Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Буната на НОЙ-Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Еми...
Незнам за НОИ ... на НОИ ходих преди 2 седмици ... тогава наистина хванах много ... ето снимка от улова ми тогава .. 
, а след това спрях да ходя на НОИ а почнах да ходя на почивка и хванахме една кофичка за 4 часа!А колегата на баща ми за 7 часа хвана една пълна раница и 2 торби пълни с риба ... препълнени .... много риба ето снимка и от там

, а след това спрях да ходя на НОИ а почнах да ходя на почивка и хванахме една кофичка за 4 часа!А колегата на баща ми за 7 часа хвана една пълна раница и 2 торби пълни с риба ... препълнени .... много риба ето снимка и от там

Сефтето
Колеги утре мисля да си правя сефтето на морски риболов ,на сладководен направих вече
Новобранец както се казва но по-добре късно от колкото никога.Изчетах форума до тук за Ной,и имам вапрос първо каде точно е буната на почивка дето варвят тези хубави рибета еларийки платерини и зарганчета ? дето е полигона на почивка и надолу по стръмного към онова заведение или друго място ?Че утре мисля да се спусна натам
Ако има мераклии да дойдат с мен да се обадят тукмо имам нужда от съвети 

кофти
За съжаление ...сефтето мина неуспешно,следващият път с някой който има опит
А иначе на Аспарухово на буната видях накъсаха иеларията, на Ной май само кая....

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
БРАВО

- добре сте се представили на най-давателната буна, ама от догодина ще се иска адресна регистрация за там

- добре сте се представили на най-давателната буна, ама от догодина ще се иска адресна регистрация за там

Последно промяна от durumov на Пет Дек 29, 2006 8:04 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
Глупости....с хлорна вар...с бомби или ток от най близкия хотел !kokicha написа:На какво да ловим на НОИ??? На потъваща бомбарда ли или търмък ?
може и с нощно оставена мрежа наелонка или други съвременни методи...
ти се'а си готов да се мъчиш и да търмъчиш...
я не се излагай !!!
тия ръце къде ги имаш за кво да ги умаряш?
Анатема
Господ може всичко чада мой !