Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Относно река ангиста- гърция
Модератор: sapuna
Re: Относно река ангиста- гърция
Мерси

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- kostakosta
- научил се да хвърля
До къде я докарахме!!! Да трошим 500,че и кусур километри до гръчко да начешем крастата.Очертаха се 2 лагера.За мен и двата са прави.Едните- че искат да спестят НЕРВИ,а не бензин.Другите- по подобие на Колумб(Колумбг) искат да запазят Новия свят колкото се може по-дълго девствен от конкуренцията.
Здравейте колеги,
Тъй като и аз съм част от групата за Ангиста ще споделя с Вас излета ни.
Тръгване в 3,00,след кратко лутане в търсене на реката и използване на упътвания,карти и разговори
с местните византийци около 8,00 бяхме на реката.
Разделихме се на отбори-аз и Мишо срещу Иван и pepi555
за да има и допълнителна тръпка.
Тактика /ако може да има такава при мен/ фидер-2 бр,захранка-VDE река 2 кг+бисквитена галета 2 кг+ленено семе-200 гр+сусам 200 гр. предварително объркана и овлажнена предната вечер.
Стрелба с бял-1 кг,подаване с кошнички с дупки за бял.
Резултат- 3 часа без почукване.
След преместване около 100 метра надолу по течението за около 1,30 часа- около 15 морунажа в приличните размери+2-3 кефалчета.Както всички знаем доста борбена и интересна за риболов рибка е това морунажа
Мишо закова едно кефал-торпедо 1,620 гр на спининг на въртележка,който беше и единственият му метод за риболов днес,имал е и едно изправяне на вирбел
Крайният резултат-доволно,но ако имаше някой, който е ходил преди може би щеше да има и по-добър завършек!!!
p.s.Отборът на pepi555 имат повод за реванш и да внимават ,че иначе обиколки на гръб около Шератон

Тръгване в 3,00,след кратко лутане в търсене на реката и използване на упътвания,карти и разговори
с местните византийци около 8,00 бяхме на реката.

Разделихме се на отбори-аз и Мишо срещу Иван и pepi555

Тактика /ако може да има такава при мен/ фидер-2 бр,захранка-VDE река 2 кг+бисквитена галета 2 кг+ленено семе-200 гр+сусам 200 гр. предварително объркана и овлажнена предната вечер.
След преместване около 100 метра надолу по течението за около 1,30 часа- около 15 морунажа в приличните размери+2-3 кефалчета.Както всички знаем доста борбена и интересна за риболов рибка е това морунажа
Мишо закова едно кефал-торпедо 1,620 гр на спининг на въртележка,който беше и единственият му метод за риболов днес,имал е и едно изправяне на вирбел

Крайният резултат-доволно,но ако имаше някой, който е ходил преди може би щеше да има и по-добър завършек!!!
p.s.Отборът на pepi555 имат повод за реванш и да внимават ,че иначе обиколки на гръб около Шератон

- BOBI MITREV
- новобранец
babyfase написа:Здравейте колеги,
с местните византийци около 8,00 бяхме на реката.![]()
![]()
![]()
Разделихме се на отбори-аз и Мишо срещу Иван и pepi555за да има и допълнителна тръпка.
След преместване около 100 метра надолу по течението за около 1,30 часа- около 15 морунажа в приличните размери+2-3 кефалчета.Както всички знаем доста борбена и интересна за риболов рибка е това морунажа![]()
Мишо закова едно кефал-торпедо 1,620 гр на спининг на въртележка,който беше и единственият му метод за риболов днес,имал е и едно изправяне на вирбел![]()
p.s.Отборът на pepi555 имат повод за реванш и да внимават ,че иначе обиколки на гръб около Шератон![]()
![]()
ЕВАЛА

Добър клендак ви е излупал ! п.п. ако знаехте местата и ловяхте на боло само с захранване с бели/без захранка/ се прави погром на кленовете ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- jorkata76
- научил се да хвърля
Браво,напипали сте ги къде се крият.
Ще ги споделиш ли с нас?Ribko написа: п.п. ако знаехте местата

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Здравейте и от мен, нова тема мисля да не отварям затова ще пиша тук, нямахме проблеми с пътя докото не стигнахме до тази бяла къща проличашта на замък
на която трябваше да отбием вдясно от главния път- е отбихме и си е.а ма..та, както и да е намерихме все пак реката след разделянето на отбори запознахме да ловим, врага на фидер и спининг, аз с болонеза ванката и тои фидери, такъма който използвах беше 6м боло отначало с буре 3гр след като го скъсах в едни клони с близалка 8г, започнах с стрелба само на бял, но рибките които хванах бяха пълни с захранка от другите колеги, резултатът на нашия отбор 15 кленчета и морунажчета, според мен и кполегите проблема беше в това че не можахме да намерим добри вирове които да държат риба. следващия път ще го намерим тоя мост на неа петра. наслука на всички 

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!