Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Препоръка за кльонк.
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Препоръка за кльонк.
По принцип редовно ходя за сом,но рибулувам от брега.От тази година съм решил да се уча на риболов с кльонк.Затова имам следният въпрос към специалистите в областа.
Какъв кльонк ще ми препоръчъате да си купя,някои рибари от моят край ме съветват да си закупя направен от риабри които практикуват този риболов.
Колкото повече мнения се изкажат по темата толкова по добра представа ще си изградя за мен.
Предварително благодаря.
Какъв кльонк ще ми препоръчъате да си купя,някои рибари от моят край ме съветват да си закупя направен от риабри които практикуват този риболов.
Колкото повече мнения се изкажат по темата толкова по добра представа ще си изградя за мен.
Предварително благодаря.
- krokibg
- учете се от него
Работещ кльонк,означава пробван от маистор,приятелите ти са прави.Аз също не съм специалист но ако купувам ще е само от човек който го е пробвал и това е само гаранцията за качество.Въпроса ми е на мен , дали ръката която кльонка ще вади същия звук като ръката на майстора който е направил уреда,макар почти да съм сигурен за одговора -----ТРЕНИРОВКА ----:roll:
Айде майстори кажете нещо иначе и аз ще се расърдя като някой колеги ,ама много

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Емо,Скутер бихте ли продали вашите кльонкове на определена цена?Скутер,мерси за снимката,но не бива една риба да разделя приятелите!
2006г. на Исър-а,двама стари приятели се изпоядоха за един сом,само 23кг.Ако беше по-голям,сигурно и жертви щеше да има.Това е жалко.Всичко си има граници.Когато един приятел умре,усещаш дълбока самота!

Моя кльонк не бих подарил на всеки,но на Васко от Кюстендил съм го подарявал и на Васко Едрото също.На Скутер как да му дам-той знае и може всичко.Никога не съм продавал най-добрия си кльонк.Все съм ги подарявал.А и от продадените няма лоши или такива от които да се срамувам.Единствено веднъж направих модела на камилата.Дето сега Тарзан казва моя модел.Та на тоя кльонк му бях сбъркал ъгъла и не отцепваше.Та с Никито изпунтирахме един наш приятел,че е от стар Пловдивски майстор и е много хубав,но скъп.И той левака го купи.С парите платих на всички сомаджии сметката и всички много се смяхме,защото знаехме какво ще стане.
-
- учете се от него
- Обратна връзка: