Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

вицове,мрьсни
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
рядко ми се случва НОООООООrumci1974 написа:Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:
- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам. - Искам "Мерцедес", къща в Бояна и един милион в зелено!
- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз. - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълниш едно.
- Става, разбира се!
- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука...
Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
- Абе, братле, ти на колко години си?
- Ами на 42...
- Е добре сега, може ли толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Що става така с кръстчето и точките ве,дайба?
Аз знам един друг трик:
Рисуваш на дин лист,или на компа хоризонтално разположени кръгче и квадратче на разстояние колкото е разстоянието между очите.

Затворете лявото си око и с дясното гледайте квадратчето от разстояние различно,при всеки човек.Пробвайте от 20 до 40см,кръгчето трябва да изчезне.

Рисуваш на дин лист,или на компа хоризонтално разположени кръгче и квадратче на разстояние колкото е разстоянието между очите.

Затворете лявото си око и с дясното гледайте квадратчето от разстояние различно,при всеки човек.Пробвайте от 20 до 40см,кръгчето трябва да изчезне.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: вицове,мрьсни
При сексолог дошъл един пациент и започнал да разказва за проблема си:
Докторе какво ли не опитвах , но жена ми неможе да достигне оргазъм,то не беше виагра,кремове,секси белйо но нестава......отчаян съм кажете какво да правя??
Доктора помислил и казал:
Ще ти дам телефона на един негър с много голям хуй,звънни му да дойде,да застане до леглото и да почне да си върти хуя,женати като гледа може да се възбуди и да достигне оргазъм.
Нашия така и направил,звъннал на негъра,той дошъл и започнали,нашия чука женаси,негъра до леглото си върти хуя...обаче пак нямало оргазъм.
Звъннал нашия на доктора и попитал какво да правят,доктора казал:Ами я се сменете малко с негъра да видиме какво ще стане.Сменили се нашия си въртял хуя до леглото а негъра започнал да "оре" жена му с оня ми ти хуй,тя започнала оргазъм след оргазъм.Нашия я попитал какво става бе жена има ли ефект:Имааа,имаа вече 15 оргазъма получих-казала тя.Тогава той се обърнал нервно към негъра:Абе чернилко виде ли как се върти хуй?!?!?
Докторе какво ли не опитвах , но жена ми неможе да достигне оргазъм,то не беше виагра,кремове,секси белйо но нестава......отчаян съм кажете какво да правя??
Доктора помислил и казал:
Ще ти дам телефона на един негър с много голям хуй,звънни му да дойде,да застане до леглото и да почне да си върти хуя,женати като гледа може да се възбуди и да достигне оргазъм.
Нашия така и направил,звъннал на негъра,той дошъл и започнали,нашия чука женаси,негъра до леглото си върти хуя...обаче пак нямало оргазъм.
Звъннал нашия на доктора и попитал какво да правят,доктора казал:Ами я се сменете малко с негъра да видиме какво ще стане.Сменили се нашия си въртял хуя до леглото а негъра започнал да "оре" жена му с оня ми ти хуй,тя започнала оргазъм след оргазъм.Нашия я попитал какво става бе жена има ли ефект:Имааа,имаа вече 15 оргазъма получих-казала тя.Тогава той се обърнал нервно към негъра:Абе чернилко виде ли как се върти хуй?!?!?

Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис... Но тя си имала приятел... Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил: Ще ти дам 1 000 долара ако ме оставиш да те изчукам.Но момичето го отрязало:- Няма начин! Джони казал:- Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш.Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си... Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило:- Искай му 2 000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!Така, че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане той и позвънил и я попитал какво е станало.Тя му отговорила:- Копелето хвърли монети!!! Още ги събирам...
Бизнес поука: Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение, преди да се съгласите и да ви го начукат.

Бизнес поука: Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение, преди да се съгласите и да ви го начукат.

- pigov
- новобранец
Циганско семеиство се сабрало на софрата с приятели и бащата почнал да разказва.
-Помните ли малкия син за ква жена се ожени?Страшна жена ви казвам,аз я ебах,големия син я еба,братчета и той я еба, а малкия Гога помните ли го, и той я еба.
-А помните ли големия син за ква жена се ожени?Страшна ви казвам, аз я ебах, малкия син я еба, братчеда я еба, малкия Гога помните ли го, и той я еба.
-А помните ли дащеря ми за къв мъж се ожени?Сташен ви казвам, мене еба,малкия син еба,големия ми син еба, братчеда наеба, а малкия Гога помнители го, е той умря.
-Помните ли малкия син за ква жена се ожени?Страшна жена ви казвам,аз я ебах,големия син я еба,братчета и той я еба, а малкия Гога помните ли го, и той я еба.
-А помните ли големия син за ква жена се ожени?Страшна ви казвам, аз я ебах, малкия син я еба, братчеда я еба, малкия Гога помните ли го, и той я еба.
-А помните ли дащеря ми за къв мъж се ожени?Сташен ви казвам, мене еба,малкия син еба,големия ми син еба, братчеда наеба, а малкия Гога помнители го, е той умря.
И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
- krokibg
- учете се от него
Един пич,бачка като шофьор на един баровец.Във офиса обаче работи една секретарка,страшна пичка
От тук,от там,опитва човека но оная изобщо не дава фъндък.
Отива пича при шефа и му вика!!!
...Шефе,моа ли да наеба твойта секретарка,просто от месеци само я сънувам,искам си но по любов нестава.Сички са курви,но се правят на недостъпни.
Шефа,помислил,помислил па накрая му казал!!!
Може,давам ти да опиташ но ти казвам че тя не е курва и надали ще ти даде
Отива пича при секретарката и започва едно омайване,луда работа,но тая пак не дава фъндък.
......Слушай,казва пича,сега явно по любов няма да ми дадеш,но ще ти дам 10 000 лв и дай да ти го изсула веднъж,и това е.Прежалил съм ги тези пари,каквото ще да става.
Мислила момата ден,мислила два,много пара е това,много нещо но си мисли,защо да му дам за десет като може да ми даде и двайсет хиляди.И така на другия ден шофьора пак започнал да я напъва и предложил естественно 20 000 и момата приела.Аз казала,не съм курва,но понеже ми трябват пари,затова ще ти пусна но първо парите.Отворило нашето момче вратата на кабинета и се развикало !!!!
..Шефе,шефеееее,казах ли ти аз !!!...Кърви много,ама пари нема

От тук,от там,опитва човека но оная изобщо не дава фъндък.
Отива пича при шефа и му вика!!!
...Шефе,моа ли да наеба твойта секретарка,просто от месеци само я сънувам,искам си но по любов нестава.Сички са курви,но се правят на недостъпни.
Шефа,помислил,помислил па накрая му казал!!!
Може,давам ти да опиташ но ти казвам че тя не е курва и надали ще ти даде

Отива пича при секретарката и започва едно омайване,луда работа,но тая пак не дава фъндък.
......Слушай,казва пича,сега явно по любов няма да ми дадеш,но ще ти дам 10 000 лв и дай да ти го изсула веднъж,и това е.Прежалил съм ги тези пари,каквото ще да става.
Мислила момата ден,мислила два,много пара е това,много нещо но си мисли,защо да му дам за десет като може да ми даде и двайсет хиляди.И така на другия ден шофьора пак започнал да я напъва и предложил естественно 20 000 и момата приела.Аз казала,не съм курва,но понеже ми трябват пари,затова ще ти пусна но първо парите.Отворило нашето момче вратата на кабинета и се развикало !!!!
..Шефе,шефеееее,казах ли ти аз !!!...Кърви много,ама пари нема

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Двама братя живели в китно родопско селце.Големият женан малкия ерген.Обаче жената на големия брат хванала та се разболяла.Отиват на доктор с мъжа и доктора казва че трябва да се вземат еди кви си лекарства от града иначе булката нямало да я бъде.Кво да прави големия брат видял невидял три дена път до града ама тръгнал.Трябвало обаче да остави жената на някой да я гледа та попитал брат си:
-Абе наш трябва да ида до града за лекарства на кака ти и ще можеш ли да я гледаш през тва време?
Малкия брат се съгласил.Тръгнал "стария" за града.
Гледа малкия жената на брат му и си вика:"Абе кака така така ще мре я да хвана да я опъна един път"
Речено-сторено.Харесало му та втори трети път и кака му взела та се усиферкала.
Връща се големия брат от града и гледа жената мете двора баница разточила
?
Вика брат му:
-Кво става бе наш ми кака ти здрава!
Малкия вече готов за бой решил да каже на брат си истината!
-Еми бате хванах та я наебах и оздравя!
-Еййй да му еба майката лани тате как го изпуснахме!
-Абе наш трябва да ида до града за лекарства на кака ти и ще можеш ли да я гледаш през тва време?
Малкия брат се съгласил.Тръгнал "стария" за града.
Гледа малкия жената на брат му и си вика:"Абе кака така така ще мре я да хвана да я опъна един път"
Речено-сторено.Харесало му та втори трети път и кака му взела та се усиферкала.
Връща се големия брат от града и гледа жената мете двора баница разточила

Вика брат му:
-Кво става бе наш ми кака ти здрава!
Малкия вече готов за бой решил да каже на брат си истината!
-Еми бате хванах та я наебах и оздравя!
-Еййй да му еба майката лани тате как го изпуснахме!

-
- разбира нещата
Влизат в лекарски кабинет майка и дъщеря.
Майкат казва:
- Докторе от няколко дни дъщеря ми не се чувства добре.
Прегледал младото момиче доктора и поставил своята диагноза:
- Бремена е.
- Вие да не сте луд, та дъщеря ми не е пипала мъж, нали мамче?
- Да, да - възкликнало момичето.
Доктора прегледал още веднъж девойката и повторил отново:
- Дъщеря ви е бремена.
- Не това е невъзможно.
Доктора отишъл до прозореца и се вгледъл съсредоточено в небето.
След няколко минути майката полюбопитствала:
- Какво има, чи гледате така?
- Преди две хиляди и осем години е имало същия случай и реших, че не бива да изпускам появяването на звездата в небето.
Татко канибал и момченце канибалче търсят храна в гората. По едно време малкия вижда кльощава девойка и вика на баща си: "Татко ще я хванем ли". Таткото отговаря:"Уф, та тя е само кожа и кости...Остави я, ще потърсим нещо по-добро".
Минало не минало време, канибалчето съзряло една много дебела жена и пак викнало на баща си. Таткото като видял жертвата възкликнал: "Тази е само лой. Не е хубаво за теб да ядеш толкова мазна храна", и продължили.
Минало известно време и канибалчето съзряло жена с перфектна фигура и много красива външност. "Тази е добре...Но няма да ядем точно сега. Ще я хванем, ще я замъкнем първо в къщи и....тогава ще изядем майка ти".
Майкат казва:
- Докторе от няколко дни дъщеря ми не се чувства добре.
Прегледал младото момиче доктора и поставил своята диагноза:
- Бремена е.
- Вие да не сте луд, та дъщеря ми не е пипала мъж, нали мамче?
- Да, да - възкликнало момичето.
Доктора прегледал още веднъж девойката и повторил отново:
- Дъщеря ви е бремена.
- Не това е невъзможно.
Доктора отишъл до прозореца и се вгледъл съсредоточено в небето.
След няколко минути майката полюбопитствала:
- Какво има, чи гледате така?
- Преди две хиляди и осем години е имало същия случай и реших, че не бива да изпускам появяването на звездата в небето.
Татко канибал и момченце канибалче търсят храна в гората. По едно време малкия вижда кльощава девойка и вика на баща си: "Татко ще я хванем ли". Таткото отговаря:"Уф, та тя е само кожа и кости...Остави я, ще потърсим нещо по-добро".
Минало не минало време, канибалчето съзряло една много дебела жена и пак викнало на баща си. Таткото като видял жертвата възкликнал: "Тази е само лой. Не е хубаво за теб да ядеш толкова мазна храна", и продължили.
Минало известно време и канибалчето съзряло жена с перфектна фигура и много красива външност. "Тази е добре...Но няма да ядем точно сега. Ще я хванем, ще я замъкнем първо в къщи и....тогава ще изядем майка ти".
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Попитали един поп:
-Абе отче грешно ли е спим с чужди жени?
-Абе не е грешно,ама вие не спите бе!
-Абе отче грешно ли е спим с чужди жени?
-Абе не е грешно,ама вие не спите бе!

- krasii
- научил се да хвърля
Говорят си две момичета под душа:--Моята маймунка има вече косми. А другата отговаря:--Пък моята вече яде банани.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Отишъл един моряк със своята лодчица за риба хвърля той въдицата и хоп хванал златната акула!
-Не ме убивай аз съм златната акула и испълнявам по едно желание.
Човека мислил мисли и казал.
-Еми искам кура ми да стига до земята!
Акулата казала:
-Еми добре-И му изяла краката.

-Не ме убивай аз съм златната акула и испълнявам по едно желание.
Човека мислил мисли и казал.
-Еми искам кура ми да стига до земята!
Акулата казала:
-Еми добре-И му изяла краката.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- ще става разбирач
Седи си един пич в един бара. Порка си спокойно биричка . По едно време до неговия стол се проектира страшно създание от женски пол. С грамаден задник и малки цици. Не се стътпял и казал.
-Баси грамадния задник?
Жента май само това чакала и бум бам го пратила в нок-даун.
Понадигнал се пича , целия лом .ПОгледнал я пак и смях смях. Тръгнала дудата пак към него . Пича се осъферил че пак го чака як лабут, и извикал:
-Чакай малко знам едно страшно лекарство как да ти пораснат циците.
-??????
-Взимаш една ролка тоалетна хартия и почваш да се бършеш циците.
-Ще помогнели? -питала тя
-МИ кат ти гледам задника 100%.
-Баси грамадния задник?
Жента май само това чакала и бум бам го пратила в нок-даун.
Понадигнал се пича , целия лом .ПОгледнал я пак и смях смях. Тръгнала дудата пак към него . Пича се осъферил че пак го чака як лабут, и извикал:
-Чакай малко знам едно страшно лекарство как да ти пораснат циците.
-??????
-Взимаш една ролка тоалетна хартия и почваш да се бършеш циците.
-Ще помогнели? -питала тя
-МИ кат ти гледам задника 100%.
Трима мъже вървели в пустинята. По едно време двама от тях казали на третия: - Абе к"во ще кажеш ако те наебем. - Вие да не сте луди? - Айде бе, никой няма да разбере, сами сме, от един път педераст не се става. След дълги увещания третият се съгласил и другите двама му се изредили. Да ама на тях им харесало и пак след дълги увещания го наебали. По едно време третият попитал: - Абе от трети път педераст става ли се?