Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Препоръка за кльонк.
Модератор: sapuna
аАААААААа, я кажи каква гнусна злоба те гони та къде има писание за Жоро и ти в миг си там ??? кои ти е казал и кога че всички сомове над 9 кг късат на Жоро ??? само в главата ти се иска да е така...ти 9кг сом знаеш ли колко е голям ??? я иди си го хвани и после плюй тука че взе да ми писва от теб ! Кроки много добре ти го каза!!! А Хлопалане до 45 когато бяха заедно ги подреждахме във фризера му,после незнам но бая си хвана за разлика от теб. Хайде да не завиждате а? Май нещо злоба ви гони сигурно има и защо???
Аааааа, я ми кажи къде ли тая вечер не писа в писание след такова за Жоро? Ма мноо си ми готин да знаеш! Бих добавила една цветуща фраза за теб но ще я задържа за друг път.
Брей какви мераци да черниш някой и акъл да даваш бе, а първо постигни това в риболова което той е постигнал и после плюй че иначе сега си просто смешник!
ето ти отговора на колега от неговия а не от ТВОЯ ранг:
Аааааа, я ми кажи къде ли тая вечер не писа в писание след такова за Жоро? Ма мноо си ми готин да знаеш! Бих добавила една цветуща фраза за теб но ще я задържа за друг път.
Брей какви мераци да черниш някой и акъл да даваш бе, а първо постигни това в риболова което той е постигнал и после плюй че иначе сега си просто смешник!
ето ти отговора на колега от неговия а не от ТВОЯ ранг:
изводите сам си прави умнико!Teleto написа:Не се води добър риболов въпреки,че на мене ми е приятно.Държи те в бойна готовност и не се знае,дали няма да се лепне някой туч.
Последно промяна от kasiel на Нед Фев 18, 2007 11:50 pm, променено общо 1 път.
Касиелчо и ти ли бе готин и ти ли на клона.kasiel написа:Жоро тая година има над 60 сома макар и да са от 2 до 9 кг, има и 3 много яки късания!!! Кой от Вас Господа може да се похвали със същото?
Никой, нали ?

Злоба ме гони,че рибка над 3 килца нямам,как да знам какво са това цели 9.

От думите ти горе излиза,че е някои си Жоро / не си уточнил кой Жоро и за това питах ма си нещо в мензис и ти / хванал сомчета от 2 до 9 килограма и 3 касания имал.Кой кво бил казал се вижда.

За друго като станеш модератор,до тогава си трай,че си никoй да ми кажеш каквото и да било...........БАТЕ.

Не дърпай ...... за ......
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Та не само той,поне до сега десет човека те помолиха да се спреш,но ти не,та не.Даваш съвети,квалификаций и прочие ,все неща които не искаш да ти се случват на теб ги правиш на другите.Обаче някой като ти направи забележка,койбил той да ти казва какво да правиш,ами ти кой си ???? Кой ти иска издуханото мнение на човече което държи още въдицата за върха /нали си на 12/.Толкова си прозрачен,но ще ти призная майстор си в манипулацийте,но не голям какъвто си сомаджия.
Чудя се къде ли ти е вокалната група???

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Викаш аз не разбирам от дума а?Krokibg написа:Та не само той,поне до сега десет човека те помолиха да се спреш,но ти не,та не.Даваш съвети,квалификаций и прочие ,все неща които не искаш да ти се случват на теб ги правиш на другите.Обаче някой като ти направи забележка,койбил той да ти казва какво да правиш,ами ти кой си ???? Кой ти иска издуханото мнение на човече което държи още въдицата за върха /нали си на 12/.Толкова си прозрачен,но ще ти призная майстор си в манипулацийте,но не голям какъвто си сомаджия.![]()
![]()
Чудя се къде ли ти е вокалната група???

Четох в един друг форум за едни титанови клйонкове които ми се виждат на доста ниска цена ако наистина са от титан.Някои може ли да ми каже колко са тежки и какво е предимството на титана?
Барутчия,ше извинявам,но ако трябва ще си махна това мнение както и каквото друго кажеш да не ти отварям работа.
Не дърпай ...... за ......
- krokibg
- учете се от него
Много разбирам от кльонкове и си падам по златните,много хубав звук издават.Паса е къс,очакваш да направя грешка ли????Прозрачнооооо,и прозрачните кльонкове ги знам,и те са добри,това е моето мнение по темата,като теб
Хванал съм 139.5 бр сомове на златния кльонк,и за мен той е по добър от титановия,така мисля.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!