Между каракудата и два огромни кефала !!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

[quote="Krokibg"]Някой ден,когато направя всичко което съм планирал,няма да има водоем в България с повече и всякакви риби за спортен риболов от моя язовир.Нека не го взимат колегите това като изхвърляне.Работя от 11 години по въпроса,и вече нещата бавно тръгнаха към започване на проектите.Надявам се един ден,да мога да изгледам такива рекордни шарани и някой да ги хване и пусне.Вие само ми стискайте палци,а пък аз ще работя по въпроса както до сега,за да бъде мечтата ми някой ден и то скоро ---ФАКТ.Само трайте и ще има хвани и пусни,и всичко което го има по-света,зада не се налага да ходиме по чужденеция и да даваме баснословни суми.

бравоооо,тия редове ги изчетох с голям кефффф
поздравления за идеята,пожелавам ти реализирането и в наи-скоро време но
по-добре започваи от сега ,защото ако ще отглейдаш такива риби могат и да те надживеят докато достигнат такива размери
а до колкото знам един 20 кг шаран е рядкост и цената му е около 20 кинта за жив кг и малко скъпи4ко идва
само като идея за такъв язовир -ловиш си риба и ако тя е примерно по-голяма от 5-7 кг -снимка и задължително пак у водата
по принцип кофтито на частните обекти(повечето) е че мине се не мине някоя(всяка)година и обират свястната риба с мрежи а малката не мойе да ти достави онова удоволствие от борбата с трофеен екземпляр

м/у другото кроки твоят язовир каде се намира

поздрави
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

На пролет ще има събиране,ако колегите на тази збирка утре се разберат и вземат решение за на пролет.Нека се подготвя и тогава ще говоря за язовира,до тогава както съм помолил,не искам да го коментираме във форума защото не е коректно.Не е далеч времето когато ще го научите всички.Само търпение.Единадесет години го правя бавно и методично,и вече както казах нещата тръгват да стават,само още малко. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Що да не е коректно бе батка?Хората като питат и ако е отворено за риболов казвай.............А за събирането и аз съм навит,дано да се съберем повече хора.Само да се постопли времето,не че сега е много студено. :wink: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Все ще се намери някой който да вземе да приказва глупости,пък и току що спряхме и прибрахме лайнометите,не искам пак да се почне.Имайте търпение,още малко :lol: :lol: :lol:

spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spiner »

Кроки,здраво,
Докато четеш "някои глупости" и се нервиш,аз ще ходя с Коцето за яки риби и поне 4-5 бр. ще пусна в язовира!!!/ако имаш нужда от "санитари"/???Ако не - снимаме и ...оставаш без риба.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Знаеш че проблеми няма.Сега се стегни за този уйкенд и да ги разбием рибите ако те са съгласни стова което им мислим.Дано се смилят над нас и да направим един приличен излед.Говоря за снимки и т.н :lol: :lol: :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”