Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2011
И аз на Дружба на мостчето 4-5 боклуджа и едно калканче, което изпратих да расте.
Колегите до мен вадеха по някоя заргана.
Колегите до мен вадеха по някоя заргана.
Утре ще я накъсам и ще пиша! Атакааааааааааааааа! Успех колеги 

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Днес в Слънчев бряг на моста, една голяма вълна, един мазен вятър.... От 7:30 до 9 един колега извади само една иларийка колкото котрето ми и това беше.... След това газ към Ахелой, а там положението същото.... После в Равда на буната извадихме по 2-3 добри заргана, но и там се намръзнахме и беж към Несебърското пристанище.... и там нищо... само лапини
..... След това хванах 2 килограма сафрид от един РК
.... Наслука и дано следващата седмица даде нещо : )

Странна работа е риболова на зарган от днес. Приятел днес ми се обади, че двама човека имат около 50 риби долу към маслен нос. Вятъра и вълните бяха ужасни поне в Поморие. След като ми се обадиха не издържах на крастата и поех с една вмирисана доза от миналия петък (странно червеите още шаваха) към вълнолома на северния плаж в Поморие. Е начесох си крастата с една риба за около 40-50 минути. Вятъра беше наистина ужасен а и за сериозен риболов на зарган и дума не можеше да става в такова шибано време и то от 15 часа нататък. Но рибата си е тука независимо че времето се сговняса за такъв дълъг период. И съм сигурен, че тази седмица ще има много добри репортажи в зарганската страница на форума.
-
- ще става разбирач
няма ли някой да ме вземе че се провали транспорта ми ?>
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Вчера мн кофти време но въпреки това аз и приятелите-Къдравия и Боната бяхме на скалите .Намерихме место където може да се работи,вятър колкото щеш,но ние бяхме скатани.После се появиха и др колеги -резултат аз 9 ,Боната 10,Къдравия 8-хубави едри риби.Това е положението в това ветровито време. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Днес на Маслен нос-38бр.общо взето тегав риболов,сутринта почна добре,но постепенно омаля и към 12:30 си бих камшика,не беше това което очаквах,май рибата се изнася на юг.На лодките пак сафрид доволно.

Днес на Германката към заливчето - от 8 - 12.30 ............ 17 броя (3 много добри) но се омокрих лошо ...
сега зъзна и се топля (
чай с коняк)
п.п. Някой няма ли да влиза за сафрид (много лодки ... в морето) ако има място да се обади/ пише на л.с

п.п. Някой няма ли да влиза за сафрид (много лодки ... в морето) ако има място да се обади/ пише на л.с

"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Каде е хвана?
Днес на Кранево 6 броя,много тегава работа.
-
- научил се да хвърля
32бр. на Германката, 6-13ч.
[quote="zografa"]Днес на Маслен нос-38бр.общо взето тегав риболов,сутринта почна добре,но постепенно омаля и към 12:30 си бих камшика,не беше това което очаквах,май рибата се изнася на юг.На лодките пак сафрид доволно.
Браво Зографче, като е тегав риболова поне с толкова да си ходиш - 38 не са никак лоша бройка. Между другото и вчера мои приятели потвърдиха, че заргана на маслен нос е давал до към 11 часа. Странна работа - уж сега трябва да дава по цял ден а пък - рибешка и работа. Истината обаче наистина е че рибата се прегрупира нанадолу и че сезона малко по малко отива към края.
Браво Зографче, като е тегав риболова поне с толкова да си ходиш - 38 не са никак лоша бройка. Между другото и вчера мои приятели потвърдиха, че заргана на маслен нос е давал до към 11 часа. Странна работа - уж сега трябва да дава по цял ден а пък - рибешка и работа. Истината обаче наистина е че рибата се прегрупира нанадолу и че сезона малко по малко отива към края.
Днес и аз малко полових заргани.От 06.30 до 12.30 само 14 броя за героя.Това на Маслен нос.После за други риби.
Ама много слабо взимаше заргана днес.Един такъв се назландисва.
Не знам не е гладен ли
Ама си е готинко сред природата на тефери4. 

-
- научил се да хвърля
Здравейте,искам да питам колегите от Бургас германка и маслен нос ли са най-дашните места от към зарган и къде се намират тези места?Утре имам път към Сарафово и обмислям да хвърля въдичката!Благодаря предварително!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
Днес на Тюленово, от 15:00 до 17:00 часа, четири човека, 70 заргана, средна хубост, времето и морето чудни за риболов!
За два часа рибата вървеше добре като темпо, но към 17:00 часа или и секна апетита, или си би камшка на някъде и спря, а и започна да се здрачава, но имаше тръпка!
За два часа рибата вървеше добре като темпо, но към 17:00 часа или и секна апетита, или си би камшка на някъде и спря, а и започна да се здрачава, но имаше тръпка!