Батак

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
donniko
новобранец
новобранец

Re: Батак

Мнение от donniko »

Здравейте колеги , предстои ми 4 дневен престой на яз.Батак , чета погоре поместените постове и съм ужасен , мислех че най ужасно е положението по Дунава но съм се лъгал .С повечко храна дали имам шанс за шаран .... или да го ударим на запой с колегата ........
УСПЕХ,ТОВА Е ЕДНА ИГРА НА УМА....!Изображение
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

Възможно е ако целенасочено го търсиш има колеги, които имат успехи. Аз лично баташки шаран нв съм виждал от години. С досратъчно храна ще събереш червеноперка, костур, може би каракуда на мачова дистанция.
Аватар
donniko
новобранец
новобранец

Мнение от donniko »

livinginchaos написа:Възможно е ако целенасочено го търсиш има колеги, които имат успехи. Аз лично баташки шаран нв съм виждал от години. С досратъчно храна ще събереш червеноперка, костур, може би каракуда на мачова дистанция.
Благодаря , немога да му устоя ще отида да се пробвам да забия флага и там , ще пиша какво съм направил .
УСПЕХ,ТОВА Е ЕДНА ИГРА НА УМА....!Изображение
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

Дългогодишно мрежарен язовир. Дано му обърнат внимание и на него със зарибяване и т.н. Едно време имаше риба за всички, а сега е пустиня. Жалко, далече е от градовете с по-активни рибари, не е като Пясъка.
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

Зарибяване...добре , ама в другият форум като призовах към даване на някой кинт за зарибяване, някои видни представители на форумното население просто ми се ...присмяха.Как ще стане това :?: А :?:
zlati973
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zlati973 »

Здравеите. Да вдигнеме малко тема... не знам защо не се пише като по това време на годината язовира е един от наи посещаваните... Тъи като в края на месеца ми предстои ходене за 3-4 дни ще съм благодарен някои да сподели какво е положението... като цяло ще ловя на плувка мирни риби, а също и риболова на костур.. от лодка, от брегъ..
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

firepd69 написа:..ама в другият форум като призовах към даване на някой кинт за зарибяване, някои видни представители на форумното население просто ми се ...присмяха...................
Все още се намират прекрасни колеги, които със сърце и душа се грижат за опазване и увеличаване на рибните ресурси, като отделят лично време и средства за това . През последните две години се извършиха три зарибявания/ шаран, сом и бяла риба/ . В същото време бе извършена активна и ползотворна дейност по опазване на водоема от бракониерски набези! :wink:
За повече подробности :arrow: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=80111" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”