Кличко vs Пулев

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Кличко vs Пулев

Мнение от максимов96 »

Според мен Пулев подцени Кличко и това му изигра лоша шега. :| :| :| Много исках да победи,но знаех че няма да успее.Стискам палци за Кобрата,да се въстанови по-бързо и другия път да му строши мутрата :finga: :finga: :finga:
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Други път,може и да няма,или поне със Кличко.Забравете да има реванш със Украинеца,това просто няма да го бъде,ако беше по равностоен,може би.Кубрат още не е достигнал това ниво,което има Кличко,беше му рано за такъв мач.Разликата в мачовете е 45,е какво повече да говорим!Нека Кобрата направи още 10-15 мача(и да ги спечели),със подходящи съперници,и тогава може би ще е готов.Евала за изказването след мача,голям е!!! Но сънародниците ни в залата,показаха и една от най-лошите ни страни,липсата на уважение пред чужд НАЦИОНАЛЕН химн!
Последно промяна от magnetar на Нед Ное 16, 2014 5:46 pm, променено общо 1 път.
Аватар
RadoslavGeorgiev
новобранец
новобранец

Мнение от RadoslavGeorgiev »

аксел написа:Стикам му палци да издържи до 5-ия рунд от там нататък ще е по-лесно.
:D
k
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Първия му нокдаун си беше от собственото му напрежение..това му изигра лоша шега.
Да не забравяме ,че това му е първата загуба и то достойна, няма срамно да те пребие световния шампион, факта ,че си ял бой от него е дори за уважение.
Както Кличко имаше загуби в началото така и нашия започва не може отведнъж...
Не мисля ,че това ще разклати психиката му, напротив ще си вземе урок как трябва да подхожда към по-сложни мачове и противници.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

След почти цяла година провокации най-накрая му затвориха устата. То не бяха закани и Кличко го било страх от него и накрая какво за 5 минути го пребиха от бой. Неможе срещу шампион с такава класа да тръбиш една година че ще го биеш и накрая да излезеш и да не покажеш никакви умения и нулева техника това най-малкото е смешно ако не жалко. Кличко защитава титлата си 10 години и неможе да излизаш срещу него с ръцете в джобовете и да очакваш някакво чудо. Цялата тази работа ми намирисва на черно тото иначе немога да разбера защо толкова се натискаше да се бие с него.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

dunavski написа:... немога да разбера защо толкова се натискаше да се бие с него.
Имал е 2 милиона причини! :wink: :mrgreen: :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Bethoven написа:Вчера беше уникална вечер за мен, защото съм ... Българин.

Едно малко момиченце разпиля всички каки с по две и три глави над нея и само защото беше от малка България завърши на второ място. Какво от това. Не е важно мястото. Първо, второ...десето. Важното е, че поне за два часа забравих в каква помия живея, забравих за реалното и ми стана хубаво. Всеки път щом чувах от някой от малките деца "Bulgaria" беше фантастично. Благодарен съм на тези три деца, че ми дадоха два часа хубава емоция, гордост и ... щастие. Благодаря на малката, прекрасна Крисия и на двамата уникални малки пианисти Ибрахим и Хасан Игнатови. Благодаря ви, че ви има и сте Българи.

Снощи след малките деца, един голям БЪЛГАРИН, един титан спрямо 90% от смачканите, лицемерни и слаби хора в нашата страна, донесе още слава на България. Да, загуби, загуби по-лош начин ... но това е боксът. Притеснение в началото, лош пдход в първите минути и край. Въпреки това и аз ПЯХ ХИМНА и ми настръхнаха космите от гордост, когато българският лъв, преоблечен като КОБРА се качи на ринга и заяви претенции към един от най-големите в света на спорта. Смелост, гордост, чест.

Коя друга нация може да се похвали с толкова разностранен талант???? Русия, Америка, Индия или Китай? Коя държава може да накара своите граждани да са горди по-толкова различни поводи. Може и да има такава страна но тя не е съставена от само 7 милиона бедни и живееща в мизерия хора. Не. И въпреки това, въпреки че ни мачкат ние доказваме максимата, че никога не може да се смачка онова което не може да бъде смачкано. Това е БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ, БЪЛГАРСКАТА ЧЕСТ, БЪЛГАРСКАТА ГОРДОСТ, БЪЛГАРСКИЯТ ТАЛАНТ, това е БЪЛГАРИЯ. Снощи нашите деца и нашият боксьор ми дадоха да разбера, че имаме шанс, просто трябва да дойде правилното време и всичко ще се оправи, защото ние сме велик народ. ВЕЛИК НАРОД
:smt038 :smt038 :smt038 Имам чувството,че си изразил моите мисли!!!

Що се отнася до това:
GODzillata написа:
Bethoven написа:....животно е тоя украински боклук......
Мисля, че трябва да отдадем заслуженото на Кличко!

Много грозно беше, когато нашата агитка го освиркваше.........уви, Бай Ганьо е европеец вече, бръмчи насам-натам без визи и показва на цял свят, че си е оня "бугар" от едно време...

Пулев също.......оня му даде микрофон да отговаря на въпроси на немски, а нашият де ли го задърпа, обяснявайки се в лИбоФ на феновете си.

Да не говорим, че се прави на шут след първия нокдаун, подскачайки на един крак и плезейки се.

Абе...Бугаристан в Дойчланд!
Кобрата със сигурност носи огромно Българско сърце,каквото явно Киро няма!
Пич,да не си подал молба за украинско гражданство? :toimonster:

ПП:Дунавски,според теб какво трябваше да направи преди мача?Да тръби:аз излизам срещу Кличко,но няма да го бия,защото той е шампион!
Изображение
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Вуйчо-Ваньо написа:Кобрата със сигурност носи огромно Българско сърце,каквото явно Киро няма!
Пич,да не си подал молба за украинско гражданство? :toimonster:
Нямам!
Освен това презирам ганьовците у нас и в чужбина!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

[quote="Вуйчо-Ваньо"]
Като толкова напираш да се биеш срещу състезател от такъв ранг имаш ли подготовка имаш ли опит на базата накво присираш толкова да се биеш? Че си имал 10 мача и си ги спечелил и си се помислил за безсмъсртен или пък са ти платили доста пари за това? Не омаловажавам постижението му но както се казваше в една реклама само с мерак не става трябва и нещо друго.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

GODzillata написа:Освен това презирам ганьовците у нас и в чужбина!
Не знам кой кого презира но всички тези Ганьовци подкрепяха Кубрат преди мача и след загубата :idea:

Един мой приятел написа:
Абе то и Ахил го утепаха в битката за Троя,но в историята ще си остане като герой-нал тъй?
Смятам с това да приключа писането си в темата,която имаше съвсем друг характер.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Киро,много европейско изказване е това за ганьовците.Жалко,че само това ти е направило впечатление от Кубрат.Него,който и да го беше гледал вчера щеше да разбере,че е Българин,а теб някой ако те чете едва ли това ще му стане ясно!

Дунавски,нито един Българин до момента не е достигал до такова постижение!Самият факт,че е достигнал до главен претендент за титлата е огромен успех,който ме кара да настръхвам от гордост,че съм Българин!Това,че е загубил от световния шампион не е срам.Същото се е случило със още десетки други претенденти и какво от това?
Изображение
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Много ми е мъка за пребиването на Пулев. Ако не бе първият накдаун в първият рунд, който много рано го разлюля, навярно щеше да има още рундове. Според мен не бе неговата вина, а тактиката на треньорският му екип! Той е дисциплиниран състезател и прие най-изгодната за Майданака позиция за бой от разстояние. Защо му наложиха такъв бой? Защо не му наложиха "близък бой", който би му дал по-добри перспективи и предпазил от левите крушета? Кубрат щеше да го приеме дисциплинирано и мисля, че това бе печелившото. Неща да вярвам, че боксовата мафия е стигнала до екипът на Кубрат, ама кой знае! Кубрате, напред и дръзко, а и с поуката от първата си загуба ще си и по-мъдар. След година-две, ще имаш нов шанс! Тогава надявам се да не го пропуснеш! Ще го чакам за да ликувам с теб!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

Вуйчо-Ваньо написа:Киро,много европейско изказване е това за ганьовците.Жалко,че само това ти е направило впечатление от Кубрат.Него,който и да го беше гледал вчера щеше да разбере,че е Българин,а теб някой ако те чете едва ли това ще му стане ясно!

Дунавски,нито един Българин до момента не е достигал до такова постижение!Самият факт,че е достигнал до главен претендент за титлата е огромен успех,който ме кара да настръхвам от гордост,че съм Българин!Това,че е загубил от световния шампион не е срам.Същото се е случило със още десетки други претенденти и какво от това?
:D :D :D
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

:shock:
Абе вие или не разбирате за какво иде реч или просто не ви прави впечатление?! :roll:

Евала на Пулев за това, че достигна до този мач!
Евала на Пулев за трибагреника!
Евала на бг агитката за подкрепата!

НО! - Не примем за нормално това, че агитката освиркваше така Кличко, не приемам за достойно поведението на Пулев преди мача, след първия нокдаун, както и след свършека на мача - това е!

Химна и присъствието на българина на ринга ме изпълниха с гордост, докато другите неща - със срам!

Помните ли двамата боксьори, когато позираха на кантара?
Кличко беше като от стомана - здрав бик, само мускули.
И въпреки че би - се отнесе достойно с Пулев, а нашият какво направи, а?
Пак ще го кажа - гледахме Булгаристан в Дойчланд!

Това е. Аз казах.
Хау!
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Ами многобройните номера на Кличко преди мача също не му правят чест,още повече,че той е настоящият шампион.
То не бяха номера с контузии,ръкавици,акредитации за екипа на Кобрата,отказа му спортсменски да даде допинг тест,по време на мача постоянно търсене на клинч и т.н.
В сравнение с тези маймунджолъци на шампиона опита на Кубрат да покаже,че не е наранен от нокдауна със стойка на един крак е нищо.
И двамата показаха добър набор от различни номерца и хитринки.Все пак те са боксьори а не дипломатически аташета на страните си!
Кличко победи Кубрат - никой не омаловажава този факт.Украинеца е машина.
Въпреки загубата Кубрат Пулев си остава един достоен Българин,на който му предстоят още много успехи в професионалния бокс.
Дай Боже да имаме още много поводи за радост и гордост,а който иска и след най - великата му победа може да му търси кусури какво е казал,какво е направил и др.
Изображение
Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”