Относно река ангиста- гърция

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: Относно река ангиста- гърция

Мнение от topsoft »

Мерси
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

До къде я докарахме!!! Да трошим 500,че и кусур километри до гръчко да начешем крастата.Очертаха се 2 лагера.За мен и двата са прави.Едните- че искат да спестят НЕРВИ,а не бензин.Другите- по подобие на Колумб(Колумбг) искат да запазят Новия свят колкото се може по-дълго девствен от конкуренцията.
babyfase
новобранец
новобранец

Мнение от babyfase »

Здравейте колеги,
Тъй като и аз съм част от групата за Ангиста ще споделя с Вас излета ни.
Тръгване в 3,00,след кратко лутане в търсене на реката и използване на упътвания,карти и разговори
с местните византийци около 8,00 бяхме на реката. :D :D :D
Разделихме се на отбори-аз и Мишо срещу Иван и pepi555 :wink: за да има и допълнителна тръпка.
Тактика /ако може да има такава при мен/ фидер-2 бр,захранка-VDE река 2 кг+бисквитена галета 2 кг+ленено семе-200 гр+сусам 200 гр. предварително объркана и овлажнена предната вечер.
Стрелба с бял-1 кг,подаване с кошнички с дупки за бял.
Резултат- 3 часа без почукване.
След преместване около 100 метра надолу по течението за около 1,30 часа- около 15 морунажа в приличните размери+2-3 кефалчета.Както всички знаем доста борбена и интересна за риболов рибка е това морунажа:wink:
Мишо закова едно кефал-торпедо 1,620 гр на спининг на въртележка,който беше и единственият му метод за риболов днес,имал е и едно изправяне на вирбел :shock:

Крайният резултат-доволно,но ако имаше някой, който е ходил преди може би щеше да има и по-добър завършек!!!
p.s.Отборът на pepi555 имат повод за реванш и да внимават ,че иначе обиколки на гръб около Шератон :D :D :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

babyfase написа:Здравейте колеги,
Тъй като и аз съм част от групата за Ангиста ще споделя с Вас излета ни.
Тръгване в 3,00,след кратко лутане в търсене на реката и използване на упътвания,карти и разговори
с местните византийци около 8,00 бяхме на реката. :D :D :D
Разделихме се на отбори-аз и Мишо срещу Иван и pepi555 :wink: за да има и допълнителна тръпка.
Тактика /ако може да има такава при мен/ фидер-2 бр,захранка-VDE река 2 кг+бисквитена галета 2 кг+ленено семе-200 гр+сусам 200 гр. предварително объркана и овлажнена предната вечер.
Стрелба с бял-1 кг,подаване с кошнички с дупки за бял.
Резултат- 3 часа без почукване.
След преместване около 100 метра надолу по течението за около 1,30 часа- около 15 морунажа в приличните размери+2-3 кефалчета.Както всички знаем доста борбена и интересна за риболов рибка е това морунажа:wink:
Мишо закова едно кефал-торпедо 1,620 гр на спининг на въртележка,който беше и единственият му метод за риболов днес,имал е и едно изправяне на вирбел :shock:

Крайният резултат-доволно,но ако имаше някой, който е ходил преди може би щеше да има и по-добър завършек!!!
p.s.Отборът на pepi555 имат повод за реванш и да внимават ,че иначе обиколки на гръб около Шератон :D :D :D
Изображение
Изображение
Изображение

ЕВАЛА :shock:
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Добър клендак ви е излупал ! п.п. ако знаехте местата и ловяхте на боло само с захранване с бели/без захранка/ се прави погром на кленовете ! :D
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
jorkata76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jorkata76 »

Браво,напипали сте ги къде се крият.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ribko написа: п.п. ако знаехте местата
Ще ги споделиш ли с нас?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
pepi555
фен клуб-скобар

Мнение от pepi555 »

Здравейте и от мен, нова тема мисля да не отварям затова ще пиша тук, нямахме проблеми с пътя докото не стигнахме до тази бяла къща проличашта на замък :evil: :evil: на която трябваше да отбием вдясно от главния път- е отбихме и си е.а ма..та, както и да е намерихме все пак реката след разделянето на отбори запознахме да ловим, врага на фидер и спининг, аз с болонеза ванката и тои фидери, такъма който използвах беше 6м боло отначало с буре 3гр след като го скъсах в едни клони с близалка 8г, започнах с стрелба само на бял, но рибките които хванах бяха пълни с захранка от другите колеги, резултатът на нашия отбор 15 кленчета и морунажчета, според мен и кполегите проблема беше в това че не можахме да намерим добри вирове които да държат риба. следващия път ще го намерим тоя мост на неа петра. наслука на всички :mrgreen:
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”