Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Не ги меря, щото няма смисъл. По моя преценка са между 1.5-2кг.Но те и скобарите ми направиха кефа малко на фидеро. За жалост няма едра риба.
Защо избиха мърсолите рибите навсякъде????
Едрата платика мисля, че е около 1кг.
Защо избиха мърсолите рибите навсякъде????

Едрата платика мисля, че е около 1кг.
- Whassup
- ще става разбирач
Ами има хора като мен, които на 1-2 килограмовите риби се кефятkutinchev написа: За жалост няма едра риба.

това остров ли е? къде е ако не е тайна ...kutinchev написа:Риболова при мен протече без едра риба.
Само бейби карпове.
На фидера се занимавах повече. Даде дунавска разна.
Сомчетата вече ядат рибки.
Колеги някои има ли някаква информация за 9-10 км до Русе горичката след петролна база 

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Най-добре си избери ден и върви да проверишSirken написа:Колеги някои има ли някаква информация за 9-10 км до Русе горичката след петролна база

И още нещо. Като хванеш се похвали, но не препоръчвай, щото другия път като отидеш, ще намериш тълпа от изгладнели, бедни духовно хора, които не пишат в тоя форум, но четат и все се опитват да направят от хобито риболов печалба...да се нахранят...да избият и т.н. Надявам се, че ти не си от тях... Не искам да те обиждам, но напоследък чета и пиша по-рядко във форума и не те познавам.
за ходенето ще отида просто се чудя за хищна или мирна риба да се подготвям за сом ми се иска ама ако няма смисъл поне да не си зимам попови прасета
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Най добре недей да ходиш никадеSirken написа:за ходенето ще отида просто се чудя за хищна или мирна риба да се подготвям за сом ми се иска ама ако няма смисъл поне да не си зимам попови прасета

Абе колега нали на Дунава това му е чара ,никога не знаеш каква риба ще хванеш и колко голяма ще е тя.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Ето дойде и моят звезден миг , който да споделя с вас
След уморителния работен ден и леко умуване какво да се прави след работа реших да
посетя реката. Грабнах пръчлето и чантата с примамки и хоп на реката
Имаше активен распер който така и неможах да прилъжя на някоя от блесните си инакрая
слажих тейлспинер и резултатът незакасня - распер 62 см (теглото немога да съм сигурен,
но пазарското кантарче закова на 1,8 кг). Последваха още замятания , но без успех.
По надоло видях познат колега и реших да се присъединя към него поне да си побъбрим
При него работата беше тегава и се опитваше да изчопли някоя бяла , но без успех
Приседнах до него и полафихме , похвърляхме и изчоплих един мъник на самоделен воблер.
Реших , че така и така си взех адреналина с распера и скороотминалото състезание на
"Старите Видри" и второто ми място (с което много се гордея), та сложих един ратлин ей
така да си го разловя и............................оооооооооо да случи се, последва удар
и нещо доста натежа от другата страна на линията. Борбата беше краткотрайна , но мернах
голямо туловище на достоен хищник. Няколко пошляпвания и обръщания от страна на рибата
и тя беше в ръцете ми - Бяла риба с дължина 82 см и тегло пак по пазарското кантарче 5 кг.

Желая такава слука на всеки съвестен спинингис - адреналина веднага скача до небесата
Наслука
След уморителния работен ден и леко умуване какво да се прави след работа реших да
Имаше активен распер който така и неможах да прилъжя на някоя от блесните си инакрая
слажих тейлспинер и резултатът незакасня - распер 62 см (теглото немога да съм сигурен,
но пазарското кантарче закова на 1,8 кг). Последваха още замятания , но без успех.
По надоло видях познат колега и реших да се присъединя към него поне да си побъбрим
При него работата беше тегава и се опитваше да изчопли някоя бяла , но без успех
Приседнах до него и полафихме , похвърляхме и изчоплих един мъник на самоделен воблер.
Реших , че така и така си взех адреналина с распера и скороотминалото състезание на
"Старите Видри" и второто ми място (с което много се гордея), та сложих един ратлин ей
така да си го разловя и............................оооооооооо да случи се, последва удар
и нещо доста натежа от другата страна на линията. Борбата беше краткотрайна , но мернах
голямо туловище на достоен хищник. Няколко пошляпвания и обръщания от страна на рибата
и тя беше в ръцете ми - Бяла риба с дължина 82 см и тегло пак по пазарското кантарче 5 кг.

Желая такава слука на всеки съвестен спинингис - адреналина веднага скача до небесата
Наслука
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Супер бяла, браво! 

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Браво колега евала,е виж и дунава давал риба вие като се засилихте по тая янтра немой ви спре човеAto написа:Ето дойде и моят звезден миг , който да споделя с вас
Наслука

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Пожелавам ти да изживееш по-често подобни"звездни"мигове!!!Ato написа:Ето дойде и моят звезден миг , който да споделя с вас................
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- научил се да хвърля
Браво колега.Бялата е супер.
Наслука
Наслука

Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравления, класна риба.
Преди няколко години пяна ми беше излязла на устата да приказвам за ратлини и цикади за Дунава, тогава никой нещеше да чуе че ловят. Упорствай с 7-8 см на рапала и тежки цикади и ще има много класни риби от всички видове
Преди няколко години пяна ми беше излязла на устата да приказвам за ратлини и цикади за Дунава, тогава никой нещеше да чуе че ловят. Упорствай с 7-8 см на рапала и тежки цикади и ще има много класни риби от всички видове

Поздравления за добрия улов.Дай боже всекиму