Долни Богров-платеното

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Долни Богров-платеното

Мнение от qno_zloo »

това малко ли е?
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
valioman
новобранец
новобранец

Мнение от valioman »

qno_zloo написа:това малко ли е?
Никак не е малко,но не съм ходил от доста време за това питам.Пък дано удари 20ката
searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от searnox »

От събота: 8-9 удара до обяд на фидер с захранка ягода под кафето, стръв пелети скопекс 14мм тути фрути 12мм, шарани, амури :) 1х10+, амур - 6кг, останалите 3-6кг. Не се оплаквам въпреки дъжда.
shimano86
новобранец
новобранец

Мнение от shimano86 »

Колеги,хайде да споделим кой от коя стръв и от кое место на Богров е имал най-добри резултати.Успехи на всички
zazkata
новобранец
новобранец

Мнение от zazkata »

От четеното до сега разбирам ,че рибата на този язовир доста е научена на тези пелети с най- различни ДИП аромати и т.н.Та въпроса ми е следния .... Ако ида на плувка да ловя и захраня само с накисната суха царевица и за стръв използвам млечна царевица няма да имам успех ??? А и да попитам на фидер като ловя до колко куки мога да сложа на фидера ?
searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от searnox »

1 кука без значение на какво ловиш. На всичко можеш да хванеш но най-сигурни успехи на сладки захранки и тамошни пелети.
Колкото до мястото - пред кафето се събират най-много хора и на същото място на отсрещния бряг.
zazkata
новобранец
новобранец

Мнение от zazkata »

Мерси за точната информация колега,а там където казваш за мястото смисъл повече на плувка ли ходят да ловят там на тези места,който каза или като цяло там най дава рибата.И да разбирам ,че на тези пелети и сладки аромати е най-сигурно да хвана,но може ли някой колега който е пробвал на царевица какво е положението или има шанс да остана капо :Д понеже не съм запознат с тези пелети и т.н а общо взето съм свикнал на старата изпитана царевица,но тука явно рибата е научена доста на тези сладки аромати.
Аватар
stridata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stridata »

zazkata написа:Мерси за точната информация колега,а там където казваш за мястото смисъл повече на плувка ли ходят да ловят там на тези места,който каза или като цяло там най дава рибата.И да разбирам ,че на тези пелети и сладки аромати е най-сигурно да хвана,но може ли някой колега който е пробвал на царевица какво е положението или има шанс да остана капо :Д понеже не съм запознат с тези пелети и т.н а общо взето съм свикнал на старата изпитана царевица,но тука явно рибата е научена доста на тези сладки аромати.
Човека ти каза предпочитаното, а не задължителното!
Първия ми излет на Богров лових на острова на топче което едва ли някой е ловил и си хванах доволно риби! Разковничето е в захранването и презентацията!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!
Изображение
bobipetrovf
новобранец
новобранец

Мнение от bobipetrovf »

Здравейте колеги...искам да ви попитам дали някой има прясно инфо от тоя месец за спининг :?: :?: :?:
milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от milenminds »

bobipetrovf написа:Здравейте колеги...искам да ви попитам дали някой има прясно инфо от тоя месец за спининг :?: :?: :?:
Колега преди седмица повъртях около час, но нищо съществено - 1 малко сомче в началото където е като заливче. За сметка на това след това си направих кефа с няколко шарана на мач :)
shimano86
новобранец
новобранец

Мнение от shimano86 »

Някой желаещ за риболов в сряда? :D
shimano86
новобранец
новобранец

Мнение от shimano86 »

Риболова с сряда се отмени за утре,ако има някой желаещ нека да пише :drinkers:
bobipetrovf
новобранец
новобранец

Мнение от bobipetrovf »

Здравейте колеги! Събота на 11 октомври бях с колегата avranik и беше много сполучливо и хубаво. Имаше много риба, но и много изпуснахме.Най-голямата беше 8,5кг.. За съжаление ми замина телемачът, но ще го преживея. Много ни вървеше на пелети Трапер с аромат ягода и Дип с аромат слива и чили.
Колегата пробва и на спининг, но без резултат :smt003 :smt003 :smt003
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Колеги , Богров лейк няма да работи три дни 27,28 и 29 октомври 2014г. през останалите дни ще работи за Вас както досега в пълен работен ден .
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
atanasko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanasko »

Благодаря Колега за инфото ама да не би да има Ревизия :D или рибата я пренасят в аквариум за през зимата. :lol: :lol:
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”