Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Зарган 2011

Мнение от ico000_ »

вчера на дружба 5-6 заргани по едри, но днес за 1-ия час който работехме 3 броя - дребно.
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Здравеите мили братя по съдба-днес значи положението хич не беше розово но поне не съм капо.Сутринта мн малко места ставаха въобще да се ''работи''-силен североизток към 5-6 м сек..,намерихме места по тихи след Германката посока Каваците.,аз взех 10 риби 6 от които мн добри екземпляри,другите 2ма колеги взеха съотв.4 и 5 броя.Поне начесахме малко ''крастата''-даваше си добре но после вятъра го обърна от чист изток а при тази посока вече няма къде да се скрие човек по целия юг и приключихме в 1 часа,оттам през Созопол давай на магазина -чернокоп по 8 лв и сафрид по5 ,напълнихме кофите и бегом към Бургас.Довечера съм на чернокоп!!!!!!

Ето ви снимка на зарганите :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Todorin написа:Здравейте колеги, днес след много умуване сутринта отидох на Бяла. Водата боза и след като похвърлях около час взех две риби и айде на север. На Кранево от обяд до 17 часа хванах 22 заргани и 4 бр. илария, Няма я тая година рибата нямя я :lol: :lol: .
Tи си цял рекордьор май :roll: Сутринта бях там до обяд от 15 спортиста едва 3-4 бройки. На коя буна са уловни и на вълшебна бонбарда ли ги фана :D
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

[b]Tи си цял рекордьор май Сутринта бях там до обяд от 15 спортиста едва 3-4 бройки. На коя буна са уловни и на вълшебна бонбарда ли ги фана [/b]

Ами не знам колега ти къде си бил, ама аз като отидох на втора буна двама познати си тръгнаха с по около 15 риби на човек.
Пак казвам мястото е Кранево - втора буна, за времето от обяд до 17 часа. Бомбардата - TRIZANA aff 12. :|
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

На втора бях и аз от 0.9 до 11.00 в дясната част после в лявата на 3 вида бонбарда .. Греда.. всички пребраха багажа и си тръгнаха . Може да е решила да кълве следобяд затова попитах ....
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Вчера, 23,10 пак там - на Кранево на втора буна от 07.30 до 10. 00 имах три риби и айде да упражним правото на вот. :wink: :lol:
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Е тук не са местните избори всеки има право на глас :D
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

колеги става ли за работа днес или не, че като гледам през прозореца на аспарухово плажа голяма вълна
per4ama
новобранец
новобранец

Мнение от per4ama »

Днес на четвърта буна на "Почивка" от 06.30 до 10.30 пълно капо!Голяма вълна,водата е боза,течение и абсолютно никаква риба!После на трета буна от вътрешната страна същата работа.Явно ще трябва да се чака по-добро време.А до тогава... :drinkers:
Никой не е по-прав от правата лопата!
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

на дружба днес 7.30 - 9.30 вятър + вълна стабилно, въпреки това - 4 броя, 3 от които каиши + 1 илария и още 3 изпуснати заргани , по всичко личеше,че рибата е там, но за жалост колегата го заля 1 -2 вълни и рибата не го взимаше, че трябваше да си тръгваме.....рибата започна да яде в 8, до 12 поне 20 щях да ги направя...много жалко
Аватар
Galata
новобранец
новобранец

Мнение от Galata »

ico000_ написа:на дружба днес 7.30 - 9.30 вятър + вълна стабилно, въпреки това - 4 броя, 3 от които каиши + 1 илария и още 3 изпуснати заргани , по всичко личеше,че рибата е там, но за жалост колегата го заля 1 -2 вълни и рибата не го взимаше, че трябваше да си тръгваме.....рибата започна да яде в 8, до 12 поне 20 щях да ги направя...много жалко
Не съжалявай - бъди оптимист! Ако беше останал можеше и теб да те залее вълната и да ти отнесе кофата с рибата! А 20 заргани да отидат там от където са дошли си е вече за съжаление :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
ivajlo75
новобранец
новобранец

Мнение от ivajlo75 »

[quote="ico000_"]на дружба днес 7.30 - 9.30 вятър + вълна стабилно, въпреки това - 4 броя, 3 от които каиши + 1 илария и още 3 изпуснати заргани , по всичко личеше,че рибата е там, но за жалост колегата го заля 1 -2 вълни и рибата не го взимаше, че трябваше да си тръгваме.....рибата започна да яде в 8, до 12 поне 20 щях да ги направя...много жалко[/qu

kade na drujba kolega
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

успокоих болката като си купих олова да си оправя волтите ахха :) на дружба под гранда
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

Някой бил ли е днес на къмпинг Европа до Поморие - имало доста хора там. Може да е имало някой зарган макар че малко се съмнявам че в това време рибата ще се активизирала?
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

На буната до Жезъла имаше 4-5 човека, но докато бях там за около 10 минути само замерваха морето с бомбарди, нищо не хванаха!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”