ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от Златев »

Днес следобед се разходих до буните, просто така. На втора имаше 2-3 колеги на бомбарда - за 30 мин нищо не извадиха. На трета буна имаше доста хора. Седях около 20 минути и водях само една извадена заргана. От вътрешната страна един колега вадеше едър гюмюш до сами буната.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

Златев написа:Днес следобед се разходих до буните, просто така. На втора имаше 2-3 колеги на бомбарда - за 30 мин нищо не извадиха. На трета буна имаше доста хора. Седях около 20 минути и водях само една извадена заргана. От вътрешната страна един колега вадеше едър гюмюш до сами буната.
Гюмюш гюмюш ама риба. :lol: :lol: :lol:
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

Вчера следобед един-единствен зарган. Бяхме на Черноморец, отново на носа и още с първото хвърляне ми удари и това беше за цял следобед ( от 13:00 до 16:30 ). Според мен неуспеха ни се дължеше на силния вятър, който мяташе бомбардата накъдето си иска.
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

В Събота на германката извадиха колегите добри количества зарган ,в Неделя обаче като ги гледах от лодката май само мятаха прътите.Поздрави и дано по -скоро малко да легне морето :D .
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Гледам Бургазлии и Айтозлията добре са половили - браво :drinkers: :drinkers:
Края на седмицата идва :)
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
pacco_pp
новобранец
новобранец

Мнение от pacco_pp »

В неделя от 15 до 17:30 часа бях на 3-та буна.Много вятър и неприятна вълна.На потъваща бомбарда извадих 2 заргани в рамките на 10 мин.Около мен видях да се вадят общо 5 риби.Тегав риболов.Другата седмица ще я търся на друго място.
strelolist
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от strelolist »

pacco_pp написа:В неделя от 15 до 17:30 часа бях на 3-та буна.Много вятър и неприятна вълна.На потъваща бомбарда извадих 2 заргани в рамките на 10 мин.Около мен видях да се вадят общо 5 риби.Тегав риболов.Другата седмица ще я търся на друго място.
То май на юг е всичката риба!Там трябва да я търсим!Успех.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Здравейте колеги :) риболова на зигита днес не беше успешен ( много водорасли и силен вятър пречеха на приятното изживяване) .... реших да се прибирам и попътно спрях на мосчето на "звездица" и даде илария и то в доста прилични количества ( 7.5 Кг ) снимки ще кача по кусно :) ... Извинявам се ако това което написах не е за тази тема :)
Аватар
tony
новобранец
новобранец

Мнение от tony »

Днес с колегата Vanio 78 решихме да пробваме на Юг от Бургас ще яде ли заргана или не. Времето беше много приятно. Към 11:00 духна СИ и стана неприятно за риболов. Освен това запръска ситно и небето се намръщи. Рибата спря да яде и отпрашихме за Б-с. Резултата бе:
30 бр. от мен:
Изображение

и 32 бр. от Ванко:
Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Много добре :D
М'дааа както го дават север, северозапад пък и да обърне североизток има доста места дето може да се скрие човек.
Айде да идва събота и неделя :P :P :P
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

tony, къде е това на юг от бургас? че мисля и аз да пробвам утре малко призори
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

flycho написа:tony, къде е това на юг от бургас? че мисля и аз да пробвам утре малко призори
е то ква стана вии Бургазлиите като не си знаете кодовете(на юг от Бургас) :( :( :(
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
krasi81

Мнение от krasi81 »

dobria1 написа:
flycho написа:tony, къде е това на юг от бургас? че мисля и аз да пробвам утре малко призори
е то ква стана вии Бургазлиите като не си знаете кодовете(на юг от Бургас) :( :( :(
dobria1 не са къхари който трябва ги знае :wink:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

не се притеснявайте -те всички ги знаят местата на "юг от бургас"....хи хи хи :Dголямата тайна вече....
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

Ама ще излезне вярна тази работа, че като попиташ в английски форум ти отговарят на въпроса, в руски форум ти отговарят, но и ти задават въпрос, а в български форум като попиташ нещо започват да ти обясняват колко си прост. Малко повече от едно са местата, където излиза зарган южно от Бургас, та заради това така неблагоразумно се осмелих да попитам. Другия път ще помисля повече преди да попитам! Все пак благодаря на Тони за любезния отговор.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”