Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
ruci_bo
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от ruci_bo »

Колега - тролинга няма да научиш от форума /поне от българския/ тука всеки се бъзика със селския луд /Тролчо/ и толкоз. Ако искаш да научиш нещо - отиваш на бивак на место - язовирите са пълни - местата малко - биваците - по нагъстичко. Отиваш при комшиите по бивак със стъкленка ракийка, и польочка нещата ще ти се изяснат. :drinkers:
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Сашко,бъди мъж.Втора покана за двубои очи в очи.Сигурен съм,че пак ще се скатаеш.Докажи,че го можеш и на вода,не само от компа.
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

ruci_bo написа:Колега - тролинга няма да научиш от форума /поне от българския/ тука всеки се бъзика със селския луд /Тролчо/ и толкоз. Ако искаш да научиш нещо - отиваш на бивак на место - язовирите са пълни - местата малко - биваците - по нагъстичко. Отиваш при комшиите по бивак със стъкленка ракийка, и польочка нещата ще ти се изяснат. :drinkers:
Това е начина - изпробвано :smt023
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

batceco написа:
ruci_bo написа:Колега - тролинга няма да научиш от форума /поне от българския/ тука всеки се бъзика със селския луд /Тролчо/ и толкоз. Ако искаш да научиш нещо - отиваш на бивак на место - язовирите са пълни - местата малко - биваците - по нагъстичко. Отиваш при комшиите по бивак със стъкленка ракийка, и польочка нещата ще ти се изяснат. :drinkers:
Ще стане белни както се казва по нашенски, утре тръгвам към СЗ и ще хвърлям чоп жребчево или римския мост...па да видим
По-голям шаран от рибаря няма...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

pacho69 написа:Чета от доста време тази тема, като и други свързани с риболова на тролинг, нали и аз пълен лаик в тази област :lol: , съм се насочил натам. Чета и вместо да науча нещо полезно :| се сблъсквам с простотиите на някои колеги. Може някой от Вас да е голям майстор, корифей или там както се сеща, но същия този, който се определя, като такъв с постовете си показва колко жалки сме голяма част от Българите. Този егоцентризъм и егоизъм, породени от завист или не знам как да го нарека, просто убива и най-детските ми мечти. Има една приказка "Бий глупака с мълчание" и друга "Прекаления светец и богу не е драг"... та замислете се малко колеги, не обръщайте форума на кавгаджийница, вместо това споделете някой трик, тактика, възел или как си пиете ракията например, та белким научим нещо полезно, вместо да четем простотии... :wink:
На мен доста ми допада вашата "Селска вечеринка" в която и куцо и сакато ръси мозък на поразия относно тролинга по Жребчево! :mrgreen: Наистина точно аз съм убиеца на всичко детско у вас,защото го мога и съм го доказал с риби и снимки!Та ако нещо си недоволен и ти се реве,не мога да ти забърша,оправяй се сам без мама при улова на тролинг по Жребеца! :butthead: Покажи некоя снимка на тролинг от там,ако не не ни занимавай с жално си квичене! :mrgreen: :drinkers: Мяу! 8)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Гениална мисъл,то на ракийка можеш и да забременееш в чуждия лагер! :ANAL: :mrgreen: :drinkers: Ела ми на гости,да ти ги изясним нещата в тролинга! :wink: Носи си шапката в ръце,да ти пуснем два лева за бог да прости! :finga:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:Сашко,бъди мъж.Втора покана за двубои очи в очи.Сигурен съм,че пак ще се скатаеш.Докажи,че го можеш и на вода,не само от компа.
Ей,по-спокойно със злобата бре,че ме изедеш целия от зор! :rolleyes: :drinkers: Голема лепка се оказа! :shock: Като одите с твоя Състезател от Централна България на Турнира,се сещайте кой промени правилата на Върхи,дет си измисли негови за да стане първи приятеля му с костури на силикон! :twisted: И кой тогава скочи ЕДИНСТВЕН на Булстарите за да можете сега да ми се дуете,бееееее,мууууу,колко сте велики на село? :mrgreen: Той и Върхи беше алчен парашутист у тролинга,като вас ма бързо стъпи на земята и разбра с колко въдици да влачи по Жребеца!Троли влачи с две,а бат Гео дори с една! :idea: Ма нема как да го схванете,защото рибите и гънките са ви малко от там! :wink: 8) Треаше да останат правилата на щекаря-Върхи,да видите как Троли хваща 172костура на ден=50килограма! :drinkers: Как смело ми вадите нож,напрао ви се чудя като знам ква ми е развинтена фантазията от лудост! :roll: Млък,че прекалихте със селянията у темата! :twisted: :evil:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

batceco написа:
Кажи кой те е изпробвал,че не стана ясно! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Troli Rapala написа:
pacho69 написа:Чета от доста време тази тема, като и други свързани с риболова на тролинг, нали и аз пълен лаик в тази област :lol: , съм се насочил натам. Чета и вместо да науча нещо полезно :| се сблъсквам с простотиите на някои колеги. Може някой от Вас да е голям майстор, корифей или там както се сеща, но същия този, който се определя, като такъв с постовете си показва колко жалки сме голяма част от Българите. Този егоцентризъм и егоизъм, породени от завист или не знам как да го нарека, просто убива и най-детските ми мечти. Има една приказка "Бий глупака с мълчание" и друга "Прекаления светец и богу не е драг"... та замислете се малко колеги, не обръщайте форума на кавгаджийница, вместо това споделете някой трик, тактика, възел или как си пиете ракията например, та белким научим нещо полезно, вместо да четем простотии... :wink:
На мен доста ми допада вашата "Селска вечеринка" в която и куцо и сакато ръси мозък на поразия относно тролинга по Жребчево! :mrgreen: Наистина точно аз съм убиеца на всичко детско у вас,защото го мога и съм го доказал с риби и снимки!Та ако нещо си недоволен и ти се реве,не мога да ти забърша,оправяй се сам без мама при улова на тролинг по Жребеца! :butthead: Покажи некоя снимка на тролинг от там,ако не не ни занимавай с жално си квичене! :mrgreen: :drinkers: Мяу! 8)
Колега, познавам те индиректно от постовете тук из форума и няма как да изказвам мнение по отношение на големия ти опит в тролинга (виж ако мога да науча нещо е друга работа) , но явно си се припознал в по-горния ми пост, което веднага извиква у мене една друга поговорка "Гузен негонен бяга". Тук е мястото да отбележа, че между опитните тролингисти има и такива, които вместо да робуват на егото си и да си избиват комплексите в подобни форуми, просто ти помагат ей така щот са пичове. Що се касае за снимки - още съм блед юноша бледен в този занаят, което е очевидно, че не го крия, но дай боже да имам повод да постна някоя друга снимка. ;-)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

pacho69 написа: Колега, познавам те индиректно от постовете тук из форума и няма как да изказвам мнение по отношение на големия ти опит в тролинга (виж ако мога да науча нещо е друга работа) , но явно си се припознал в по-горния ми пост, което веднага извиква у мене една друга поговорка "Гузен негонен бяга". Тук е мястото да отбележа, че между опитните тролингисти има и такива, които вместо да робуват на егото си и да си избиват комплексите в подобни форуми, просто ти помагат ей така щот са пичове. Що се касае за снимки - още съм блед юноша бледен в този занаят, което е очевидно, че не го крия, но дай боже да имам повод да постна някоя друга снимка. ;-)
Ще ми викаш "колега",ако си тролингист! :idea: Та научи си урока да не се бъркаш,където не ти е работа! :wink: Аз не бродя по форума къде ми скимне,а където разбирам и съм силен! 8) Имам 27страници Албум от Жребчево+още хиляди риби от там с по-големи пиксели=нема как да ги изброя всичките и треа да търпя всеки плувкар,дъничар или обикновен комплексар у темата за тролинг!То е ясно,кой е комплексар и не е този за който си мислиш!Научи значението на всяка дума и тогава я използувай,защото няма как без да си учил в някой Университет поне 5 години,да се появи някой от нищото и да ти обясни нещата по селски!Такива селяци редовно анализират играта на Гришо или друг силен играч и си верват на глупостите!Няма как да спориш с Троли без да си учил или да имаш опит в тролинга! :wink: Това са ти безплатни съвети от които ти имаш постоянна нужда! :mrgreen: Обичам да помагам на по-слабите! :wink: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

pacho69 написа:просто ти помагат ей така щот са пичове.
Пич,ти в кой век живееш,бре? :shock: Кажи ми кой ще ти помогне в днешно време за нещо,за без пари,заради сините ти очи? :rolleyes: Живееме в джунгла и ако не можеш да се оправяш сам или немаш пари и си довиждане! :idea: Аман от наивници! :mrgreen: Точно на мен ли ще ми обясняваш на кой-колко съм помогнал след 2700мнения? :shock: Мога да ти изброя конкретни имена на неблагодарници и ти кво?-ще ми кажеш че съм комплексар! :rolleyes: Като Спокимиро и още поне 100човека! :wink: Нема как да ме надскочат по нито един елемент в тролинга,защото съм преди тях и не могат да го променят исторически!Ако наистина се интересуваше от тролинг,никога немаше да ми скочиш с критика,защото ще е смешно и жалко с оглед на това колко съм дал безплатно,като ПИЧ! :idea: :drinkers: Та да търпя нищожеството от Централна България да ме нарича 2-3пъти п----ка!На живо нема как да има този шанс,та нека се радва!Но не забравям никой и нищо,во-веки веков! :twisted: :drinkers: Кефиш,мъ! :drinkers:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Troli Rapala написа:
pacho69 написа:просто ти помагат ей така щот са пичове.
Пич,ти в кой век живееш,бре? :shock: Кажи ми кой ще ти помогне в днешно време за нещо,за без пари,заради сините ти очи? :rolleyes: Живееме в джунгла и ако не можеш да се оправяш сам или немаш пари и си довиждане! :idea: Аман от наивници! :mrgreen: Точно на мен ли ще ми обясняваш на кой-колко съм помогнал след 2700мнения? :shock: Мога да ти изброя конкретни имена на неблагодарници и ти кво?-ще ми кажеш че съм комплексар! :rolleyes: Като Спокимиро и още поне 100човека! :wink: Нема как да ме надскочат по нито един елемент в тролинга,защото съм преди тях и не могат да го променят исторически!Ако наистина се интересуваше от тролинг,никога немаше да ми скочиш с критика,защото ще е смешно и жалко с оглед на това колко съм дал безплатно,като ПИЧ! :idea: :drinkers: Та да търпя нищожеството от Централна България да ме нарича 2-3пъти п----ка!На живо нема как да има този шанс,та нека се радва!Но не забравям никой и нищо,во-веки веков! :twisted: :drinkers: Кефиш,мъ! :drinkers:
Колкото и странно да ти се струва, намери се човек с който се видяхме и ми обясни някои подробности в риболова :prayer: :prayer: :prayer: на тролинг и повярвай ми някои неща не съм ги срещал в темите за тролинг нито тук нито в други риболовни форуми. Те за това говоря, не се сещам да съм ти обяснявал каквото и да е, просто споделих, че е хубаво в подобни теми , такива , като мен да успеят да научат нещо, вместо да четем приперни кой е по-по-най. Аз не оспорвам уменията ти в тролинга, поради простата причина, че не му разбирам на този риболов, но искам да се науча-което ще стане, може и бавно, но ще стане. Сигурно си свестен човек, но просто се прочети - каква е тази злоба и гняв и егоцентризъм? :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

pacho69 написа:Сигурно си свестен човек, но просто се прочети - каква е тази злоба и гняв и егоцентризъм? :drinkers:
Да,гневен съм,но с ОСНОВАНИЕ и защото ми писна да ми скачат 100селяка на главата без причина! :idea: Защо не критикуваш нападките срещу мен? :wink: Защото нема нужда и сам мога да се справя във всяка ситуация,а при тях не е така! :idea: Повечето ги познавам и им знам треските,кой-как се справя в определена екстремна ситуация и до къде са им силите!Боря се с тяхното ЛИЦЕМЕРИЕ,колко сме добри у форума,като си спестим недъзите и проблемите!Зная до най-малкия детайл,къде са им проблемите защото съм горел в тоя риболов по всички параграфи!Канджосване с една ръка,а в другата да си държи пръчката е супер-трудна дестинация за 99.99% от тролещите! :idea: Има и други тънкости за които не се говори грам,като мръсните български харпуни=канджа с контра и така-нататък с ЛИЦЕМЕРИЕТО и селячеството по нашите земи,дет нема да го видиш у съседна Гърция,Сърбия или всяка друга държава по Света! :rolleyes: Но като не си в час с тоя риболов и нема сми да ти отварям очите! :cry: :drinkers: Един тъпак ми каза,че съм ревльо за дето съм имал смелостта да се изрепчим на измислените правила в тролинга от Върхи! :rolleyes: И от 150лодки никой не знаеше,кво е тролинг и добре,че Булстарите са интелигентни и се коригираха за да има Състезание,а не заколение със силикони за балъци от Централна и другата Българии! :rolleyes: :mrgreen:
Последно промяна от Troli Rapala на Сря Сеп 17, 2014 11:54 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

pacho69 написа: Колкото и странно да ти се струва, намери се човек с който се видяхме и ми обясни някои подробности в риболова :prayer: :prayer: :prayer: на тролинг и повярвай ми някои неща не съм ги срещал в темите за тролинг нито тук нито в други риболовни форума
Е,нали си пич та се надяваме да ни отвориш кво ти е казал "твоя човек в тролинга",та да залебиме и ние безплатно без да се мъчим! :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Когато си в час и имаш знания и опит,всеки риболов е лесен! :idea: Въпросът е как да стигнеш до знанията без опит=нема такъв филм,само Вестелите и Емовците минават напреко,че са по-хитри от Хитър Петър и Насредин Ходжа! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: При Вестелите нема Битки,дух или мъжество,а само пържоли и кила-пържоли+Паметници и Медали-тиквени+шльоковица и 100лева на джама! :mrgreen: :drinkers: Това е чалгата в тролинга! :cry: :cry: :cry: :drinkers:

Изображение
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ashmodean8004 »

Брей Троли ти направо бъкаш от знания, ама нещо не мога да те видя между първите трима на състезанието, вече ще ми е трето и никакав те няма, нали си много добър бре, вземи се класирай тоя път, впрочем съм те виждал сврян на масите по нисък от тревата, там много не умуваш май и стига си обиждал хората със епитети, които не разбираш и ако много държиш да ме обориш другата седмица четвъртък съм там!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”