Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
limon_84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от limon_84 »

Колеги условията за риболов на засмяново дали се подобриха ? Нивото на язовира беше паднало и рибата се е наплашила дали се е вдигнало случайно , някой да е ходил да хвърля въдици там ?
Благодаря предварително и наслука
Всяко хоби е за удоволствие :)
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

Днес на оброчище нямаше следа от каракуда или шаран.Но за сметка на това даде много добре дребни и средни баби :D любимите ми риби.Бях застанал до асфалта на тридесетина метра от пипера и дълбочината беше към два метра.Колко ли ще е на стената, не ми се мисли.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

предната седмица на засмяново ... 1 таранка добра и малки пи*ки колкото си искаш ... много трева ... 3 места за ловене ... таранката на фидер отсреща на половин метър от тревата . рибата не искаше да кълве
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

Вчера на Калиманци много жега и малко таранка и много ама много раци . Това е откъм стената ! Един мургавелко изкара сутринта едно малко шаранче , ако има други колеги ходили да споделят при тях как е било !
Харпунджия
новобранец
новобранец

Мнение от Харпунджия »

KOllety написа:Вчера на Калиманци много жега и малко таранка и много ама много раци . Това е откъм стената ! Един мургавелко изкара сутринта едно малко шаранче , ако има други колеги ходили да споделят при тях как е било !
Колега, какви са тазгодишните условия за риболов на Калиманци( цени и за колко време)?

Благодаря предварително за отговора :)
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Здравейте колеги! Нуждая се от информация за яз. Звънец. Важно ми е, затова дублирам запитването си в две теми. Планирам излет с преспиване, но днес ме разочароваха колеги от един риболовен магазин - по време на забраната водоема се проверявал редовно от служители на ИАРА - заради неуредени документи на собствениците, и не разрешавали риболова.
Каква е истината? :?: :smt102
:drinkers:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

Харпунджия написа:
KOllety написа:Вчера на Калиманци много жега и малко таранка и много ама много раци . Това е откъм стената ! Един мургавелко изкара сутринта едно малко шаранче , ако има други колеги ходили да споделят при тях как е било !
Колега, какви са тазгодишните условия за риболов на Калиманци( цени и за колко време)?

Здравей колега ! Цените са 10 лв. на човек с 3 въдици , рибата се взима , може да се нощува , има много раци могат и те да се ловят обаче май се плаща още 10 лева (не съм много сигурен дали се доплаща допълнително , но раците са разрешени)
limon_84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от limon_84 »

KOllety написа:
Харпунджия написа:

Здравей колега ! Цените са 10 лв. на човек с 3 въдици , рибата се взима , може да се нощува , има много раци могат и те да се ловят обаче май се плаща още 10 лева (не съм много сигурен дали се доплаща допълнително , но раците са разрешени)

Освен таранка друго излизали на този язовир ?
Всяко хоби е за удоволствие :)
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

lishev_64 написа:Здравейте колеги! Нуждая се от информация за яз. Звънец. Важно ми е, затова дублирам запитването си в две теми. Планирам излет с преспиване, но днес ме разочароваха колеги от един риболовен магазин - по време на забраната водоема се проверявал редовно от служители на ИАРА - заради неуредени документи на собствениците, и не разрешавали риболова.
От 01.06.2013г яз.Звънец ще е официално отворен с редовни документи,това дочух от достоверен източник
dobrintop
новобранец
новобранец

Мнение от dobrintop »

Някой да има инфо за яз.Венелин ?
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

Освен таранка друго излизали на този язовир ?[/quote]
Ами излиза някой друго шаранче , обаче аз още не съм хващал там шаран :) . Имаше едно семейство , което е нощувало там и извадили 2 шаранчета . Сулка има ! Таранки има обаче е трудно захранването заради рака , той опосква всичката захранка !
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

pasator написа:
lishev_64 написа:Здравейте колеги! Нуждая се от информация за яз. Звънец. Важно ми е, затова дублирам запитването си в две теми. Планирам излет с преспиване, но днес ме разочароваха колеги от един риболовен магазин - по време на забраната водоема се проверявал редовно от служители на ИАРА - заради неуредени документи на собствениците, и не разрешавали риболова.
От 01.06.2013г яз.Звънец ще е официално отворен с редовни документи,това дочух от достоверен източник
Потвърждавам. Желаещите да ловят на Звънец ще трябва да почакат още малко.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

здравеите колеги и колежки,някои може ли да ме дари с някакво инфо за Блъсково.тенкс в аванс.
valio5
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valio5 »

kalmat написа:здравеите колеги и колежки,някои може ли да ме дари с някакво инфо за Блъсково.тенкс в аванс.
И големия и малкия Блъсково са забранени
Аватар
redovi555
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от redovi555 »

ще ходя малко на пикник и риболов на генерал киселово мисля на фидер на косъм като за дневен риболов та искам да питам за аромати и големина на куки благодарен съм за всякакво инфо
Прикачени файлове
method1-706547.jpg
method1-706547.jpg (146.99 KiB) Преглеждано 1464 пъти
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”