Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
Aз ви казвам,че пасе на всякъде-щом има пасище.Кроки ти къде ходиш та неможеш да хванеш сом някъде.Не те заяждам,а питам къде не си успял да хванеш сом.Сома идва и от страни-пак зависи от температура,а не от това,че е дънна риба.Даже понякога идва и от горе.Воден дух-да сома е като кравата и пасе на всякъде където има риба или пасище-това ти го казва телето от собствен опит.Ти си дух и можеш без храна,но ние не.
Последно промяна от Emo-83 на Вто Яну 30, 2007 11:00 am, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- krokibg
- учете се от него
Tele,когато отида за сом,трябва да има голям спад в нивото на водата или покачване,за да не хвана/няма да изброявам всичко което оказва влияние /.Вярно,имало е и доста случай в който съм се връщал валат но в повечето винаги съм хващал,може и дребен който съм пускал но съм хващал.Значи малко или много знам къде да го търся.Особенно сега,след като ти каза къде са им пасищата,тайните тотално изчезнаха и вече го знаем къде е и какво прави сома денонощно.Щете питам нещо на майтап,абе все нещо телешко има в постовете ти,пасища,пасене,да нямат нещо роднинско сомовете и телетата ???

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Не няма нищо общо-роден съм май-значи телец.Не си ми го измислил ти за да се обиждам.И Фуцата сам се е кръстил Левака.Що се коркаш и подскачаш.Аз нямам намерение да те заяждам исках само да ти кажа,че може да се хване на всякъде.Ти го приемаш лично и като обида.Кво говориш къде живее сома,като това няма общо с храненето.И аз спя в леглото а се храня на масата.Ето така няма пасища.Разбра ли ме или пак зацикляш в тема спорове.Забравих за капото-присъщо е на всеки риболовец.Не съм искал да кажа,че не си такъв.Сам си водиш някаква борба-не се засягай от различно мнение.
-
- кандидат преподавател
EЙ- това бил страшен прякор.Аз мислех,че изразява визия.А ХИПОПОТАМ в водата как е.Още по-гадно.А аз съм едно безобидно теле.ЩО ТАКА СЕ КРЪСТИХ.Телешко задушено-телешко варено-телешко със зеленчуци.Всеки те яде и му е вкусно.А като порасне Телето-Бивол ли става или крава.Ако е бивол добре.БОЦ_БОЦ с рогцата и лъва го е шубе.Добре,че по-китайския зодиак съм Тигър.ТИГЪРА НА 7 МОРЕТА-звучи гот.
- krokibg
- учете се от него
Виж сега,тигър наистина звучи някак си по ...... могъщо,докато теле.....направо си е телешко.
Ми
вземи си го смени този прякор и всичко ще си дойде на място.
Виж как ще звучи...Ей,Тигре !!!
Докато сега..... Ей,Теле !!!
Помисли по въпроса

Ми

Виж как ще звучи...Ей,Тигре !!!
Докато сега..... Ей,Теле !!!
Помисли по въпроса

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- кандидат преподавател
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И за мен това истината. А бе това за вуко и коньо ... какво да си говоримПоборников написа:А как ще ми обясните следната ситуация:всяка година ходя да бучкам на едно язовирче и имам удари все на едно и също место в диаметър от около 80-100мт.на други места къде ли несъм пробвал по ръкавите,втичалото около стената нямам и пипане,

От Въча по-хубав няма.