Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

риболов на аркутино???
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... колеги, следя ви тук в тая тема и аз... да гризна малко инфо...че да си направя сметката кога да тръгна на пак ЮГ за риби .... ама то много лошо, бе.... оплаквате се яко че няма риби - попчета-мопчета някви си...skipper написа:неделята ходихме за паламуди и чернокопи с лодката но уви времето беше много кофти и лодката си остана в колата.влязаха само да си
преберат мрежите които бяха празни.нещо се бави паламуда.

...ама ни'къффффф нишан - Абе ...хора...вий си нямате представа кви количества платерина изкараха Варналии, бе.... тоз сезон - ми 2 месеца само джуруми бяха - от Шабла до Бяла обикалях и не мога да си изкривя душата и на милиметър....а за заргана , че тръгнала била късно ... че чернокопа я гонел ...че нямало така както предни години......
Нямало ли..... не е фантастика, колеги...нито брътвежи мои - рибата тази Есен ни уби - особено иларията - а някои майстори

Успех на всички с лодките..... и се обаждайте да знаем ний ко'да правим от брега ... по точно "от точно определен бряг" ....

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- научил се да хвърля
Да колега лодката успях да я пусна само 20 пьти тази година е това е засега де не сьм се отказал още неделята не успях на аркутино но на созопол я пуснах е резултата не беше кой знае какьв 5 циганки и 2 паламуда по около килце.жалко че тази сьбота и неделя сме заети с колегата и ще пропуснем но следващата само време да дава сме на линия. а я кажи ти колко пьти я пусна през това лято а и за сега в момента че то през лятото всеки може майката му е сега да пускаш гуменяка.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...пак..бе, пак. Обаче по къса сопичка, нали се сещаш - до 2,80м - стоиш "тихо" на дрейф, гледаш да няма около тебе в момента работещ мотор поне на 400-500 метра. Не знам защо, ама ще я разбера тая работа... защо от мотор се плаши - и то особенно от дизел. Успоредно с брега, гледкаш си каменисто да е отдолу и я работиш хем горно...хем потъващо. Ама да ти кажа - слаба работа. Колкото похвали за майка си отнесохskipper написа:durumov .....я кажи за риболовa му от лодка по спициален ли е или е пак с бомбарда.

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!