Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: Зарган 2011
Колеги от Бургас, предстои ми идване на 29 сабахлем, моля да ми препоръчате някое добро местенце да видя как ядът гръцките (южните)
крокодили
Благодаря Ви и ако може да ми кажете как да стигна до там 

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
а прогнозата за времето видя ли я???дават го вятър 5-6 м сек.при което не виждам къде ще може да се работи в нашия регион!!!!ico000_ написа:Колеги от Бургас, предстои ми идване на 29 сабахлем, моля да ми препоръчате някое добро местенце да видя как ядът гръцките (южните)![]()
крокодили
Благодаря Ви и ако може да ми кажете как да стигна до там
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- ще става разбирач
не ме плаши вятъра, само нещо като някой панел да има да ме пази за другото не се притеснявам 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Щом не те плаши вятър....и искаш Гръцки крокодили иди на Созопол да помяташ-Райски залив след града,трансформатора с върбата преди да влезеш в града...Едно от двете ще ти се падне на завет...Хахахххх 
Или на път ти е Северна Гърция-Поморийския къмпинг Европа.....всичко зависи от посоката на вятъра от къде ще те бие...но скороста ме притеснява мене....

Или на път ти е Северна Гърция-Поморийския къмпинг Европа.....всичко зависи от посоката на вятъра от къде ще те бие...но скороста ме притеснява мене....

Струва ми се сезона почти приключи. Слаб много слаб сезон. Малко риби и много вятър и вълни. 

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
споко брат,още мн риби ще се ивадят тази есен,аз лично даже вярвам че сериозните улови сега предстоят-виж прогнозата за понеделник например!!!Вземам 2 дози и бегом по скалитееее! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мчи Нептун знае как да си пази чедата ве.lefera1 написа:Струва ми се сезона почти приключи. Слаб много слаб сезон. Малко риби и много вятър и вълни.
Иначе досега да бяхме изтърмъчили всичката риба.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Съгласен колега-много мъдро казаноКИРО написа:Мчи Нептун знае как да си пази чедата ве.lefera1 написа:Струва ми се сезона почти приключи. Слаб много слаб сезон. Малко риби и много вятър и вълни.
Иначе досега да бяхме изтърмъчили всичката риба.

- ivalpetkov
- разбира нещата
И аз съм съгласен...спор да няма.Нептун знае как да пази чедата си от нашего брата булгарише риболовише...Щот ако не ги пази своите чеда по нашето крайбрежие....като си знаем манталитета нали се сещате кво ще става с рибата в българските черноморски води.То не че и сега въпреки Нептун не става ама...Що турския Нептун ага или гръцкия Нептунос са толкова незагрижени към своите чеда?....
От понеделник ще е квот ще е....
От понеделник ще е квот ще е....
njakoi ste kaje li kak be6e dnes ribolova okolo Varna
-
- ще става разбирач
така.. днес сутринта без да бързам 8.30 бях на дружба до 10.30, вятър доста силен и вълна вдигаше, 5 риби , като 1 много малка и я върнах, не бях хващал толкова малка. Докато вадех куките от едната вижте какво падна освен червения ми и една ува :

Uploaded with ImageShack.us
лично мое мнение,че рибите не са започнали миграция тъй като все още рибата е дребна. По това време се ловят хаймани, а сега има още пасажи с дребосъци. Поне до края на ноември ще продължи сезона.

Uploaded with ImageShack.us
лично мое мнение,че рибите не са започнали миграция тъй като все още рибата е дребна. По това време се ловят хаймани, а сега има още пасажи с дребосъци. Поне до края на ноември ще продължи сезона.
- Stanimir17
- сериозен играч
Слаб, колега.ivajlo75 написа:njakoi ste kaje li kak be6e dnes ribolova okolo Varna

In vino veritas!

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Голяма скука е форума-никой не поства,такова лошо време за октомври басимааму!
Днес на канала на Аспарухово от 9:30 до 14 часа 12 иларийки с много мъка.
Здравейте и аз да се похваля.Днес на Дружба от 16,00 до 18,00 едвам 5 заргани ,от които двете са прилични за сезона
, но като цяло сезона май приключи
Дано да даде още няколко дни, че въобще не ми се иска да заземявам 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.