Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
и аз днес открих зарганския риболов.
от сутринта до обяд десетина зарганчета, някои бяха дребни и ги пуснах.След това задуха силно и се прибрах.

Браво утре и аз смятам да го откривам ще избягам малко от ремонта в къщи
Вълнолома потъваща се дърпат зарганки има емоции.Днес не беше мн.добре но доволно с 13бр.
Силен вятър и мнооого буклуци,който пречеха мнооого.
Силен вятър и мнооого буклуци,който пречеха мнооого.

26.08.2009 6 зизи 2 иларийки 15 и 20 см, тва е от 19:00 до 20:30 . Вълнолома беше претъпкан зарганите оплитаха чипарета и така 
Имаше колеги с плаваща , които хванаха 2 пъти повече от нас.
Закачихме също куче и много граци - пуснати.

Имаше колеги с плаваща , които хванаха 2 пъти повече от нас.
Закачихме също куче и много граци - пуснати.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
да си кажа днешните ,,подвизи" 
сутринта в 5:30 бях на НОЙ до 9:15 - всичко на всичко 2 риби извадени и една откачена. Нямах и други удари. Другите колеги също не вадеха. Явно риба нямаше или поне не ядеше. Взех ги и двете на плаваща бомбарда.
После се преместих на вълнолома /към 9:50/ и помятах там до 11. Нито 1 удар. 1 колега до мен също нищо не вадеше, а друг колега 50м по-към фара дръпна няколко риби докато бях там. И те така
И помежду другото - откакто се напълни вълнолома с народ от седмица и нещо, в момента е като бунище. Днес като отидох нямаше много хора и гледката беше страшна... На всички допринесли за това
Като си тръгвах събрах една торба с боклуци около мен. Ама кой го е** за чистотата. Важното е риба да има да са пълни тумбаците и да има и за буркани

сутринта в 5:30 бях на НОЙ до 9:15 - всичко на всичко 2 риби извадени и една откачена. Нямах и други удари. Другите колеги също не вадеха. Явно риба нямаше или поне не ядеше. Взех ги и двете на плаваща бомбарда.
После се преместих на вълнолома /към 9:50/ и помятах там до 11. Нито 1 удар. 1 колега до мен също нищо не вадеше, а друг колега 50м по-към фара дръпна няколко риби докато бях там. И те така

И помежду другото - откакто се напълни вълнолома с народ от седмица и нещо, в момента е като бунище. Днес като отидох нямаше много хора и гледката беше страшна... На всички допринесли за това

Като си тръгвах събрах една торба с боклуци около мен. Ама кой го е** за чистотата. Важното е риба да има да са пълни тумбаците и да има и за буркани

Какво дати кажа колега аэ сам същия,всеки път като отида на вълнолома и винаги първо си почиства мястото и около него
но неможе само двама човека да чистят целия вълнолом а другите да идват на чисто,и росле пак даго осират
но неможе само двама човека да чистят целия вълнолом а другите да идват на чисто,и росле пак даго осират

Сега се връщам от морето. Днес си подобрих рекорда за сезона. Детайлите след малко.
Днес малко по на юг от Созопол 6 броя ,но още са много дребни не си заслужава да се взимат пуснах още толкова ,имаше гаден сулаган .След това проверка на Илия Бояджиев ама и там умряла работа има риба ,но не иска да яде(за платерини става въпрос)
Те ги и мойте.

Боцмана днес пропусна да дойде.Сигурно се изяде от яд

Боцмана днес пропусна да дойде.Сигурно се изяде от яд

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да разбирам ли,че днес не е дало на вълнолома? Замислих се дали да ходя привечер да пробвам, но ако не е дало резултат е безмислено. 

Сутринта беше зле.По към фарът някой бил взел 5-6 риби.Аз си останах с 2.И околу мен беше същото май.Това обаче не значи ча следобед няма да има.Само да има време човек.На слука!
а вълната как беше?сега предполагам че няма да може да се мята отпред,но май не трябва да ни отказва това!!!kuku написа:Сутринта беше зле.По към фарът някой бил взел 5-6 риби.Аз си останах с 2.И околу мен беше същото май.Това обаче не значи ча следобед няма да има.Само да има време човек.На слука!
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Сега като гледам вълнолома и не се вижда пяна, т.е. или има малка вълна или няма хич. Вероятно ще е фрашкано, а иначе сутринта някой си взеха доволно предполагам и над 20 риби, аз хванах 5 само, ама много се мотах с такъмите. Като чета коментарите май и аз съм закачил малко знания покрай Фелипемаса вчера сутринта. Ще намина към 1830 да видя какво става, че само чувам как било по-добре от сутринта.dobria1 написа:а вълната как беше?сега предполагам че няма да може да се мята отпред,но май не трябва да ни отказва това!!!kuku написа:Сутринта беше зле.По към фарът някой бил взел 5-6 риби.Аз си останах с 2.И околу мен беше същото май.Това обаче не значи ча следобед няма да има.Само да има време човек.На слука!
Хавайски копиехвъргач!
-
- новобранец
Здравейте и от мене.Снощи на Черноморец трима души по един зарган и едно чернокопче.Вълна и вятър колкото си искаш.Събота и неделя пак ще ги търсим 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето и малко инфо..Преди малко срещнах един човек, който се връщаше от вълнолома и беше взел 22 бройки.