Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Жребчево 8-9
Модератор: sapuna
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Жребчево 8-9
Е колеги, почти не остана време!
Нека в анкетата да участват колеги от форума които ще присъстват, за да се разбере горе долу колко народ сме!
Най вероятно тези които ще са там на осми ще изберат местото за лагер и като се знае колко коли и палатки ще има, ще е по лесно за първите да определят терена!
Аз ще пристигна на девети в девет пред кръчмата в селото както се говори до сега!
Вие сте наред ........ Иван предлага това да е местото http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=10417
Поздрав
Нека в анкетата да участват колеги от форума които ще присъстват, за да се разбере горе долу колко народ сме!
Най вероятно тези които ще са там на осми ще изберат местото за лагер и като се знае колко коли и палатки ще има, ще е по лесно за първите да определят терена!
Аз ще пристигна на девети в девет пред кръчмата в селото както се говори до сега!
Вие сте наред ........ Иван предлага това да е местото http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=10417
Поздрав
Последно промяна от AL KAPONE на Вто Май 29, 2007 7:55 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
На 8-ми съм нощна.Ще дръпна по-рано/около 5ч. на 9-ти/ и директно изтеглям.Проходът/Боаза/ е затворен за ремонт и ще ми се наложи да заобикалям през Шипка,така че каквото и да правя преди 10 няма да съм на линия.Ще Ви търся направо на язовира.На доста колеги имам номерата,така че по анкетата ще се ориентирам кой ще е на линия и на кого да звъня!
П.П.Все още се чудя въдици да вземам ли!?!?!

П.П.Все още се чудя въдици да вземам ли!?!?!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
9ти
Аз се каня за девети ама още незнам как са ми нарядите ако се засичат ще се мъча да ги сменя ама божа работа. Може би утре ще знам дадите на нарядите си най късно в други ден 9ти/в 9ч.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нали ти казах,че и с мен може?що ти е боаза-дай през овча купелIvak написа:Аз съм на 8-ми сутринта там.
Боаза е отворен от 6 вечерта до 6 сутринта, аз от там ще минавам.
Моля колегата Иван да обясни точно как се стига до това място.
Ясно , че ще е след Паничерево вдясно, но кой черен път,
Това Циганския ръкав ли е и няма ли да има проблеми с въдиците през ноща

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тая,втората "мадама" ме заинтригува...па и да е на братчеда-та аз не искам да ги РАЗДЕЛЯМribarq написа:Пристигам на 9 ти в 9 часа с мадамата и братовчеда и още една мадама ! абе цяла група !:):):) всичките рибари -стари другари
:):):)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".