риболов на аркутино???

Модератори: emo vasilev, alekst

skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

неделята ходихме за паламуди и чернокопи с лодката но уви времето беше много кофти и лодката си остана в колата.влязаха само да си
преберат мрежите които бяха празни.нещо се бави паламуда.
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

неделята ходихме за паламуди и чернокопи с лодката но уви времето беше много кофти и лодката си остана в колата.влязаха само да си
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

ти въобще успя ли да я пуснеш тая лодка тази година!
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

dsa написа:ти въобще успя ли да я пуснеш тая лодка тази година!
:smt081 :smt081 :smt081 :smt081
който не лови, няма да яде :)
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

skipper написа:неделята ходихме за паламуди и чернокопи с лодката но уви времето беше много кофти и лодката си остана в колата.влязаха само да си
... колеги, следя ви тук в тая тема и аз... да гризна малко инфо...че да си направя сметката кога да тръгна на пак ЮГ за риби .... ама то много лошо, бе.... оплаквате се яко че няма риби - попчета-мопчета някви си... :wink: ами със зарганата как стои въпроса .... понеже и от лодка си я моря на поразия - след 2,3 покани на приятели .... и блесничка вадя и воблер... значи.... и чепаре ама то е най-назад при мен.

...ама ни'къффффф нишан - Абе ...хора...вий си нямате представа кви количества платерина изкараха Варналии, бе.... тоз сезон - ми 2 месеца само джуруми бяха - от Шабла до Бяла обикалях и не мога да си изкривя душата и на милиметър....а за заргана , че тръгнала била късно ... че чернокопа я гонел ...че нямало така както предни години......
Нямало ли..... не е фантастика, колеги...нито брътвежи мои - рибата тази Есен ни уби - особено иларията - а някои майстори :wink: зарганата, щото имат забрана да носят в къщи от 1ви август чак.

Успех на всички с лодките..... и се обаждайте да знаем ний ко'да правим от брега ... по точно "от точно определен бряг" .... :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

Да колега лодката успях да я пусна само 20 пьти тази година е това е засега де не сьм се отказал още неделята не успях на аркутино но на созопол я пуснах е резултата не беше кой знае какьв 5 циганки и 2 паламуда по около килце.жалко че тази сьбота и неделя сме заети с колегата и ще пропуснем но следващата само време да дава сме на линия. а я кажи ти колко пьти я пусна през това лято а и за сега в момента че то през лятото всеки може майката му е сега да пускаш гуменяка.
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

durumov относно за заргана имаго предимно в царево от дясно на скалите на пристанището.а я кажи за риболово му от лодка по спициален ли е или е пак с бомбарда.
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

я кажете какво е положението на аркутино.
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

умряла работа
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

dnes sledobed bqhme na arkutino i riba varveshe mnogo slabo :smt009 , tuk tame po nqkoi 4ernokop i graca. imashe oshte okolo 20 lodki i pri tqh polojenieto ne beshe po razli4no. predi obed na germankata - nito edna riba :cry:
TRAGEDIA
който не лови, няма да яде :)
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

колеги я кажете какво е дережето на аркутино,че се каним да влезем с гуменяка да подърпаме малко за паламудец.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

skipper написа:durumov .....я кажи за риболовa му от лодка по спициален ли е или е пак с бомбарда.
...пак..бе, пак. Обаче по къса сопичка, нали се сещаш - до 2,80м - стоиш "тихо" на дрейф, гледаш да няма около тебе в момента работещ мотор поне на 400-500 метра. Не знам защо, ама ще я разбера тая работа... защо от мотор се плаши - и то особенно от дизел. Успоредно с брега, гледкаш си каменисто да е отдолу и я работиш хем горно...хем потъващо. Ама да ти кажа - слаба работа. Колкото похвали за майка си отнесох :lol: :lol: :lol: в режим на проби и изследване и то точно срещу давателни места, където вадеха в момента от брега. Аз взема 2 риби...пък на тях им спира...голям кудош :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

мерси за отговора,но утре несмятам да ловя заргана а паламуд поне прогнозата за времето е хубава и ще си пробваме късмета.вьв весниците днеска големи работи пишат дано да са прави,е ше се провери утре какво е дереджето и ще пиша за резолтата пък може и малко снипки да направим.
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

неделята пробвахме за паламуд ама нямаше хванахме само 10на ромки е до 2 часа после падна голяма мъгла и запразнихме.успех имаха само за попче по 10на на човек.за този луикенд имам друга работа и няма да ходя за риба.
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

я кажете какво стана днеска ,че несам ходил и да знам поне дали съм изпуснал нещо па да не ме е яд.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”