинките

Колеги това бе все още непрочутия ни излет с колеги и колежки ! Благодаря за вниманието!!
Последно промяна от borislav58 на Нед Окт 24, 2010 10:09 pm, променено общо 1 път.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- новобранец
Re: Риболов на хишници с приятели на Жребеца
ЬАЬАЬ
БРАВО МНОГО ДОБЪР ИЗЛЕТ 

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е те т'ва е репортаж...!
Кефи.
Кефи.

Бреййй то голям купон е било бе Борка

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Голям купон е било, заеби, евала ви праим на всички, големи сте веселяци !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- pachosz
- сериозен играч
Еееее, без коментарите как да ги гледаме снимкитеborislav58 написа:... дано некой се сети пък да го прочете, не само да разглежда картинките...

Пак страхотно сте си изкарали. Почнах да ви завиждам вече

- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
tamihal написа:Е те т'ва е репортаж...!
Кефи.

0 градуса ... голем студ бре ...
Боре, гледам и калчица сте си намерили, значи всичко е било на 6
А и като знам състава на групата .... неам думи

- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
отново сте изкарали перфектно 

пускайте ги,за да хващате
-
- сериозен играч
Поздравления за добрия излет и отличния репортаж!
Голям купон е станало Боре.Перфектно ни поднесе репортажа. 

- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- кандидат преподавател
Кефите от всякъде ! Як купон е било ! Благородно ви завидях !!!

Върл Shimano фен!
- ninastefanina
- сериозен играч
Браво банда,супер сте си изкарали,съжалявам че не присъствах.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"