Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Що е то пъстървов риболов и има ли почва у нас?
Re: Що е то пъстървов риболов и има ли почва у нас?
Колега ,atanasko,с тия риби от албума ти на плочките в банята и с тия телени живарници нямаш право да коментираш.
- dimmitov
- ще става разбирач
Чудя се как при толкова съвестни риболовци останахме без риба по язовирите и реките.Не ви ли става неудобно вече? Оставете човека на мира.Мисля че е крайно време модераторите да заключат темата.
И моля ви проверете в речника как се пише ,, пАстърва ,, ако ще я опазваме поне да знаем как се пише.
Благодаря ви!
И моля ви проверете в речника как се пише ,, пАстърва ,, ако ще я опазваме поне да знаем как се пише.
Благодаря ви!
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

[quote="dimmitov"]Чудя се как при толкова съвестни риболовци останахме без риба по язовирите и реките.Не ви ли става неудобно вече? Оставете човека на мира.Мисля че е крайно време модераторите да заключат темата.
Благодаря ви
В първият пост автора и с гордост разяснява че знае , че е бракониер ама му е през дедовият .
После пък не бил такъв , ако и да го е обявил изрично , ама другите били тъпи и не схващали .
Последствие се разбира че има явен комплекс от софиянци и за всичко те му били виновни . Стига до там че на човек от Дебелец , Велико Търновско , обяснява къф софиянец бил .
Еле па колко пъти споменава че спирал дискусиите и веднагически след тоя му пост , пуска опровержение на предишните му думи

Абе тъпня от всякъде

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- maranzika
- сериозен играч
Щот съм под прикритие бре....Павел Иванов написа:Стига до там че на човек от Дебелец , Велико Търновско , обяснява къф софиянец бил .

За река Чая в района под и над Бачково какви са ви най-успешните блесни за пъстърва и клен?
-
- новобранец
Колега, би ли споделил как и на какво лови тая пъстърва ,че от всички критики и т.н. за закона не успях само това да разбера. Похвално за уловените рибоци. А относно големите пъстърви и аз искам да разбера как става цаката щото ми омръзна да ги гледам как ми се подиграват от водата минават покрай мен усмихват се и си плуват най-спокойно 

- stankof
- ще става разбирач
На бял червик,може и шаренTanioDimov написа:Колега, би ли споделил как и на какво лови тая пъстърва ,че от всички критики и т.н. за закона не успях само това да разбера. Похвално за уловените рибоци. А относно големите пъстърви и аз искам да разбера как става цаката щото ми омръзна да ги гледам как ми се подиграват от водата минават покрай мен усмихват се и си плуват най-спокойно

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Няма да взимам страна в споровете по темата, само ще уточна че преди състезанията хората заребиха реката повиче от достатъчно със пастърва в района на с.Бачково.
Риболова беше забранен над Бачково и под Бачково за има няма месец.
Което изобщо не стресна пастърваджийте да се ловят дажи и в самото село, особено рано сутринта и късно вечерта.
Точно за три дена след състезанието всичко отиде по кошовете на рибарите, беше си касапница от всякаде.
Имало е колеги с по 20-30 риби на ден ,няма делник няма уикенд, тъй че няма какво да спорите по въпроса за една пастърва.
За 7 дена 1 тон пастърва се излови около Бачково.
Така беше и миналата година ,така беше и тази година,сега се чака следващото заребяване догодина.
Според мен най голямата грешка на организаторите е че го организират в населено място, и изобщо не ги е еня посли какво става след тях.
Каде им излиза сметката всяка година да заребяват за да прават състезания не знам.
Само знам че след тях има доста щасливи Асеновградчани.
П.П. Изобщо не погледанах че темата е от миналата година, но все пак, всичко което съм написал си е съвсем актуално.
Риболова беше забранен над Бачково и под Бачково за има няма месец.
Което изобщо не стресна пастърваджийте да се ловят дажи и в самото село, особено рано сутринта и късно вечерта.

Точно за три дена след състезанието всичко отиде по кошовете на рибарите, беше си касапница от всякаде.
Имало е колеги с по 20-30 риби на ден ,няма делник няма уикенд, тъй че няма какво да спорите по въпроса за една пастърва.
За 7 дена 1 тон пастърва се излови около Бачково.

Така беше и миналата година ,така беше и тази година,сега се чака следващото заребяване догодина.
Според мен най голямата грешка на организаторите е че го организират в населено място, и изобщо не ги е еня посли какво става след тях.
Каде им излиза сметката всяка година да заребяват за да прават състезания не знам.
Само знам че след тях има доста щасливи Асеновградчани.
П.П. Изобщо не погледанах че темата е от миналата година, но все пак, всичко което съм написал си е съвсем актуално.