ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
sharo1

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от sharo1 »

Дели написа:Карид, браво за улова и благодаря за информацията, обаче не забеляза ли че тази тема е за зарган. Точно форума взе да се подрежда и все ще се намери някой със собствено мнение. Тези чернокопи не са за тази тема . Фотошоп нямаш ли ? Моля модераторите да се намесят.
Дели,май твоето собствено мнение е и единственно такова.
Човека се трепе да снима,инфо да дава,ти сега косури зема да му търсиш.Да му убиваш атъра(мерака) на човека.
Аз да ме засече някой така ,повече снимки-нанай :finga:
Последно промяна от sharo1 на Вто Авг 25, 2009 10:25 pm, променено общо 1 път.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Raven написа:Аз да попитам за "синия мустад, номер 12"... абе това не е ли прекалено дребна кука? Аз да ви кажи до сега съм си ловял с Sensei 8 или 9, днес си взех няколко сини мустадки за проба, но пак погледнах дванайската и си викам - дребна е. Взех 10 номер... :smt102
ами аз ги ползвам и не са никак дребни :wink: :wink: :wink: но ги кривя осхте повече
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Тази вечер, 0630 до 2015, е те това
Изображение
Изравнявам още веднъж мизерния си личен рекорд от 12бр :oops: , но имам подобрение с още по-мизерна граца :D . Кво да правиш, поне се порадвах. Кофти време, вятър, мъртвак, една брада (изглеждаща шокиращо, но се оправи за минута и малко), но си направих кефа. Размера на рибите - на границата на добрия вкус, но по-важното че май запалихме една дама по риболова! Уффф, така не прозвуча добре - иде реч за съпругата на братовчед ми, поканена от съпругата ми да сподели емоцията с нас. За такъма - син Мустад №12 цепи мрака, пробвах след Гамакатсу 1050N - съвършенна кука (твърдят, че бодът й е 24-стенна пирамида, получена при лазерно заточване - закача се сигурно и на една молекула). Резултатът е поне равен. Повода е FC 0,14 Teclon на DAM. Ще пробвам и с малко допълнително закривяване на куката сутринта, че ми останаха червеи, пък те направо като манекени. Да не се похабят безцелно, разбийш :wink: Истината е че не съм виждал изгрева скоро, и утре няма да го пропусна. Айде :drinkers:
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

runner написа:Резултатът е поне равен. Повода е FC 0,14 Teclon на DAM. Ще пробвам и с малко допълнително закривяване на куката сутринта, че ми останаха червеи, пък те направо като манекени. Да не се похабят безцелно, разбийш :wink: Истината е че не съм виждал изгрева скоро, и утре няма да го пропусна. Айде :drinkers:

обаче кофата е номер едно :wink:
а за мустата може едно мерси нали :roll: :roll: :roll:

а за този ДАМ ще си поговорим утре става ли?
Изображение
scratch
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от scratch »

аз бях сутринта на вълнолома - 6 риби изкарах и няколко изпуснах. Други колеги вадеха и по повече. Доволно :) Повъртяхме малко, подишахме въздух и така :)
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

А пък аз...фанах .А пък аз...фанах.... - нъцки :oops: !Два дребосъка, дето ако не беше за алиби сигурно нямаше да ги взема(абе стават амааа).Едно пишлеме обратно - да види хубу лий.Няколко дребни разбойника(растат завалиите) с които си взехме довиждане до на есен и мнооого слънце.А после и вятър.Всичката тая мъка на вълноломът от към 8 до 10. :cry: .
По вече на вълноломът не стървам (до следобед), ай ши му са и на рибите ха.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Я аз тук не писах ли :D и аз докъм 8 .00 6 риби и в къщи.
А сега де? :roll:
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

И от мен малко инфо,от 06.00 до 10.00 имам хванати 10 зизита и една илария на вълнолома
риба имаше но неискаше да яде,но за сметка на това се видях сас колегите от форума
след обяд живот и здраве пак сам там,наслука на всички колеги :wink: :wink: :wink:
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Днес и аз бях на вълнолома от 6 до 12 - 4 риби :oops: От начало от 6 до 8 хванах една риба, но след като fokobg, с който имах честта да се запозная, ми обясни някои неща и ми даде флоукарбон кукички и бомбарди, за което съм му много благодарен, хаванах още 3.

Аа да отбележа, че това са ми първите заргани през живота :D И естесвено първия зарганолов
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Преди да ги метнеш на жарта,
поне ги изчисти.Или вече има нова мода ? :shock:

А вие ли бяхте по тетраподите на сянка ?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Да рапортувам и аз. От 0630 до 0945 - имам 10бр и едно - ресто. Това на Мустад. Май ще скачам пак на Гамакатсуто, че нещо ...... де да знам, по-гот е като че ли, или пък съм си свикнал с такива. На мустадките често червея го вадя вързан на възел върху куката, не се мандахерца назад, което прави хвърлянето празно движение. Предполагам от закривяването е. Като цяло рибите бяха по-добри от снощните ми, ама нещо малко по-злояди. По съвет на Чурулика вече обръщам внимание какво са яли, когато вече ги чистя. И снощните, и сутрешните - абсЕлютно празни. Имам едно чувство, че довечера няма да е риболов, а направо сеч. Пък съм на работа баси! Правя си изводи и от последните си наблюдения. В момента ако ти е хубав червея - взимаш доволно, както и да ловиш - къде повече, къде по-малко. Ако не е - и космическа совалка да й покажеш на рибата - нъцки! Хайде слука на всички довечера, ма направо да я изкъртите!
Последно промяна от runner на Сря Авг 26, 2009 2:11 pm, променено общо 1 път.
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

runner написа:Да рапортувам и аз. От 0630 до 0945 - 10бр и едно - ресто. Това на Мустад. На мустадките често червея го вадя вързан на възел върху куката, не се мандахерца назад, което прави хвърлянето празно движение.

за мустата който ти говорех имаше 22бр.и вече и тях ги няма но си взех и един червен много тънак и доста еластичен има доста опаковки но ако се видим може да ти го покажа от магазина на битоля са

КИРО
абе цитирай само необходимото
повече няма те ремонтирам
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

runner написа:................ и едно - ресто. Това на Мустад. Май ще скачам пак на Гамакатсуто, че нещо ...... де да знам, по-гот е като че ли, или пък съм си свикнал с такива. На мустадките често червея го вадя вързан на възел върху куката, не се мандахерца назад, което прави хвърлянето празно движение. Предполагам от закривяването е. .............
Аз използвам " Оунър" -12 номер и нямам грижи :wink: иначе :smt023 за риболова
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

КИРО написа:Преди да ги метнеш на жарта,
поне ги изчисти.Или вече има нова мода ? :shock:

А вие ли бяхте по тетраподите на сянка ?
На тетраподите на сянка бях аз с един мой приятел и до колкото си спомням ти беше отзаде на лодката а от пред имаше друг човек, или съм се объркал :oops:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Тъй беше,нали съм шофьора. :mrgreen:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”