Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Апел към всички..
Модератор: dantho.mihov
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: Апел към всички..
Я си налейте по една бира и си кажете наздравеribolovcho написа:tct написа:Не ме отваряй за лов,стрелял съм повече от тебеЧетири пушки имах и ги подарих на приятели - отказах се да убивам животни.
Е,можех да гръмна някое друго прасе някъде по река Искър,ама късмет имамали.........
Може и да ти проработи късмета някой път...Само гледай прасето да не те нападне първо..

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- daniel defoe
- разбира нещата
Колеги, предлагам следното:
1. Да си учредим партия на любителите-риболовци, демек ПЛР и да се регистрира СПЕШНО
(до следващите избори няма много време май ?!), па да се Увъртиме директно У политиката 
p. s. Много сме, ама дали сме и силни - времето Ке покажува
1. Да си учредим партия на любителите-риболовци, демек ПЛР и да се регистрира СПЕШНО

Може и да ти проработи късмета някой път...Само гледай прасето да не те нападне първо..[/quote]
Всичките прасета на мезета
, живуркай си и не предизвиквай съдбата
Както прасето първо нападне ,така и първо ша падне.Укроти си бесовете и наблегни на мургавите бракониери - там вървиш
Писна ми от тебе, първосигнален си 
Всичките прасета на мезета

Те това е приказка брат, подкрепям........сигурен съм, че масите ще ни искатdaniel defoe написа:Колеги, предлагам следното:
1. Да си учредим партия на любителите-риболовци, демек ПЛР и да се регистрира СПЕШНО(до следващите избори няма много време май ?!), па да се Увъртиме директно У политиката

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

На Ribolovcho с това параноидно личностно растройство какъв пост ша му дадете в евентуален бъдещ кабинет 

Началник на ИАРА конечно....регионален........има хъс, не може да му се отрече!tct написа:На Ribolovcho с това параноидно личностно растройство какъв пост ша му дадете в евентуален бъдещ кабинет

Джоко Росич

Джоко Росич

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Всичките прасета на мезетаtct написа:Може и да ти проработи късмета някой път...Само гледай прасето да не те нападне първо..

Слушаий какво ще ти кажа..Не аз във твойта тема спамя а ти във мойта..Не съм те карал насила да пишеш тук..Само те съветвам да не ми се заканваш.......Аман от отворковци във тия форуми...

Да бе, що се дърляте за щуротий....давайте конструктивно пичове, власт лесно се не взима! 

Джоко Росич

Джоко Росич

Още от началото темата ти е провокативна - " С какво СофиАнци са повече " Търсиш конфликт да се правиш на интересен - предишната ти тъпотия беше що ти викали " селянин " - разни снимка на мангусти с избити зъби - клоун си отвсякъде.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка: