Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

На Марица дава
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Re: На Марица дава
Има си тарикатлъци които човек трабва да знае,ако ходи по Марицаshoplandeca написа:Направи ми впечатлени следното:Отивам към 16,17,18,19 часът,хвърлям и нищо докато не почне да свечерява и да се губи перото от поглед не бара нищо или най много 2-3 потропвания без да вземе хубаво.Дойде ли този момент започва да кълве и то постоянно по едрата мряна,кефалът,дребните рибоци започват постоянно да бъзикат,за шаран да не говорим него го няма в тая река.Откачена работа е тая Марица.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Тая тема май нещо е замряла.Я кажете дали сега дава сом на Марица и някой ако е склонен да каже и къде върви сом(имам предвид на кой места).

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Рано е още за целенасочен риболов на сом по реката/особенно около Пловдив/,защото температурата на водата е доста под 18гр.Едва ли някой ще ти сподели точно къде има сом на реката,поне аз няма да го направя...........но ти пожелавам късмет.........през годините имам около 4-5 извадени сома през месец март.
валатът не най-лошото нещо на света
- Don4o_62
- учете се от него
[quote="аксел"]Едва ли някой ще ти сподели точно къде има сом на реката,поне аз няма да го направя...........но ти пожелавам късмет.........през годините имам около 4-5 извадени сома през месец март.[/quote
На мен ще кажеш,но на ухо
На мен ще кажеш,но на ухо

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти