Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН - 2009г
[quote="Моряка"]Днес по обед за 3.5 часа на вълнолома отвън,на потапяща посчупих къръка
10броя.Имаше и изтървани и педи.
браво адаш все хубави риби но защо ги разчеквате така ами не си вземете пръчици за откачене на рибата без пари са 0.30 лв

браво адаш все хубави риби но защо ги разчеквате така ами не си вземете пръчици за откачене на рибата без пари са 0.30 лв
- 1000n
- разбира нещата
Пръчиците за откачане мисля, че се наричат куковади и
аз имам такава, но се сетих за нея, когато се върнах в
София.
аз имам такава, но се сетих за нея, когато се върнах в
София.
Евала Моряк,само такива даги хващаш аэ може утре дасам на линия ако няма хеликоптери наоколо де

- Моряка
- кандидат преподавател
[quote="vanio78но защо ги разчеквате така ами не си вземете пръчици за откачене на рибата без пари са 0.30 лв[/quote]
Имам адаш,ама пусто ми стои в раницата за сладководен риболов за хишници
Утре мога да се завартя на разходка с деца на море,без сопа естествено
Имам адаш,ама пусто ми стои в раницата за сладководен риболов за хишници

Да си вземем прашкитеfokobg написа:Евала Моряк,само такива даги хващаш аэ може утре дасам на линия ако няма хеликоптери наоколо де![]()

А сега де? 

Имам адаш,ама пусто ми стои в раницата за сладководен риболов за хишнициМоряка написа:[quote="vanio78но защо ги разчеквате така ами не си вземете пръчици за откачене на рибата без пари са 0.30 лв

Да си вземем прашкитеfokobg написа:Евала Моряк,само такива даги хващаш аэ може утре дасам на линия ако няма хеликоптери наоколо де![]()

Эа прашка неэнм но тоэи път ще ги метна със пръчката

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
vanio78 написа:Моряка написа:Днес по обед за 3.5 часа на вълнолома отвън,на потапяща посчупих къръка10броя.Имаше и изтървани и педи.
Като влезе пасажа кой ще ти се занимава с пръчици тогава всяка минута е риба
Снощи бяхме на вълнолома половината варналии съфорумници и риба нямаше,дръпнала се е ,или сме я изловили,дочух че с дългите пръти на трал някои колеги направили резултати по-добри от тези на бомбарда,живи и здрави да са,тъкмо взе да се пълни вълнолома и рибата се дръпна...така става,който чака да каже някои,че е тръгнала рибата,докато се накани да отиде тя се дръпнала

Аз ползвам едно макетно ножче и цепвам отстрани човката от едната страна,не че не е брутално,но по-добре отколкото да разчеквам цялата уста.zografa написа: Като влезе пасажа кой ще ти се занимава с пръчици тогава всяка минута е риба
Зарганолог
Днес на дружба също нямаше риба сутринта морето изглеждаше ето така

От 5:30 до 9:00 ето това

От 5:30 до 9:00 ето това

Зарганолог
На валноломът също не беше цвете.7.30 - 10ч 6 зизи и най после 2 иларии по околу 200гр.Май и други колеги изкараха по 1-2 риби.Флуорокарбонът си казва думата.Много ми е странно като кажат - бе то да има риба..... .Ами като няма!!??Рибата се изтегли навътре,кефаловите правят джуруми и май се канят да атакуват вече
.Следобед ако не ме домързи много пак ще "цъфна" че останаха червеи.

- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
-
- научил се да хвърля
На Ной сутринта също беше постно, за четири часа около 5-6 дето стават, няколко писалки и 3 иларии .
[quote="mrhunday"]
Евала колега това се казва постижение

Евала колега това се казва постижение

Днеска пак закаснях за сутрешния риболов на вълнолома, но няма как трябв и дасе работи
бях там към 09.00 колегите вземаха по някоя заргана,аз имам една добра платерина
и една която оспя дасе откачи,две писалки които бяха варнати обратно за да пораснат
след малко пак потеглям за там дано има повече слука
бях там към 09.00 колегите вземаха по някоя заргана,аз имам една добра платерина
и една която оспя дасе откачи,две писалки които бяха варнати обратно за да пораснат
след малко пак потеглям за там дано има повече слука