Асеновград@регион-общообразователна тема

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград@регион-общообразователна тема

Мнение от chestarfield »

Абе , говорете си за лодката и мотора ,ама само с приказките да не си останете . Щото ние снощи я поляхме както си требе
Абе Краси имам инфо че са те почерпели с твойта ракия и твойта салата :finga:
Имам нов сонар, земи едно шише ракия и 2-3 кила домати и ела да те почерпа за сонара :mrgreen: :drinkers:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Ако искаш ела у нас на беседката да го полеем , белким да не му обърнеш клемите и ти като човека с меката дръжка за газта :lol: .Ракия до 90-100 кила си имам 1-2-3-4-5-6 .... годишна :wink: , че и Гергана изкара и фикуса ,и палмата на двора та и откъм салата сме го осигурили :drinkers:
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

Красимир Кюрпеков написа:, че и Гергана изкара и фикуса ,и палмата на двора та и откъм салата сме го осигурили :drinkers:
мали мали хората, лодки, двигатели ,сонари, въдици пък нашия фикуси и палми ръфа :mrgreen:
вземете се стегнете :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

[quote="Красимир Кюрпеков"]Ако искаш ела у нас на беседката да го полеем , белким да не му обърнеш клемите и ти като човека с меката дръжка за газта :lol: .

Красьо нещо не е разбрал.Тя дръжката стърчи като на КЦМ-то комина :lol: .Но разбрах, че си пипал за кадем :lol: .А на сонара като му обърнах клемите :D ,с първото отиване хванах риба.Така ставал по мощен,особено пък ако не черпиш :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Сега четох за темата дажи е заключена НС-7 нещо нещата се разкиснаха май май. :?
10 лева такса сега пък 20 лева такса :rolleyes:.На човек ли е тази такса :idea:
Май май доста колеги ще се одръпнат???
Само не разбрах ние какво ще правим ,ще ходим ли няма ли.
Щото получих няколко отрицателни ЛС :x и други предложения, :wink:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

:?:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

chestarfield написа:Сега четох за темата дажи е заключена НС-7 нещо нещата се разкиснаха май май. :?
Пичове, не виждам защо трябва да се разкисват, и какво толкова непосилно има в някакви 20 лв, дето не стигат и за напиване в една кръчма, такса имаше и миналата година!
Аз също съм под въпрос по финансови и семейни причини, но имам голямо желание да дойда, но ако не мога да си позволя, просто няма да дойда, наместо да мрънкам, че ми е скъпо, имам предвид останалия масраф, освен паршивите 20 лв които са никакъв разход, в сравнение с другите салтанати за път, храна, доволно количество качествен спирт и т.н.
От както е почнала годината съм убеден, че всеки един риболовец е дал по едни 50-100лв поне за обновяване на такъма, а както в момента тече забрана масово ще се ходи на платен риболов, е питам аз, що Любо да не изкара някоя стотинка от това, че ще му правим камари боклуци и неговите момчета ще хвърчат да пазаруват и да разнасят попрекалили с алкохола колеги по цяла нощ до палатките им(както беше миналата пролет)?
Хубаво беше миналата година, когато имаше химически тоалетни и водоноска,хубаво ще е и сега, ама това не струва 2, 60лв, нали?!?
Ама, що за агнета?Ами щото е екстра бе колеги, щом някой е пожелал да тегли масрафа по печенето и доставянето, да го уважим за желанието му най-малко!
Тъпо е, че от стари вълци, като Неделчо тръгна това "разкисване" и най ме е яд, че по некоректен начин се вменява на колеги, които не са идвали а имат желание, че едвали не има някаква преебушка и някой е решил да изкарва кинти, особено след изказването, че едва ли не срещата се дели на бедни и богати!
Всеки си решава без да мрънка и създава излишно напрежение, така ги виждам аз нещата, но уви!!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Zako
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Zako »

Don4o_62 написа:А на сонара като му обърнах клемите :D ,с първото отиване хванах риба.Така ставал по мощен,особено пък ако не черпиш :lol:
Ти да не премина към бракониерите-токаджии. С тези клеми и голяма мощност :smt017 :lol: :lol: :lol: :smt023 :smt023 :smt023
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Jechev написа:
chestarfield написа:Сега четох за темата дажи е заключена НС-7 нещо нещата се разкиснаха май май. :?
Пичове, не виждам защо трябва да се разкисват, и какво толкова непосилно има в някакви 20 лв, дето не стигат и за напиване в една кръчма, такса имаше и миналата година!
Аз също съм под въпрос по финансови и семейни причини, но имам голямо желание да дойда, но ако не мога да си позволя, просто няма да дойда, наместо да мрънкам, че ми е скъпо, имам предвид останалия масраф, освен паршивите 20 лв които са никакъв разход, в сравнение с другите салтанати за път, храна, доволно количество качествен спирт и т.н.
От както е почнала годината съм убеден, че всеки един риболовец е дал по едни 50-100лв поне за обновяване на такъма, а както в момента тече забрана масово ще се ходи на платен риболов, е питам аз, що Любо да не изкара някоя стотинка от това, че ще му правим камари боклуци и неговите момчета ще хвърчат да пазаруват и да разнасят попрекалили с алкохола колеги по цяла нощ до палатките им(както беше миналата пролет)?
Хубаво беше миналата година, когато имаше химически тоалетни и водоноска,хубаво ще е и сега, ама това не струва 2, 60лв, нали?!?
Ама, що за агнета?Ами щото е екстра бе колеги, щом някой е пожелал да тегли масрафа по печенето и доставянето, да го уважим за желанието му най-малко!
Тъпо е, че от стари вълци, като Неделчо тръгна това "разкисване" и най ме е яд, че по некоректен начин се вменява на колеги, които не са идвали а имат желание, че едвали не има някаква преебушка и някой е решил да изкарва кинти, особено след изказването, че едва ли не срещата се дели на бедни и богати!
Всеки си решава без да мрънка и създава излишно напрежение, така ги виждам аз нещата, но уви!!
Ама аз не видях някой да е писал,че проблема му е конкретно 20-те лева.Нали и преди се е събирало и какво останеше за децата в Нови хан (така мисля)?Според мен проблема е комплексен финансова криза+индивидуална криза+битова криза+психическа криза+незнам каква си криза.Лично за мен решението не е да взема на заем 100лв. и да тръгна,нито ще ми се яде нито ще ми се пие.Ако изкарам кинти до НС,то моля ,моля ще има няколко дена ау-джорджини,данги-дунги мохабети и китари.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Zako написа:
Don4o_62 написа:А на сонара като му обърнах клемите :D ,с първото отиване хванах риба.Така ставал по мощен,особено пък ако не черпиш :lol:
Ти да не премина към бракониерите-токаджии. С тези клеми и голяма мощност :smt017 :lol: :lol: :lol: :smt023 :smt023 :smt023
Стига с тоя сонар,че ще продължа да пиша глупости,и някой найстина ще му изгори сонара :lol:
Много ми е интересно тоя Красьо,що ви вика един по един,да пийте отлежала ракия.Да не ва кара след 3-4 :drinkers: ,да тръгвате по лявата релса :lol: .Ще ги видим ние, тия дуо акций,като заровим във фикуса една скрита камера :lol:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Нямах намерение да създавам напрежение, а просто да се разберем ще ходим ли няма ли.
И който ще ходят да се е знае кой с кого и от кога :?: :idea:
Се пак ние сме си групичка и ще ми е приятно да съм си с мойта компания там.
А и получих както казах, предложение за друго място по време на НС и ако ще ходя сам без компанията предпочитам да си ида другаде. :idea:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Облаците се разреждат и има вероятност да си довлека задника на Езерово.Ако не се промени нещо,отивам на 4,5,6 до след обяд,7 през деня,8,9.

Изображение
Аватар
orel71
новобранец
новобранец

Мнение от orel71 »

Пичове давайте да решаваме нещо.Тука от няколко дена като чета темите направо ми се къса сърцето.И на мен ми се иска да съм със групата някъде :drinkers:
ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

HAZART написа:Облаците се разреждат и има вероятност да си довлека задника на Езерово.Ако не се промени нещо,отивам на 4,5,6 до след обяд,7 през деня,8,9.
Ей Васе то направо слънце пекнало над тебе бре цели 6 дена, евала. :lol: малкия ми има рожден ден на 8 така че ще видя с Бат Бойко,Зако и Краси "Кадема" :oops: как ще го съчетаем да сме поне един два дена заедно.Той Прокопи ще пътува секи ден, с него се ще се засичем.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

orel71 написа:Пичове давайте да решаваме нещо.Тука от няколко дена като чета темите направо ми се къса сърцето.И на мен ми се иска да съм със групата някъде :drinkers:
Ами какво да решаваме то е решено.То грехота поне един ден някой да не присъства ,единствено може ако му е забранила тъщата(да скъси господ дните и).Така,че ще има хора от рано та до късно и кой когато дойде ще направим групата.
Изображение
Аз ще нося "Бачковска джинджифирка"
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”