Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
Играта тръгва без проблем ако са ти инсталирани тези компоненти:ribaria78 написа:...Не тръгва играта при инсталирването.
Без тях не тръгва! А и играта не се инсталира, а само се разархивира!Необходими компоненти за да тръгне играта (само ако ги нямате вече инсталирани)
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)

п.с.Някой може ли да каже дали има някъде играта ,но за Линукс?
-
- вече хвърля и на тежко
Няма такава.bako_ttv написа: п.с.Някой може ли да каже дали има някъде играта ,но за Линукс?

Освен само някой който знае как се пише софтуер за Линукс може да направи подобна (мое мнение)!bai_spas написа:Няма такава.bako_ttv написа: п.с.Някой може ли да каже дали има някъде играта ,но за Линукс?
хора нещо освежаващия булион не работи като тръгне да се прави излиза някакъв ерор и после изписва че не са всички риби, а имам всичките риби(сом,лин,моруна,костенурка,буфало)
- ro666koto
- научил се да хвърля
Здасти, преди време жената се опита и тя да прави тоя бульон, ама нанайси. Ама като се замисля като сготвиш някаква лицензна риба ти взима бая карма, така че ако питаш мене по-добре да дава грешка.fresaw написа:хора нещо освежаващия булион не работи като тръгне да се прави излиза някакъв ерор и после изписва че не са всички риби, а имам всичките риби(сом,лин,моруна,костенурка,буфало)

RTM Tempo
-
- вече хвърля и на тежко
А бе я иди в някоя шкембеджийница и удари едно шкембе с повечко чесън,върши същата работа!fresaw написа:хора нещо освежаващия булион не работи като тръгне да се прави излиза някакъв ерор и после изписва че не са всички риби, а имам всичките риби(сом,лин,моруна,костенурка,буфало)

Спасе ако те помоля ще добавиш ли няколко локации...? Ако мога ще ти помогна с нещо. 

-
- вече хвърля и на тежко
Вече писах по въпроса на предната страница.gabuu написа:Спасе ако те помоля ще добавиш ли няколко локации...? Ако мога ще ти помогна с нещо.
Наслука на всички фенове!!

Спасе би ли обяснил като на новобранец някой чалъми щото още не мога да се справя с програмата?!
Не знам къде каква риба се лови? Все още съм на "Езерото" (за другите иска пари, а нали трябва да уловя нещо и да го продам за да има пари)!
Клвевалката я ползвам ама пак не знам къде са местата където да ловя и какви риби има там! Единственото което открих с Гугъл е ,че на трета локация "моста" се ловяло на блесна в дясно под върбата където зад нея има три високи дървета! Пробвах но нещо не става номера!
Явно си има чалъми ,но не ги знам и за това питам!
Не знам къде каква риба се лови? Все още съм на "Езерото" (за другите иска пари, а нали трябва да уловя нещо и да го продам за да има пари)!
Клвевалката я ползвам ама пак не знам къде са местата където да ловя и какви риби има там! Единственото което открих с Гугъл е ,че на трета локация "моста" се ловяло на блесна в дясно под върбата където зад нея има три високи дървета! Пробвах но нещо не става номера!
Явно си има чалъми ,но не ги знам и за това питам!
Ха здраейте и от мен, НАСЛУКА на всичи
.
Бай Спасе може ли да те помоля да качиш " Клевалка " за новата версия / тази от 1-вия пост / , защото на тази от поста не отговаят локациите / на "езерото" на Клевалката има " МОСТА " а на новата версия го няма / ?
а и за ловенето на Блесна, постоянно ли трябва да държа "G" или да го пускам от време на време ?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НАСЛУКА

Бай Спасе може ли да те помоля да качиш " Клевалка " за новата версия / тази от 1-вия пост / , защото на тази от поста не отговаят локациите / на "езерото" на Клевалката има " МОСТА " а на новата версия го няма / ?
а и за ловенето на Блесна, постоянно ли трябва да държа "G" или да го пускам от време на време ?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НАСЛУКА
- jasonsmith
- разбира нещата
Абе хора я кажете на Велека какво се лови, на каква стръв и къде? Че ми направи една глоба от 20к , и в момента съм почти без пари, и няма да мога да избия даже и 1 рубла от тази река
. Само за уточнение- пръта ми е слаб, и предпочитаните ми рибоци са малки но да се плащат - лупавци над 700 гр и т.н.,
Стръв картоф и улов дивак не са ми приоритет че много лошо трошат пръчки, влакна и те така

Стръв картоф и улов дивак не са ми приоритет че много лошо трошат пръчки, влакна и те така
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Хора, моля прикачете я отново понеже линка не работи може да я качите тук: www.sendspace.com - не трият файловете след 1 месец !!!

-
- вече хвърля и на тежко
Файловете са качени в моето лично пространство в "DOX.bg" и си работят съвсем нормално.Божидар Стойков написа:Хора, моля прикачете я отново понеже линка не работи може да я качите тук: http://www.sendspace.com - не трият файловете след 1 месец !!!
Успех!!