Препоръка за рибарска кола

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Баце кой ти е сервиза :roll: :roll: :roll: и кви са тия глупости дето пишеш :roll: Дай инфо къв е тоя специален джип ..... Може да ползваш жокер ПОЗВАНИ НА ПРИЯТЕЛ! ..... хайде стига с тия гаражни майстори! :idea: :idea: :idea:

:smt017 Русе .... Технотранс .....Иво Бацалов :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Според мен Ивака е объркал нулите :lol: :lol: :lol:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

[quote="ceno cenov"]Според мен Ивака е объркал
нулите :lol: :lol: :lol:[/quote

Не знам дали е объркал нулите ,ама някой се опитва да го работи :twisted:
mAnTi
новобранец
новобранец

Мнение от mAnTi »

Ха земи си 1 трабант и фърЧи :D :D :D :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

IVAK,занимавал съм се доста години с търговия на коли и мотори.сега моя съвет,първо виж къде ти е спукана главата,това може да се завари ако е на подходящо място,закърпваш я и на пазара.ако преди това главата е прегрявана и някой може да те е издокарал.не знам от колко време го имаш.относно автомобила какъв да е спри се на три марки и от тях три модела,разгледай цени на тези коли в мобиле-то,.в момента това правя и аз,искам да си взема ван и събирам инфо за тях,чета статии.10000 лв не са малко пари и не се хвърлят с лека ръка.много коли са ми минали през ръцете и ще ти кажа едно,няма лоши коли има лоши шофьори.поддържаш ли си колата както трябва тя ще ти служи вярно дълги години.успех при избора и да почерпиш,то и аз скоро ще черпя по-този повод.Мога само да ти издам на какво съм се спрял-ESPACE,SHARAN,ALAMBHRA>GALAXI-то за момента го изключвам,форд не ми е слабост,и си имам едно наум за тях.Нека не ми се сърди ако някой кара такъв,нямам достатъчно инфо за тях като модел.имам в предвид галакси-то.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Джипа е Ланд Крузер 3.0 ТД 98 год.
сервиза е Тоиота София :roll:

Не мога да ги гледам в този сервиз вече :evil: :evil: :evil:

Много благодаря за идеята с заварката :lol: :lol:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

колега, ако искаш бензинова кола втора употреба за "рибарска" виж за такава:
Изображение
http://www.mobile.de/SIDQpJpYhq4XxO9y5K ... 273581517&

здрава и бърза, 4х4, с японско качество...

ако искаш дизел и не държиш на 4х4, избери си някоя по новичка - например меган 2001г...

Какъв ти е Ленд крузера - KJ70 или KJ90(95)? и защо, по дяволите, ще правиш ремонт в официалния дилър - нали не е гаранционна?
За 11-12 хиляди ще си вземеш цял /здрав/ двигател!!!

За сравнение, за ново турбо за моя бивш Ленд Крузър 73 искаха 5600лв, а аз си купих чисто ново /оригинално/ турбо за 600 долара!!!
Една стоманена джанта 16-ка е над 300лв, а по магазините за 150-160 си купуваш лята джанта, дори по-широка!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

G - Class 55 \\\AMG Brabus V12 е най-добре :) Не съм фен на мерцедес но джи класата е царя на джиповете нема втори ни каиени ни туарези ни Х5-ци
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Купи си хеликоптерче най-добре,хем ще спестяваш от гуми,пък и може да си ловиш от него :D :D :D Ивак,това не се отнася на сериозно за теб а за акълиите,да четат внимателно.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

според мен едно микробусче от рода на мицубиши L300 много практично поддържаш лека кола караш микробус баща ми има такова бусче с газова разхода стига най-много до 10 на сто. Пътницески 8+1 седалките стават за спане има място за спане и много багаж.. висок е и много проходим нашия няма 4х4 но въпреки това извън пътя няма спиране тествали сме го по всякакви терени няма грешка.. иначе аз имам сеат кордоба и фиат пунто и двете съм ги ръчкал офролд и от тях съм доволен но микробуса няма равен
Изображение
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Ивак-бях написал в подфорума КЕП,че имам някоя част за паджеро като го съберем е-твое :D :D :D :wink: .
Сега сериозно-ако е само за риболов-само Уазка на газ,отдето мине тя друга кола не може-пробвал съм го.Другия вариант е панда 4.4.А третия едно трабанче-и да закъсаш-на гръб и си заминаваш :wink:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Докат бяхме на Созопол с детето направихме тестдрайв на едно 4 + 4 и дълго след туй обсъждахме плюсовете и минусите му ама май ш му се фърляме :wink:

Изображение
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

rino712 написа: Сега сериозно-ако е само за риболов-само Уазка на газ,отдето мине тя друга кола не може-пробвал съм го.
колега не се излагай - уазката става само да Одиш в ГорЪта за ДРъва :shock: а колко е проходима... може да установиш само в краткото време между 2 ремонта... :oops: Еле па и с АГУ...

Човека ти е писал, че ходи на по 200км в едната посока, ти му викаш "уазка" :lol:

Най-добре да си оправи Ленд крузера и да си го кара, че какви работи стават по пътищата... Не си заслужава да си рискуваш живота излишно за икономия от 2-3 литра нафта/100км

един колега от Офроуд България го беше ударил автобус и го засилил в колоната от спрели коли на м-ла Хемус... на неговия Лендкрузър само козметични щети, а колицата пред него като настъпена кутийка от бира... пътниците в болница, а "нашия" човек се разминал главоболие...
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Баси му мамата, здраво животно ще излезе Крузера :shock: :shock:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Ivak написа:Баси му мамата, здраво животно ще излезе Крузера :shock: :shock:
автобусът го е ударил с 80кмч, а джипа е бил почти спрял вече заради задръстването пред него... при удара се е завъртял няколко пъти и се е спрял купчина леки коли...

ти оправи ли твоя КРУЗАК? защо не се регистрираш в http://offroad-bulgaria.com/ и да помолиш за съвет за добър майстор в твоя град?

Части за тия джипове има колкото щеш - не се лъжи да вземаш всичко от "официалния" кожодер...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”