Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- ro666koto
- научил се да хвърля
Re: BG Рибалка
На клавиятурата имаш бутон Print Screen, натискаш го на избраната риба и след това го Paste в Paint-a. Честито имаш си снимка след като я запаметишdenislavvv написа:А как мога да снимам рибата която хващам

RTM Tempo
- denislavvv
- новобранец
искам да попитам в момента съм 15 разред и нещо не мога да си купя воблер или блесна ? какво да направя мерси предварително
-
- новобранец
Някой ще може ли да ми обясни как да го оправя,защото съм 67 разряд и не искам да почвам от начало.

Lalov написа:искам да попитам в момента съм 15 разред и нещо не мога да си купя воблер или блесна ? какво да направя мерси предварително
никой ли не може да ми помогне плссссссссссс
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Проблема не е в разряда, а в теб. Бъркаш някъде ама незнаем къде. Опиши опитите си за закупуване на блесна и да не би да си я купуваш ама да нямаш подходящия прът на които да я сложиш?
Някой хващал ли е риба с награда?
ИГРАТА Е СУПЕР.
Последно промяна от voden64 на Сря Юли 14, 2010 8:55 pm, променено общо 1 път.
Баи Спасе каквото си качил на 1-ва страница изтеглих РР.2.0.55.BG.1 новата версия
само дето доста неща тук липсват
1-во новите места за ловене показани на клевалката ги няма не същестуват като карти в самата игра
и другото което ми прави впечателние е че липсва лентата от дясно на екрана с които си избираш на кое меясто да ловиш
Впечатление и прави и отвратителния звук на макара тук се справих подмених папката саундс и се оправи
как да играя на новите карти
само дето доста неща тук липсват
1-во новите места за ловене показани на клевалката ги няма не същестуват като карти в самата игра
и другото което ми прави впечателние е че липсва лентата от дясно на екрана с които си избираш на кое меясто да ловиш
Впечатление и прави и отвратителния звук на макара тук се справих подмених папката саундс и се оправи
как да играя на новите карти
Здравей бай спасе играта едоста добра благодаря постарал си се доста .Покрай тези дъждове играя доста.Стигнал съм 91 разряд и7000т. Но как се влиэа в топ риболовец благодаря ти предварително НИКИ Варна
Последно промяна от voden64 на Сря Юли 14, 2010 8:53 pm, променено общо 1 път.
Спасе много ти благодаря за играта.Просто е супер,а вече и аз може да се похваля с нещо-моруна 328кг
Здравейте! Много ми харесва играта! Просто е супер! Искам само да попитам очаква ли се скро нова версия на играта понеже до колкото видях е правена по версия 2.2 на Руска рибалка, която видях в Руския сайт ,че е вече версия 3.11?! Другото което ме интересува е горе в дясно като се покаже ,че съм иловил някоя риба и има и други играчи защо на мен ми се показва плувка ,а на тях показва "Bot" - Какво е това "Bot"?
И другото което ме интересува е: Как се лови с блесна?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
бот - понеже е локална версия и не се състезаваш срещу реални хора. версиите след версия 2.2 няма как да се преправят и побългаряват. колкото до блесната - хвърляш и държиш "G" натиснат до удар - после вадиш по стандартния начин. дано съм бил полезенbako_ttv написа:Здравейте! Много ми харесва играта! Просто е супер! Искам само да попитам очаква ли се скро нова версия на играта понеже до колкото видях е правена по версия 2.2 на Руска рибалка, която видях в Руския сайт ,че е вече версия 3.11?! Другото което ме интересува е горе в дясно като се покаже ,че съм иловил някоя риба и има и други играчи защо на мен ми се показва плувка ,а на тях показва "Bot" - Какво е това "Bot"?
Благодаря предварително!
-
- вече хвърля и на тежко
Няма как или няма КОЙ?gogoltd написа: версиите след версия 2.2 няма как да се преправят и побългаряват.