България е убита с U238

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: България е убита с U238

Мнение от INCUBUS »

Жална ни майка в християнския,ако въпреки на всичкото попаднем там - само зелени поляни,птички пеят,звучи прекрасна музика /прекрасна според определението на светата църква-изобщо не става въпрос за Лили Иванова, "Любе"или "Джудас прийст" :lol:/ ,няма риболов,няма кръчми,няма муш-муш .Обаче,заслужава ли си заради сто девици на стари години да са праим на "правоверни" тепърва-да са обрязваме и чела да блъскаме у джамиите и да разчитаме,че след кат не сме оправили в днешния свят повечко мръсници,голям кеф ще има от некви предполагаеми ефимерни вдървени девици :lol:
tct

Мнение от tct »

Че кат са прое.....ът тез девици стой та гледай.Те със сто - ти с един.Ша изтъркаш салама за норматив. :lol:И кат го изтъркаш ша почнат да се бият за тебе помежду си - всяка ше вика "вземи го ти" :lol: У нашия щом има зелени поляни не може да няма и някое езерце :wink:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

INCUBUS написа:Бах ти интригата се заформи - кеф голям,пуста забрана!Ам сега -Бурлак,да съ ..ба в дневалния -две години без три дни ги отмахах в по-голямо бачкане от строителни войски и тотално недоспиване ,щото кат не бях на работа по подръжка на тъпото летище ,давах караул в елитните войски на ВВС.От тогава интуитивно мразя всякакви такива бивши"помощник-поделение" още повече психари,дето много им пречи в живота U-238,"китайския синдром",потъпканите права на ромите,пролетната миграция на червените раци на остров Суматра и пр.Барутчията е прав,Чируз -споко,онази казарма формираше предимно доносници и нагаждачи,гъзоблизци и ментарджии на дребно,за едното "мамбо".И последно -не се притеснявай,в началната фаза на лъчевата болест се усилва потентноста,та има как да си наваксаш и си уравновесиш организмата :) По въпроса за танка-не мога да помогна,в Смолянско не е останал танк ни за цяр,ни за кадем.Има там на едно място едни ламаринени МТЛБ,дето лайната от селски кенеф проникват през тях,та камо ли U 238 :(
И на други неща ни научаваше да не се къпеш 1-2 месеца, да си пилееш времето и да извършваш бесмислени действия/ден І-тези камъни от тук -там, ден ІІ сътите камъни от там-тук/, че само проспаното време не е загубено. Виж мен ме научи и на някои обикновени удоволствия в живота: да се изкъпеш спокойно и да си легнеш в чисти чаршафи, да се наспиш като хората без някой да ти вресне преди да си се освестил още, да се наобядваш без бързане и с каквото ти искаш, но това си е лично мое мнение. При нас гореизброените индивиди се пазаряха по-вече за отпуски не толкоз за папането.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

pacho109 написа:
strijok написа::lol: :lol: :lol: Чири, па на мандръсане те избива, кви са тез 100 девици :lol: :lol: :lol:
Визира рая ,ама май мюсюлманския :shock: Там има девици и чешми с мляко и шербет :lol: :lol: За християнския не съм чул да има девици :lol: :lol:
Елин Пелин си го е казал в рая кръчми няма :wink: :drinkers: . За девици не знам ама ангелите може да падат и обратна резба та да изпълняват и тая длъжност по съвместителство :lol: .
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

INCUBUS написа:Жална ни майка в християнския,ако въпреки на всичкото попаднем там - само зелени поляни,птички пеят,звучи прекрасна музика /прекрасна според определението на светата църква-изобщо не става въпрос за Лили Иванова, "Любе"или "Джудас прийст" :lol:/ ,няма риболов,няма кръчми,няма муш-муш .Обаче,заслужава ли си заради сто девици на стари години да са праим на "правоверни" тепърва-да са обрязваме и чела да блъскаме у джамиите и да разчитаме,че след кат не сме оправили в днешния свят повечко мръсници,голям кеф ще има от некви предполагаеми ефимерни вдървени девици :lol:
Тази дилема за сюнет на тези години е доста опасна :? . Ами ако в мюсулманскито отвъдно се окаже, че не си праведен и си за у пъклото... :roll: Там ли па какво ще да те чака :rolleyes: ? Я по-добре да си седим в нашата си вяра, че поне знаем к`во ни чака в пъкъла :lol: .
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Аз съм си изчадие от геената огнена,така,че за това писах за християнския рай "ако въпреки на всичкото попаднем там".Пъклото си ме чака,за това бързам да наваксам с риболова,ама пусто чесане на езиците в "Разни",не мога да се откажа ,мааму...,така май си почивам :oops:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

У-то 238 ме утепа!!!

Сложило ми е 3 изпита в първите 3 дни от изпитната сесия.
А кажете, как от всичките У-та на света и от всичките над 30 дни от сесията ми се падна баш това Ууууууууууууу :twisted:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Това Уто е голям човек,да знаеш,или ти се пада или ти го дават :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Аз се чудех вчера...,как така от нищото ми изпуши мониторЯ на компа-вече ми стана ясно!Много зло това "У",пазете се.... :lol:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Кво ти пазене -апартаментчето го увих отвсекъде с олово-по половинметрови плочи гъз до гъз,пред входната врата на стълбищната площадка монтирах филтрационна камера с деактивиращо устройство,от тротоара пред входа нищо не остана,щото ми изкопаха тунел до сградата на службата,зад бюрото сядам в оловен костюм "Чернобил стайл",ям само паста за зъби с изстискване направо от тубичките,само от айрана и мастиката още не мога да се откажа,независимо от поеманата радиация.Пестя от електричеството,махнах крушката в тоалетната,щото като уринирам,наоколо става светло в една мечтателна уранова лилава светлина :mrgreen:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

INCUBUS написа:Кво ти пазене -апартаментчето го увих отвсекъде с олово-по половинметрови плочи гъз до гъз,пред входната врата на стълбищната площадка монтирах филтрационна камера с деактивиращо устройство,от тротоара пред входа нищо не остана,щото ми изкопаха тунел до сградата на службата,зад бюрото сядам в оловен костюм "Чернобил стайл",ям само паста за зъби с изстискване направо от тубичките,само от айрана и мастиката още не мога да се откажа,независимо от поеманата радиация.Пестя от електричеството,махнах крушката в тоалетната,щото като уринирам,наоколо става светло в една мечтателна уранова лилава светлина :mrgreen:
:o Че то по-ефтино щеше да ти се върже, да си намериш некое противоатомно укритие от ТАТОВО врем и да си го вземеш под наем. Сигур щеше да иска само малко почистване и боядисване :lol: .
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

служех в Шивачево и си имахме един майор които взе да измерва радиациата че си имахме доста интересна стока на склад :wink: и го изкараха луд -лично аз го закарах в ареста в Сливен :lol: после го преместиха в друго поделение .След тази случка разбрах че мерим не мерим радиациите -боли ги К.РА за назе .Само знам че маи ни деиставше сексуално положително -неостана нищо ненае.ано в район от 10-15км :D :D :D
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

tanosliven написа:...Само знам че маи ни деиставше сексуално положително -неостана нищо ненае.ано в район от 10-15км :D :D :D
Този факт не се ли дължи на ЕГН-то, а не на U :wink: :lol: ?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

В случая на колегата tanosliven очевидно става въпрос за непроменимата кондиция на младия казармен организъм,а не от U-то.От онова време има програмен виц за срещата сутринта на двамата пенсионери от квартала,дето единият рекъл на другия: "Наборе,разбра ли че имало ефтина Виагра?"Наборът му вика:Ай стига,бе!".Първият пенсионер контрира: "Верно ти казвам,боб-чорба!"Акранинът му пита:"Кой ти каза?"Отговора е:"Едно войниче".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: Eбафме маикята на темата на колегата с Uто,как ли ни псува сега,малеее не ми се мисли :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”