Що е то пъстървов риболов и има ли почва у нас?

Модератори: bobopeli, sapuna

usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Що е то пъстървов риболов и има ли почва у нас?

Мнение от usmiwka »

Колега ,atanasko,с тия риби от албума ти на плочките в банята и с тия телени живарници нямаш право да коментираш.
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Чудя се как при толкова съвестни риболовци останахме без риба по язовирите и реките.Не ви ли става неудобно вече? Оставете човека на мира.Мисля че е крайно време модераторите да заключат темата.
И моля ви проверете в речника как се пише ,, пАстърва ,, ако ще я опазваме поне да знаем как се пише.
Благодаря ви!
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

[quote="dimmitov"]Чудя се как при толкова съвестни риболовци останахме без риба по язовирите и реките.Не ви ли става неудобно вече? Оставете човека на мира.Мисля че е крайно време модераторите да заключат темата.
И моля ви проверете в речника как се пише ,, пАстърва ,, ако ще я опазваме поне да знаем как се пише.
Благодаря ви![/quote
Пселютно,аман от лицемери дето пълнат трюмчета,а иначе са светци.
А темата е отврат, некви сърбежи,некакво недоволство от неясно какво.Пич ако имаш нещо да казваш на някого вдигни телефона и му го кажи.За жалост историята дето я разказа всеки я е виждал в един или друг вариант.Иначе минаваш в графата размисли и страсти на тема що е то закона за рибарството и аквакултури и тн.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Бах ти тъпата тема !!!
В първият пост автора и с гордост разяснява че знае , че е бракониер ама му е през дедовият .
После пък не бил такъв , ако и да го е обявил изрично , ама другите били тъпи и не схващали .
Последствие се разбира че има явен комплекс от софиянци и за всичко те му били виновни . Стига до там че на човек от Дебелец , Велико Търновско , обяснява къф софиянец бил .
Еле па колко пъти споменава че спирал дискусиите и веднагически след тоя му пост , пуска опровержение на предишните му думи :lol: :lol: :lol:
Абе тъпня от всякъде :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Павел Иванов написа:Стига до там че на човек от Дебелец , Велико Търновско , обяснява къф софиянец бил .
Щот съм под прикритие бре.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tvoreca
новобранец
новобранец

Мнение от Tvoreca »

За река Чая в района под и над Бачково какви са ви най-успешните блесни за пъстърва и клен?
TanioDimov
новобранец
новобранец

Мнение от TanioDimov »

Колега, би ли споделил как и на какво лови тая пъстърва ,че от всички критики и т.н. за закона не успях само това да разбера. Похвално за уловените рибоци. А относно големите пъстърви и аз искам да разбера как става цаката щото ми омръзна да ги гледам как ми се подиграват от водата минават покрай мен усмихват се и си плуват най-спокойно :D
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

TanioDimov написа:Колега, би ли споделил как и на какво лови тая пъстърва ,че от всички критики и т.н. за закона не успях само това да разбера. Похвално за уловените рибоци. А относно големите пъстърви и аз искам да разбера как става цаката щото ми омръзна да ги гледам как ми се подиграват от водата минават покрай мен усмихват се и си плуват най-спокойно :D
На бял червик,може и шарен :lol:
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Няма да взимам страна в споровете по темата, само ще уточна че преди състезанията хората заребиха реката повиче от достатъчно със пастърва в района на с.Бачково.
Риболова беше забранен над Бачково и под Бачково за има няма месец.
Което изобщо не стресна пастърваджийте да се ловят дажи и в самото село, особено рано сутринта и късно вечерта. :!: :?: :idea:
Точно за три дена след състезанието всичко отиде по кошовете на рибарите, беше си касапница от всякаде.
Имало е колеги с по 20-30 риби на ден ,няма делник няма уикенд, тъй че няма какво да спорите по въпроса за една пастърва.
За 7 дена 1 тон пастърва се излови около Бачково. :shock:
Така беше и миналата година ,така беше и тази година,сега се чака следващото заребяване догодина.
Според мен най голямата грешка на организаторите е че го организират в населено място, и изобщо не ги е еня посли какво става след тях.
Каде им излиза сметката всяка година да заребяват за да прават състезания не знам.
Само знам че след тях има доста щасливи Асеновградчани.

П.П. Изобщо не погледанах че темата е от миналата година, но все пак, всичко което съм написал си е съвсем актуално.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”