Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Аз пийнах едно винце ей сега да отпусна малко,, че направо с това съчинение полудях..
"The more you know, the less you carry"
-
- Модератор
Ееее, изпаднах в потрес. Как да откажа щом е за здравето на децата, пък съм си трезвеник. Да компенсирам с Количка ще прозвучи обидно. Докараха ми 24 бр.Загорка резерва на прИмоция, че срока на годност изтича след месец. Ще я дегустирам за ваше здраве тогаз.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Завъртях днеска значи към тоя Челопеченския гьол...съмненията ми че ще съм капо, в края на риболова се потвърдиха...ама хич не ми дреме. Отидох мераклийската! Да пробвам новийо мач. Малеее как плюеше слайдера тая парабола...май това ми беше основния кеф. Фърлих към 2-3 кила захранка с външен вид и мирис, дето се чудих дали не става и аз да я ям...е..х ти рибата - не пипна! От другата страна на фидера, бях се изтъкнал с един инлайн монтаж на GURU
Бе къде ти?! На тоя гьол, дошъл да преподава
ххахахаха. Към 12:30 лека-полека събрах, измих и сега съм на биричка в нас...е к'во да му е?! 

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Тука стана като сбирка на анонимни алкохолици, само дето си се знайме..
:Д

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Хъ , а на мен буля ми поръча за довечера неква риба да ни сготвела с детенце и аз докато си бачках отскочих до едно гьолче от типа на Георгевите и за около час и осигурих пет рибки с блеснарката
Рибата си даваше много добре ама повече не ми бяха нужни , тия са си предоволно . Ей ги естетически снимани в мифффката с едно 35см. ноже ръчна изработка от по габровско :

Тия подробности за ножето са да удволетворя бъдещите питания на рожденника

Тия подробности за ножето са да удволетворя бъдещите питания на рожденника

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Paublo_Eskobar
- Модератор
На тази спирка колко време и давате,преди да я изнесът!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Вече съм наполвина тигър,наполвина шаран - в долната частТелескоп написа: Капитанът на нашия отбор ,д-р Тигър ,"дърпа" и

- GODzillata
Аз пък в момента готвя кафяв ориз със зеленчуци по провансалски...па да видим кво ще излезне. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ооооооооо Тигре, да ти е живо и здраво наследничето!Teo 62 написа: - малкия днес прави 7 години.............................. - та по тоз случай
Неговата 70-та годишнина пак заедно да я отпразнувате!!!

П.П. Предполагам,че на баща си прилича!?
Ако е ДА,немирник ще да е и той!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Днеска най топло беше на басейна на пънча
Тука спрех на връщане от екскурзията.Тука е топлата вода,но рибари само 3 ма.
Който не е запознат,това е една баня,на открито която е на панчаревското езеро .Иначе пускам как е снега на Боровец-ходих за малко,и си взех истински самоковски картофи по левче-проверих ги вкъщи на кантара не лъжат,сега ще си изпържа заедно с малко морска риба
На Боровец,беше мъгливо и влажно а и искат 5 лв паркинг навсякъде за кола-дори за 15 минути да спреш.Обирджийска работа.На яз Искър положението е такова.Риба не кълве,хора има само на щъркела около 20 човека.Язовира на Устието при дигите,съм го снимал за софийските приятели на риболова,да си знаят как е нивото сега
Това е покрай реката на устието,където свършва асвалтовия път.
При пълно ниво,това място е вечно заето.Следва дигата
По тия места лови бате Георги,костури и други дребни риби.Е къде малко по нагоре хванах миналата година 2 сома
Тука при пълно ниво е 3 метра дълбоко.По реката нищо не пипа,дори под язовира
Над Пасарел е така водата
Много бистра,но тука е плиткаж.По нагоре не съм ходил,иначе съм ловил пъстърва преди 20 години.
Сега отивам да пия едно дълго кафенце,и да се приготвям за масата.Днес пак имам повод за Празнуване-пак рожден ден.рапорт даден за моя отбор 

Риболовци.
- GODzillata
Йой, Тайгър, да ти е живо и здраво отрочето, много радост само да ти носи!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Тигре , да ти е жив и здрав , тя и моята малката преди седмица навърши 6 , та така , щом е на 16 , значи е пичTeo 62 написа:Вече съм наполвина тигър,наполвина шаран - в долната частТелескоп написа: Капитанът на нашия отбор ,д-р Тигър ,"дърпа" иЗахапали сме здраво пиенете и яденето - малкия днес прави 7 години - живо доказателство,че тигъра не държи шарана в пАтурите
Гледам и Митев и той днес заформя - та по тоз случай

Живи и здрави да сте всите

Живи и здрави-Е това е приказка.Сега се сетих че Испанеца май беше на 13 рожденник,или нещо такова си спомнях та да е жив и здрав и курав и той,че сбега на някъде и не е чесно така да ни забравя.Можеще поне нещо от неговия плаж да постне за сгряване.Е къде от 2 милиона народ-на щъркела от едната страна 10 човека и от другата пак толко
Аз бях от другата при по възрастните.Казват че кълвяло само сутрин до 9 часа.

Риболовци.
Тука съм снимал и река Палакария при вливането и в р Искър.Вече и тая река е прекопана
Всичко е за пустите му камъни,строят вили и хотели-всичко на бетон.
Като бях дете,не беше така.Къде се копаше си имаше кариери,и реката си беше река.Подмоли,укрития сега разграден двор-на нищо не прилича.Е гледайте къде да се скрие рибата при този луннен пейзаж.А тия къде строят вилите са най голямите бракониери.Преди като нямаше телефони,посред бял ден съм ги виждал да бракониерстват-мренки малки,кротушки -всичко прибират като невиждали.Сега по надолу-пак заградено-ограда пазачи,складове за дървен материял.

Риболовци.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Много точно я описа държавата - разграден двор..