Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Жребчево 8-9
Модератор: sapuna
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
emo vasilev написа:Ако всичко върви по план - на 8 след обяда мисля да съм там . Понеже не съм ходил друг път на този язовир - ще се ориентирам по червената Корса на Ivak , той би трябвало да пристигне пръв - аз ще съм със син Fiat Tempra - комби и gsm- 0898224048 . Пожелавам на всички леко и безаварийно пътуване !

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Баф маа му, моя другар по риболов, маса и бели ме изяде и сега се оказва че още на 7 вечерта късно съм там
Ще трябва някой да ми носи подвижен душ, че до 11 не ми се мисли на какво ще стана
Ще гледам да забия някакав кол на отбивката с нещо закачулено на него.
Сега да преговорим за мястото да не кажете че сам избрал куцо или нещо такова. Съгласихме се на мястото което предложи колегата Иван
Аз разбрах че до него се стига като се свие по първата отбивка след село Паничерево, като се идва от Гурково, от Нова загора се пада последната преди селото.
Да дооточня че съм ходил само в горната част на язовира и не съм ходил на това място.

Ще трябва някой да ми носи подвижен душ, че до 11 не ми се мисли на какво ще стана

Ще гледам да забия някакав кол на отбивката с нещо закачулено на него.
Сега да преговорим за мястото да не кажете че сам избрал куцо или нещо такова. Съгласихме се на мястото което предложи колегата Иван
Аз разбрах че до него се стига като се свие по първата отбивка след село Паничерево, като се идва от Гурково, от Нова загора се пада последната преди селото.
Да дооточня че съм ходил само в горната част на язовира и не съм ходил на това място.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ААА бидоните с Корсичката ще ги карам
Като се развихря с една отверка вътре и става като кола от WRC шампионата само две седалки остават. Пък и положението е отработено десетки пъти
За мястото се изказаха запознати, че при висока вода нямало много място за бивакуване и като стигна ако е ограничен периметъра не знам какво да правя

Като се развихря с една отверка вътре и става като кола от WRC шампионата само две седалки остават. Пък и положението е отработено десетки пъти

За мястото се изказаха запознати, че при висока вода нямало много място за бивакуване и като стигна ако е ограничен периметъра не знам какво да правя

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: 555
ила само..ЧАКАШsaksi написа:Какво да правиш ли? Седиш си там ,пиеш си бирата ,ловиш си риба и ни чакаш.Седиш ,пиеш ,ловиш, чакаш.Като дойдеме да не се окаже ,че само пиеш бира

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
крайно ми е неизвестен този пьт-и аз сьм ходил само надолу-кьм тунджа,щото по ми е било кеф-ту река,ту язовир,а и рибки за стрьв там сьм си намирал,след моста(демек пьтя) по тунджата винаги и в най голямата жега..мхммм-а са деIvak написа:

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- велчев62
- ще става разбирач
Колеги,виждам,че мястото ви не е ясно
Аз пътувам през Нова Загора
Посока от Ст ЗАГОРА за Н ЗАГОРА
Стигате в началото на Н Загора до ХЕПИ БАР ГРИЛ,завивате наляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движете само направо докато стигнете мотел ЖРЕБЧЕТО
След 3-4 км по пътя на асфалта има нарисувана петолъчка,завивате веднага на дясно,пътя е асфалтов но само отначало
после пътя се разделя,хващате на ляво и се движете по посока Паничерево на север,след 400-500метра ,виждате една стара постройка почти без керемиди и сте се озовали на точното място,което със сигорност,ще събере поне 100човека разгънати през10метра
Ако нещо не е ясно чакам за въпроси
Аз пътувам през Нова Загора
Посока от Ст ЗАГОРА за Н ЗАГОРА
Стигате в началото на Н Загора до ХЕПИ БАР ГРИЛ,завивате наляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движете само направо докато стигнете мотел ЖРЕБЧЕТО
След 3-4 км по пътя на асфалта има нарисувана петолъчка,завивате веднага на дясно,пътя е асфалтов но само отначало
после пътя се разделя,хващате на ляво и се движете по посока Паничерево на север,след 400-500метра ,виждате една стара постройка почти без керемиди и сте се озовали на точното място,което със сигорност,ще събере поне 100човека разгънати през10метра
Ако нещо не е ясно чакам за въпроси
-
- фен клуб-скобар
555
Това същото место ли е ,за което се бяхме уговорили.Аз съм ходил само един път там( Жребчево) и доколкото си спомням мотел Жребчето е вляво на язовира като застанеш с гръб към Нова Загора. А мястото ,което сме уточнили е доста вдясно.Или аз нещо се бъркам.
- ceno cenov
- разбира нещата
-
- фен клуб-скобар
555
http://bgmaps.com/routing/result/routem ... 6c06&pID=1 Аз намерих това.Това не е ли само асфалтиран път.