Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Спининг по р.Искър
- SBANKOV
- ще става разбирач
Re: Спининг по р.Искър
Оф, как ми се ходи по реката, само да заприходя една нова пръчка за спининг че предната се скърши. Пробвали ли се те от Реброво до ВЕЦа как е положението или няма смисъл?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- mblagoev
- научил се да хвърля
Аз лично не, но и не съм чувал като че ли отзиви от там.SBANKOV написа:Оф, как ми се ходи по реката, само да заприходя една нова пръчка за спининг че предната се скърши. Пробвали ли се те от Реброво до ВЕЦа как е положението или няма смисъл?
Заприхождавай 1 пръчка и малко такъми и може да направим един излет уикенда, или понеделник - нали е почивен ден. За момента мисля поне един от 3-те почивни дни да го пиша риболовен

-
- вече хвърля и на тежко
И аз не съм пробвал там. За следващите почивни свирнете и на мен!!! Може да направим заедно едно яко въртене Бов - Елисейна!mblagoev написа:Аз лично не, но и не съм чувал като че ли отзиви от там.SBANKOV написа:Оф, как ми се ходи по реката, само да заприходя една нова пръчка за спининг че предната се скърши. Пробвали ли се те от Реброво до ВЕЦа как е положението или няма смисъл?
Заприхождавай 1 пръчка и малко такъми и може да направим един излет уикенда, или понеделник - нали е почивен ден. За момента мисля поне един от 3-те почивни дни да го пиша риболовен![]()
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- mblagoev
- научил се да хвърля
Ще се съберем доста народ - не и завиждам на рибата в такъв случайd.n.mihaylov написа:И аз не съм пробвал там. За следващите почивни свирнете и на мен!!! Може да направим заедно едно яко въртене Бов - Елисейна!mblagoev написа:Аз лично не, но и не съм чувал като че ли отзиви от там.SBANKOV написа:Оф, как ми се ходи по реката, само да заприходя една нова пръчка за спининг че предната се скърши. Пробвали ли се те от Реброво до ВЕЦа как е положението или няма смисъл?
Заприхождавай 1 пръчка и малко такъми и може да направим един излет уикенда, или понеделник - нали е почивен ден. За момента мисля поне един от 3-те почивни дни да го пиша риболовен![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Съгласен. Вече ми се иска да е Петък 

- SBANKOV
- ще става разбирач
За съжаление в петък потеглям за Делиормана, да се водим на бабино отглеждане. А пръчка в края на месеца, подарък за свети паралей
, но като гледам днес реката май и вие ще пропуснете.

Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- mblagoev
- научил се да хвърля
Надявам се да не си прав. Дано пък да спре да вали днес и за уикенда да се оправи нивото 

- mblagoev
- научил се да хвърля
Аз заприходих още малко блеснички и воблери. Готов съм, само чакам хубавото време

-
- вече хвърля и на тежко
Да май го дават много лошо времето. Ако не става за спининг ще се ходи на плувка, дъно, все нещо ще измисла аз не може така да и се разминеSBANKOV написа:За съжаление в петък потеглям за Делиормана, да се водим на бабино отглеждане. А пръчка в края на месеца, подарък за свети паралей, но като гледам днес реката май и вие ще пропуснете.

И аз ще си поръчвам утре, че в Петък да са при мен. А днес / докато бях на работа/ си направих две клатушки от лЪжициmblagoev написа:Аз заприходих още малко блеснички и воблери. Готов съм, само чакам хубавото време![]()

- mblagoev
- научил се да хвърля
Това ли работиш - изработваш клатушки?
Трябва да ми ги покажеш и ако са успешни, да взема да си направя и аз - не съм ловил на такова чудо
Днес като към работата, огледах реката - мноого е голяма и кална в момента наистина, а и дават да има още валежи до края на седмицата. Дано да не познаят

Днес като към работата, огледах реката - мноого е голяма и кална в момента наистина, а и дават да има още валежи до края на седмицата. Дано да не познаят

- StaAnt
- ще става разбирач
Забравете за спининг в близките 4-5 дена.Реката е боза,кал и каквото се сетите.
-
- вече хвърля и на тежко
За първи път ги правя. Ще ти ги покажа и пробваме, може да се наложи да ги коригираме. Ама като гледам май няма да е тези почивни дни.mblagoev написа:Това ли работиш - изработваш клатушки?Трябва да ми ги покажеш и ако са успешни, да взема да си направя и аз - не съм ловил на такова чудо
![]()
- mblagoev
- научил се да хвърля
Суперd.n.mihaylov написа:За първи път ги правя. Ще ти ги покажа и пробваме, може да се наложи да ги коригираме. Ама като гледам май няма да е тези почивни дни.mblagoev написа:Това ли работиш - изработваш клатушки?Трябва да ми ги покажеш и ако са успешни, да взема да си направя и аз - не съм ловил на такова чудо
![]()

А ето и актуална снимка от реката, от района на Своге: Не е никак добре положението за момента
-
- вече хвърля и на тежко
Не зная дали ще са сполучливи, нямам опит в това ще видим. Реката е много голяма и аз всеки ден я следя пътувам Лакатник- Дупница и обратно всеки ден. Имам нещо на предвид за почивните дни и мисля, че там няма да е толкова мътно за спининг.
- mblagoev
- научил се да хвърля
Аз също следя положението всеки ден. Имам някаква надежда, че ако няма валежи, до понеделник реката ще е ОК за спининг..d.n.mihaylov написа:Не зная дали ще са сполучливи, нямам опит в това ще видим. Реката е много голяма и аз всеки ден я следя пътувам Лакатник- Дупница и обратно всеки ден. Имам нещо на предвид за почивните дни и мисля, че там няма да е толкова мътно за спининг.