Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

България е убита с U238
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
България е убита с U238
Здравейте колеги.Досега не съм писал по форумите ,и пускам тази тема като молба : Ако някой разполага с актуални замервания на радиацията в България (не ме питайте защо не вярвам на официалните) - да сподели или на ЛС.А защо задавам въпроса си тук!?-Мисля че проблема касае пряко както здравето на децата ни и нас самите но и любимото ни и единствено Черно море.
Моля модераторите ако сметнат че темата е против правилата да я изтрият, но с ясен отговор,а не с Бан
.
Благодаря и Наслука през новия сезон.
Моля модераторите ако сметнат че темата е против правилата да я изтрият, но с ясен отговор,а не с Бан

Благодаря и Наслука през новия сезон.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: България е убита с U238
Има един образ от нашият клуб къде навсякъде обикаля с Гайгеров брояч . Броячът е от истинските а пича си е химик та може да му се верва . Според замерванията нивото на радиацията навсякъде е далече под нормите с изключение на местата където винаги си е имало такава но и там е в нормите . Виж в хвосто хранилища некои има изключения как в некои уранови мини ама май не за там питаш .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ех колко мини обиколих, за да си играя с едно уредче на времето.
То не бяха стандартните, то не беше търсене на киселинни соднни из гората, абе голямо обикаляне беше
Къде що мернех "плешив" склон и го премервах.
А преди няколко години си ловя аз едни пъстърви в една прекрасна планинска рекичка, страшна красота. Минава една баба и вика, ама то и риба ли има бе момче, тука до преди 3-4 години дърветата не връзваха пък сега риби
Оказа се, че рекичката води началото си от изоставена мина

То не бяха стандартните, то не беше търсене на киселинни соднни из гората, абе голямо обикаляне беше

А преди няколко години си ловя аз едни пъстърви в една прекрасна планинска рекичка, страшна красота. Минава една баба и вика, ама то и риба ли има бе момче, тука до преди 3-4 години дърветата не връзваха пък сега риби

Оказа се, че рекичката води началото си от изоставена мина

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Благодаря за отговорите.
-
- учете се от него
Аз пък съм израснал на така наречения "радиационен" плаж на залива Вромос
и дали от това съм 105 кила и ......нема значение.
Та се чудя, като не верваш на официалните информации, как ще поверваш на някоя НЕофициална, каква е гаранцията

Та се чудя, като не верваш на официалните информации, как ще поверваш на някоя НЕофициална, каква е гаранцията

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
При този живот в България, радиацията ми е най-малкия проблем 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
burlakmitak,ако това 66 ти е набора,много си закъснял със страховете от радиацията.
Ако имаше Гайгер-Мюлеровия брояч и се разходеше около жилището си,щеше да ти прилошее веднага.Българите,родени след 1952г.се раждат като високорадиоктивни бебета,ама какво от това ?Смъртността от прекаляването за 15-20 години живот с мазни,синтетични и консервирани солени храни е толкова висока,че не си заслужава да се притесняваме за такава екзотика като U 238 или други подобни лайна 

- krokibg
- учете се от него

И вместо да се чудя,да взема да попитам,какво точно ще направи,ако евентуално това екзотично нящо U 238 наистина го има

1.Много ракия със прясна салата/ако те е страх че салатата е радиоактивна минавай на пържоли/
2.Онождай жена ти редовно,че знае ли се колко си радиоактивен,може да си хванал нящо
3.Ако ти падне чуждо,изобщо не прощавай че може да ти е за последно

Абе,яж,пий и си носи новите дрехи

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
Като гледам какви са ни малки рибите, значи няма радиация

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- pacho109
- сериозен играч
Естеството на работа ми е такова,че отговарям и за замерванията на гама -радиационния фон по българо-гръцката граница.Тя е в рамките на 0.02-0.04 mR/h=Напълно безопасна и нормална.Спи спокойно колега. 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Кроки, с точка трета не съм съгласен,,защото от това най-много трябва да се пазиш,поради факта,че от СПИН по-може да "хвърлиш петалите"/да ти бъде за последно/отколкото от U 238!?Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:.........
3.Ако ти падне чуждо,изобщо не прощавай че може да ти е за последно![]()

Абе,яж,пий и си носи новите дрехи
А,това е най-вярното и точно заключение,само ще добавя и ходете на риба !!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
""Кроки, с точка трета не съм съгласен,,защото от това най-много трябва да се пазиш,поради факта,че от СПИН по-може да "хвърлиш петалите"/да ти бъде за последно/отколкото от U 238!?
""
Дай боже повече такива като тебе дето се въздържат от "чуждо" заради спин-а и дето не са чували за презервативи че да има повече от "чуждото" за нас.

Дай боже повече такива като тебе дето се въздържат от "чуждо" заради спин-а и дето не са чували за презервативи че да има повече от "чуждото" за нас.

Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- krokibg
- учете се от него
Ей,направо ви облъчих,веднага усетихте ефекта и гледам ще се вземат под внимание няколкото точки + риболова

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- antivik
- кандидат преподавател
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много се смях,и ще се смея още два дни поне
![]()
![]()
Вярно ни изтровиха още преди години и продължават да ни тровят,та и аз се чудя на колегата какво точно го вълнува
![]()
![]()
![]()
И вместо да се чудя,да взема да попитам,какво точно ще направи,ако евентуално това екзотично нящо U 238 наистина го има![]()
![]()
Правителството ли е виновно,японците ли ще изселваме от България щото ни тровят или да вземем да обесим шефа на АЕЦ Козлодуй и тези дето правят Белене
![]()
![]()
Колега,ще си измрем от тия отрови и никой няма да ти каже,нито сме във състояние да направим нещо.Препоръките на доктора са следните:
1.Много ракия със прясна салата/ако те е страх че салатата е радиоактивна минавай на пържоли/
2.Онождай жена ти редовно,че знае ли се колко си радиоактивен,може да си хванал нящо
3.Ако ти падне чуждо,изобщо не прощавай че може да ти е за последно![]()
![]()
![]()
Абе,яж,пий и си носи новите дрехи![]()
![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Ами"облъчвайте"се!?boki speca написа:....Дай боже повече такива като тебе дето се въздържат от "чуждо" заради спин-а и дето не са чували за презервативи че да има повече от "чуждото" за нас. .

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!