BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: BG Рибалка

Мнение от jibira »

bai_spas написа:
jibira написа:Обявите на рибите за продан включват ли червеноперки и други мирни риби или се въртят само едни и същи?
Радвам се,че играта ти харесва и ти доствя удоволствие.
По обяви се изкупуват 12 вида риби.Обявите се сменят автоматично от генератор точно в 00:00 часа,всеки игрови ден!
Приятни забавления и наслука!! :smt023
Ако не те затруднявам, би ли написал кой са тези 12, че да знам какво да си пазя за пазара :roll:
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
moruka
новобранец
новобранец

Мнение от moruka »

bai_spas написа:
moruka написа:.....Ако някой има идея .......... :D
Всеки,който е рибар има идея и знае,че едрата риба не се вади на брега с пръта и макарата,а след като се докара до брега се гребва с кепче. :D Още повече,че играта има хелп на чисто български.
Успехи при ваденето!! :smt023
Това ясно за кепчето :shock: Проблема е че не може да се докара до брега-като редувам G H G H с H не става нищо просто нищо все едно не го натискаш.От настройките смених клавиша пак същата работа. :?:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

moruka написа: Това ясно за кепчето :shock: Проблема е че не може да се докара до брега-като редувам G H G H с H не става нищо просто нищо все едно не го натискаш.От настройките смених клавиша пак същата работа. :?:
Такъв случай за година и половина игра на всички възможни сборки такъв случай не съм имал.А и никъде по форумите(наши и руски) не съм срещнал.Така,че най-вероятно проблема е при теб.Или нещо неправиш както трябва или нещо по компа,трябва да се оправяш сам!
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

jibira написа: Ако не те затруднявам, би ли написал кой са тези 12, че да знам какво да си пазя за пазара :roll:
Рибите са:Бял амур,Распер,Златиста каракуда,Платика,Костур,Рак,Див шаран,Сом,Толстолоб,Змиорка,Уклейка и Щука.Но,както казах и по-рано,обявите се сменят автоматично от генератор на случайни числа.Това значи,че някоя риба може да се изкупува 10 дни по ред,а някоя да не се изкупува цял месец.Всичко е въпрос на късмет.Затова моя съвет е продавай всичко,което се изкупува в момента.Иначе,като разнасяш рибата в кепчето по базите можеш да налетиш на някоя забрана и да ти друснат глобата без да се усетиш! :D
Изображение НАСЛУКА!!
moruka
новобранец
новобранец

Мнение от moruka »

bai_spas написа:
moruka написа: Това ясно за кепчето :shock: Проблема е че не може да се докара до брега-като редувам G H G H с H не става нищо просто нищо все едно не го натискаш.От настройките смених клавиша пак същата работа. :?:
Такъв случай за година и половина игра на всички възможни сборки такъв случай не съм имал.А и никъде по форумите(наши и руски) не съм срещнал.Така,че най-вероятно проблема е при теб.Или нещо неправиш както трябва или нещо по компа,трябва да се оправяш сам!
Май си прав.Иначе играта е супер браво. :D
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Точно заради това че си носех рибата в живарника и чаках да излезне обява за изкупуване сега съм с карма на
минус 6000 и съм риболовец вредител :oops: :oops: :oops:
Мога ли от някъде да си оправя кармата и на спечелен турнир колко карма дава
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

натали написа:Точно заради това че си носех рибата в живарника и чаках да излезне обява за изкупуване сега съм с карма на
Аз мисля че турнирите са му маиката,ама минус 6000 много бре :shock:
extremalen2
новобранец
новобранец

Мнение от extremalen2 »

натали написа:Точно заради това че си носех рибата в живарника и чаках да излезне обява за изкупуване сега съм с карма на
Ти направо си избил рибата приятелю :D
Най - добрият начин (или поне при мене най - бързо стана) беше като си намериш някоя локация в Клевалката, където има много черни мренки. Отиваш там и си ловиш с трите въдички като каквото хванеш го пускаш веднага - за черна мрена под грамажа, който се оценява дава 3 карма, за по - едрите дава 15 ;) Успех.

А сега да питам и аз - някой има ли таблица, която описва на колко точки ти се вдига разряда?
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

Аз имам проблем, когато отида на водоем да речем Силистра и в Кевалката пише че максималната дълбочина е 300см а аз пускам плувкатана 500 и пак ми стои изправена
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Аз по едно време имах карма -68 000!Лош съм а?!?!? :D
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Сапуне,и как я оправи тая карма -68000 с нов играч ли :?:
Сега незнам дали ще ме пусне на турнир ама ще видим,ако ме пусне ще го играя докато го спечеля :D
Колекционирам лампови радиоприемници
skorpinox
новобранец
новобранец

Мнение от skorpinox »

здравейте колеги.относно игричката мисля че е супер.много се радвам че някой се сети да направи български риболов.
според мен с общи усилия можем да ''вкара ме''още много карти на български водоеми.бих ги прибавил и сам,но незнам как точно става(ще съм благодарен някой да ми обясни:skype-skorpinoxprime).и да кажа и нещо което ме дразни найстина(което го има в всички версий на риболова)как може пръчка която издържа 435кг да влиза в червеното когато вади риба тежаща 10кг?
ivanblagov87
новобранец
новобранец

Мнение от ivanblagov87 »

Изображение
а какво ще кажете за тоя хубавец?
kalin09
новобранец
новобранец

Мнение от kalin09 »

Маи имам проблем.Станах член на клуб Рибар-експерт,а не ми дава да играя в затворени турнири.Не ги и показва.На предната версия си пишеше кои са затворени,и като броика станаха повече(обикновени+затворени) а сега нищо.
maniogada
новобранец
новобранец

Мнение от maniogada »

monopola написа:Абе нещо не мога да я инсталиам на`windows 7. Дава ми голям прозорец с описания на грешката, но наистина е много голям. Ако на някой му се занимава да помогне да му пратя screen shot. Имам директх 9 и вградения net frameworks 3.51. Някой има ли идея защо не тръгва
Колега трябва след като си инсталираш DirectX9.0.Да си разрешиш нет фреимуорка от контролния панел уиндоус компоненти.Трябва да направиш само две отметки.Дано съм ти помогнал.Ако нещо не се оправяш пиши.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”