Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: BG Рибалка
Ако не те затруднявам, би ли написал кой са тези 12, че да знам какво да си пазя за пазараbai_spas написа:Радвам се,че играта ти харесва и ти доствя удоволствие.jibira написа:Обявите на рибите за продан включват ли червеноперки и други мирни риби или се въртят само едни и същи?
По обяви се изкупуват 12 вида риби.Обявите се сменят автоматично от генератор точно в 00:00 часа,всеки игрови ден!
Приятни забавления и наслука!!

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Това ясно за кепчетоbai_spas написа:Всеки,който е рибар има идея и знае,че едрата риба не се вади на брега с пръта и макарата,а след като се докара до брега се гребва с кепче.moruka написа:.....Ако някой има идея ..........Още повече,че играта има хелп на чисто български.
Успехи при ваденето!!

-
- вече хвърля и на тежко
Такъв случай за година и половина игра на всички възможни сборки такъв случай не съм имал.А и никъде по форумите(наши и руски) не съм срещнал.Така,че най-вероятно проблема е при теб.Или нещо неправиш както трябва или нещо по компа,трябва да се оправяш сам!moruka написа: Това ясно за кепчетоПроблема е че не може да се докара до брега-като редувам G H G H с H не става нищо просто нищо все едно не го натискаш.От настройките смених клавиша пак същата работа.
Успех!!

-
- вече хвърля и на тежко
Рибите са:Бял амур,Распер,Златиста каракуда,Платика,Костур,Рак,Див шаран,Сом,Толстолоб,Змиорка,Уклейка и Щука.Но,както казах и по-рано,обявите се сменят автоматично от генератор на случайни числа.Това значи,че някоя риба може да се изкупува 10 дни по ред,а някоя да не се изкупува цял месец.Всичко е въпрос на късмет.Затова моя съвет е продавай всичко,което се изкупува в момента.Иначе,като разнасяш рибата в кепчето по базите можеш да налетиш на някоя забрана и да ти друснат глобата без да се усетиш!jibira написа: Ако не те затруднявам, би ли написал кой са тези 12, че да знам какво да си пазя за пазара

Успех!!

Май си прав.Иначе играта е супер браво.bai_spas написа:Такъв случай за година и половина игра на всички възможни сборки такъв случай не съм имал.А и никъде по форумите(наши и руски) не съм срещнал.Така,че най-вероятно проблема е при теб.Или нещо неправиш както трябва или нещо по компа,трябва да се оправяш сам!moruka написа: Това ясно за кепчетоПроблема е че не може да се докара до брега-като редувам G H G H с H не става нищо просто нищо все едно не го натискаш.От настройките смених клавиша пак същата работа.
Успех!!

-
- ще става разбирач
Точно заради това че си носех рибата в живарника и чаках да излезне обява за изкупуване сега съм с карма на
минус 6000 и съм риболовец вредител
Мога ли от някъде да си оправя кармата и на спечелен турнир колко карма дава
минус 6000 и съм риболовец вредител

Колекционирам лампови радиоприемници
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Аз мисля че турнирите са му маиката,ама минус 6000 много бренатали написа:Точно заради това че си носех рибата в живарника и чаках да излезне обява за изкупуване сега съм с карма на
минус 6000 и съм риболовец вредител![]()
![]()
![]()

-
- новобранец
Ти направо си избил рибата приятелюнатали написа:Точно заради това че си носех рибата в живарника и чаках да излезне обява за изкупуване сега съм с карма на
минус 6000 и съм риболовец вредител![]()
![]()
![]()

Най - добрият начин (или поне при мене най - бързо стана) беше като си намериш някоя локация в Клевалката, където има много черни мренки. Отиваш там и си ловиш с трите въдички като каквото хванеш го пускаш веднага - за черна мрена под грамажа, който се оценява дава 3 карма, за по - едрите дава 15

А сега да питам и аз - някой има ли таблица, която описва на колко точки ти се вдига разряда?
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Аз имам проблем, когато отида на водоем да речем Силистра и в Кевалката пише че максималната дълбочина е 300см а аз пускам плувкатана 500 и пак ми стои изправена
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз по едно време имах карма -68 000!Лош съм а?!?!? 

-
- ще става разбирач
Сапуне,и как я оправи тая карма -68000 с нов играч ли
Сега незнам дали ще ме пусне на турнир ама ще видим,ако ме пусне ще го играя докато го спечеля

Сега незнам дали ще ме пусне на турнир ама ще видим,ако ме пусне ще го играя докато го спечеля

Колекционирам лампови радиоприемници
здравейте колеги.относно игричката мисля че е супер.много се радвам че някой се сети да направи български риболов.
според мен с общи усилия можем да ''вкара ме''още много карти на български водоеми.бих ги прибавил и сам,но незнам как точно става(ще съм благодарен някой да ми обясни:skype-skorpinoxprime).и да кажа и нещо което ме дразни найстина(което го има в всички версий на риболова)как може пръчка която издържа 435кг да влиза в червеното когато вади риба тежаща 10кг?
според мен с общи усилия можем да ''вкара ме''още много карти на български водоеми.бих ги прибавил и сам,но незнам как точно става(ще съм благодарен някой да ми обясни:skype-skorpinoxprime).и да кажа и нещо което ме дразни найстина(което го има в всички версий на риболова)как може пръчка която издържа 435кг да влиза в червеното когато вади риба тежаща 10кг?
-
- новобранец
Маи имам проблем.Станах член на клуб Рибар-експерт,а не ми дава да играя в затворени турнири.Не ги и показва.На предната версия си пишеше кои са затворени,и като броика станаха повече(обикновени+затворени) а сега нищо.
-
- новобранец
Колега трябва след като си инсталираш DirectX9.0.Да си разрешиш нет фреимуорка от контролния панел уиндоус компоненти.Трябва да направиш само две отметки.Дано съм ти помогнал.Ако нещо не се оправяш пиши.monopola написа:Абе нещо не мога да я инсталиам на`windows 7. Дава ми голям прозорец с описания на грешката, но наистина е много голям. Ако на някой му се занимава да помогне да му пратя screen shot. Имам директх 9 и вградения net frameworks 3.51. Някой има ли идея защо не тръгва