Жребчево 8-9

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор

Кога се почва ?

Анкетата свършва на Нед Юни 10, 2007 7:48 pm

Пристигам на 8
9
43%
Пристигам на 9
12
57%

Общо гласове: 21

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

emo vasilev написа:Ако всичко върви по план - на 8 след обяда мисля да съм там . Понеже не съм ходил друг път на този язовир - ще се ориентирам по червената Корса на Ivak , той би трябвало да пристигне пръв - аз ще съм със син Fiat Tempra - комби и gsm- 0898224048 . Пожелавам на всички леко и безаварийно пътуване !
:smt047 :smt047 :smt047 :smt047 :smt047 :smt047 Емо, съветвам те да избереш друг ориентир вместо корсата на Ивака, :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 той говори за чували и бидони и май си е купил микробус :idea: :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Баф маа му, моя другар по риболов, маса и бели ме изяде и сега се оказва че още на 7 вечерта късно съм там :lol:

Ще трябва някой да ми носи подвижен душ, че до 11 не ми се мисли на какво ще стана :lol: :lol:

Ще гледам да забия някакав кол на отбивката с нещо закачулено на него.

Сега да преговорим за мястото да не кажете че сам избрал куцо или нещо такова. Съгласихме се на мястото което предложи колегата Иван

Аз разбрах че до него се стига като се свие по първата отбивка след село Паничерево, като се идва от Гурково, от Нова загора се пада последната преди селото.

Да дооточня че съм ходил само в горната част на язовира и не съм ходил на това място.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ами там трябва да е.Между другото 5кила и Сапуна нещо липсват сигорно са за риби. :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

ААА бидоните с Корсичката ще ги карам :lol: :lol:

Като се развихря с една отверка вътре и става като кола от WRC шампионата само две седалки остават. Пък и положението е отработено десетки пъти :wink: :lol: :lol:

За мястото се изказаха запознати, че при висока вода нямало много място за бивакуване и като стигна ако е ограничен периметъра не знам какво да правя :roll:
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Какво да правиш ли? Седиш си там ,пиеш си бирата ,ловиш си риба и ни чакаш.Седиш ,пиеш ,ловиш, чакаш.Като дойдеме да не се окаже ,че само пиеш бира :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: 555

Мнение от Бат Мирче-5кила »

saksi написа:Какво да правиш ли? Седиш си там ,пиеш си бирата ,ловиш си риба и ни чакаш.Седиш ,пиеш ,ловиш, чакаш.Като дойдеме да не се окаже ,че само пиеш бира :lol:
ила само..ЧАКАШ :lol: :lol: аз нещо май се обьрках и разбрах,че местото не е това,което си мислех :roll: я,ивайло,земи забий верно некьв кол с бел парцал на отбивката-аз мисля да сьм на осми по обяд или в ранния следобяд,ама нещо ортак не намирам,да посподелим разходите и почвам да се отчайвам-както и да е..а на пернишкия колега с темпрата,мога да предложа да си бием един дейт в софия и заедно да цепим-и без тва пьтя му е оттук?праим едно керванче и така-и без това нещо не дай си Боже ако се случи,по е сигурно така :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Ivak написа:
Аз разбрах че до него се стига като се свие по първата отбивка след село Паничерево, като се идва от Гурково, от Нова загора се пада последната преди селото.
крайно ми е неизвестен този пьт-и аз сьм ходил само надолу-кьм тунджа,щото по ми е било кеф-ту река,ту язовир,а и рибки за стрьв там сьм си намирал,след моста(демек пьтя) по тунджата винаги и в най голямата жега..мхммм-а са де :roll: :?:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Колеги,виждам,че мястото ви не е ясно
Аз пътувам през Нова Загора
Посока от Ст ЗАГОРА за Н ЗАГОРА
Стигате в началото на Н Загора до ХЕПИ БАР ГРИЛ,завивате наляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движете само направо докато стигнете мотел ЖРЕБЧЕТО
След 3-4 км по пътя на асфалта има нарисувана петолъчка,завивате веднага на дясно,пътя е асфалтов но само отначало
после пътя се разделя,хващате на ляво и се движете по посока Паничерево на север,след 400-500метра ,виждате една стара постройка почти без керемиди и сте се озовали на точното място,което със сигорност,ще събере поне 100човека разгънати през10метра
Ако нещо не е ясно чакам за въпроси
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Това същото место ли е ,за което се бяхме уговорили.Аз съм ходил само един път там( Жребчево) и доколкото си спомням мотел Жребчето е вляво на язовира като застанеш с гръб към Нова Загора. А мястото ,което сме уточнили е доста вдясно.Или аз нещо се бъркам.
Troli

Мнение от Troli »

:D :D :D Малко ме напушва смех,кат ви глеаам!Ша са търсяти два диена па се найдете,кат трее да си одити! :D :D :D Егати и купона и чудо,що не се обадите на НоваТВ да снимат този рибобрадър! :D :D :D Да се повеселиме на чужд гръб,безплатно!Без есе-меси! :D :D :D
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Ти ,ако искаш да се повеселиш да беше дошъл, а не "да се смееш на чужд гръб" при това безплатно ,моля ти се. :lol:
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Незнам на ТРОЛИ защо му е смешно
Нещо неправилно ли написах за мястото,което е показано на картата в началото на подфорума
Това е полуостров,наречена РАКЕТНА ПЛОЩАДКА
Мястото е добро
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

ТРОЛИ НЕЩАТА ВЪОБЩЕ НЕ СА СМЕШНИ!!!
Положението е сериозно и изисква концентрация и самообладание :idea:
Смятам да сезирам органите на КАТ за да организират движението по земните пътища около язовира на 8-ми до късните часове и на 9-ти до.............маи пак късните часове :lol: :lol: :lol:
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

http://bgmaps.com/routing/result/routem ... 6c06&pID=1 Аз намерих това.Това не е ли само асфалтиран път.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Изображение

Аз разбрах че това е мястото :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”