Избор на мач въдица

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Избор на мач въдица

Мнение от ringo »

То май няма смисъл да даваме мнение, щом го имаш ти най-добре трябва да знаеш как е. :wink:

Е утре ще му е сефтето на шуменското езеро и дано да се израдвам на някоя заблудена трофейна платика :D
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

vlado@rcposeidon написа:Да кажем, че 80% от състезателите ловят с TUBERTINI - явно не са добри....
80% от състезателите не ловят с Тубертини и дори да е така това въобще не е свързано с качеството на пръчките, а поради съвсем други причини което не е мястото тука ...... то ако става въпрос 80% от състезателите ловят с щеки Мавър, но вече тотално ще оспамим темата.
За двеста и няколко лева получаваш висок клас мас с фуджи водачи и макародържател. Дам и Тика може да са правили хубави работи, но това е било едно време, а мачовете на Шимано са доста над 200 лв.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

tamihal написа:
pampasa написа:
Боклук страшен :idea:
Колега би ли се обосновал, защо мислиш така...!!!
Пич знам че си фен на марката -не се заяждам -лових с такав на Богров точно 2 часа -еми просто не става -при хвърляне върха се клати 30секунди ,необосновано дебела бланка,лошо лаково покритие,водачите са под всякаква критика,тежък - с една дума за мен НЕ СТАВА :idea: Няма да давам съвети -всеки се разпростира според възможностите си -АЗ имам два мача в момента - Шимано Спиидмастър Спесимен 4.5 м. и Аерокаст 4.2м. :arrow: Ако не вярваш за Девила отиди да го видиш в магазина :idea: Поздрави
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

за съжаление най-истинските мачове са от 90-те години и е адски трудно да се намерят.Някои от тях съм ги пробвал (на разни приятели) и съм бил очарован.Говоря за Шимано Пауърлууп...на 3,90 дължина тежи 150 гр,или Шимано XXX,или Диафлаш пак на Шимано и Туин Пауър...все японски.Има още 2 уникатни мача...единият е Силстар Карбон,другият е Браунинг забравих модела,но е на 15 години,винено червена бланка.Също Даива Инфинити е истинско бижу.За жалост тва не може да се намери,та за момента според мен най-добрия избор в магазините е Шимано Аерокаст, един модел на Колмик и не на последно място 2 модела на Спортекс.Със сигурност обаче ви трябва серизен бюджет.
Изображение
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Понеже темата доста се изкриви от първоначалния и замисъл, за финал ще добавя... няма лоши въдици, а има строй, който не ни допада. Просто е...!
И дано колегата е направил правилния избор за себе си... :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Че за Шиманото Аливио...днес сутринта ,много насрещен вятър,много студ и голяма вълна на стената.Префектно се държи пръчката поне на теста от десетина бабушки :D8+6 ваглер на 20м разстояние и 6м дълбочина.С тази горна акция рибетата шарани ми се видят.Добър баланс с Ексейджа.Ще го бъде пръчлето.
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

Най-добрите си остават италианците ! Колмик , Трабуко ,Сарфикс , Мавер ! Но във високия клас ! Пара бол !
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

steaven написа:Най-добрите си остават италианците ! Колмик , Трабуко ,Сарфикс , Мавер ! Но във високия клас ! Пара бол !
Не пропускаш ли китайците от Дайва, Шимано и Тика?
нямам живарник
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

hristotihov написа:
steaven написа:Най-добрите си остават италианците ! Колмик , Трабуко ,Сарфикс , Мавер ! Но във високия клас ! Пара бол !
Не пропускаш ли китайците от Дайва, Шимано и Тика?

Те са назад защото са КОМЕРСИАЛНИ ! Иначе ловя с Шимано !
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

revox написа:за съжаление най-истинските мачове са от 90-те години и е адски трудно да се намерят.Някои от тях съм ги пробвал (на разни приятели) и съм бил очарован.Говоря за Шимано Пауърлууп...на 3,90 дължина тежи 150 гр,или Шимано XXX,или Диафлаш пак на Шимано и Туин Пауър...все японски.Има още 2 уникатни мача...единият е Силстар Карбон,другият е Браунинг забравих модела,но е на 15 години,винено червена бланка.Също Даива Инфинити е истинско бижу.За жалост тва не може да се намери,та за момента според мен най-добрия избор в магазините е Шимано Аерокаст, един модел на Колмик и не на последно място 2 модела на Спортекс.Със сигурност обаче ви трябва серизен бюджет.
Ловя с виненочервения на BROWNING серията е FIRST уникална пръчка.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Тубертини не струват ли :?:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

ivelin_1976 написа:
Тубертини не струват ли :?:
Струват и те предполагам ! Но не давам мнение за тях защото не ми е попадала тяхна тояга !
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ловя с едно дърто Мило. За 6-7 години, през които го ползвам, съм срещнал само една по-добра пръчка и беше на Grauvell, май :D
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
donky
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от donky »

ловя с едно Тубертини Диаболо.стар модел е но доста качесвен
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
MHristov
новобранец
новобранец

Мнение от MHristov »

колеги доктора преди месец ми прати една гринта на 4,50м и сам много доволен от нея направо е перфектна,благодаря на всички за помоща
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”