Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
Не снимах, иначе го хванах на марица - камъка с рибка 

Аз да ,и освен пари се печелят и разни други неща, примерно аз спечелих нещо което се казва ''russian fishing'' и не знам за каквое, ако някои знае нека каже. Благодаря.ro666koto написа:да попитам, дали някои е печелил награда в турнир
погледни дава допълнително пари иначе предметните награди където трябва в зависимост какви саSmokedust написа:Аз да ,и освен пари се печелят и разни други неща, примерно аз спечелих нещо което се казва ''russian fishing'' и не знам за каквое, ако някои знае нека каже. Благодаря.ro666koto написа:да попитам, дали някои е печелил награда в турнир
не се съобразявам с тях защото нямат никакво значениеro666koto написа:то това ясно за наградите, ама тея пусти ботове- вятър работа
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
А някой от вас ващал ли е нещо на попово прасе? Хвърлям от два дена на тази стръв на какви ли не водоеми и на какви ли не дълбочини и нищо даже и удър нямам. Погледнах и в кевалката, но и там не е описано да кълве някоя риба на него. Пробвах и на сомските места и той неще. Някой да ми даде съвет моля?
- denislavvv
- новобранец
- ro666koto
- научил се да хвърля
За трофейни риби Делтата на Дунава- Ямата. Там съм хващал сом 180 кила и моруна над 400. Наслука
RTM Tempo
-
- вече хвърля и на тежко
За съжаление така е.Поповото прасе е вкарано като стръв,но не е зададено на никоя риба понеже играта остана малко недовършенаMIhaYLOV написа:А някой от вас ващал ли е нещо на попово прасе? Хвърлям от два дена на тази стръв на какви ли не водоеми и на какви ли не дълбочини и нищо даже и удър нямам. Погледнах и в кевалката, но и там не е описано да кълве някоя риба на него. Пробвах и на сомските места и той неще. Някой да ми даде съвет моля?

Наслука!!

- denislavvv
- новобранец
ro666koto написа:За трофейни риби Делтата на Дунава- Ямата. Там съм хващал сом 180 кила и моруна над 400. Наслука
Много ти благодаря

- denislavvv
- новобранец
А, Аз немога да влизам в онлаин мрежи. Като цъкна там и ми забива?
-
- научил се да хвърля
Защо само на Загорка ловя... как да си сменя водоема?