Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
ХахахахахаххаSMRIK написа:Колеги слагам ХИКСА на платеното на Негован. Не препоръчвам на никои да ходи , днес няма риба , коментара беше ( ЗА ПЕТ ЧОВЕКА РИБА НЯМА ДА ПУСКАМЕ , ДА БЕХТЕ ПОНЕ 10 - 15 ИНАЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ) Ама не ми върнаха 10те кинта. Нещо много си поверваха .

Аз се чудя на всички, които хранят тия измекяри!
Тъкмо мислех утре натам да се запътвамSMRIK написа:Колеги слагам ХИКСА на платеното на Негован. Не препоръчвам на никои да ходи , днес няма риба , коментара беше ( ЗА ПЕТ ЧОВЕКА РИБА НЯМА ДА ПУСКАМЕ , ДА БЕХТЕ ПОНЕ 10 - 15 ИНАЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ) Ама не ми върнаха 10те кинта. Нещо много си поверваха .
 И какво, нищо ли не хванахте, тотално ли е обезрибен гьола
  И какво, нищо ли не хванахте, тотално ли е обезрибен гьолаРибата винаги е на другия бряг

Това, заедно със 777, не са гьолове, а хладилници - ако ги напълниш ще ядеш, ако са празни няма.Gad975 написа:Тъкмо мислех утре натам да се запътвамИ какво, нищо ли не хванахте, тотално ли е обезрибен гьола

- Redimido
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Утре отивам на Пънчака на платеното на спининг да ловим риба за Никулден, някой ако иска да се включи да ми драсне едно лично - да си правим компания.

Пълна скръб половината е ЗамръЗнал нещо се говори ЗА ИЗТОЧВАНЕ И ЧИСТЕНЕ. НЯМАМ НИКАКВА ИДЕЯ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. ЛОВЯХ НА КАМОЛА , РИБЕТА ,БЯЛ , ПАСТА ,ГРАНУЛА,ХВЪРЛЯХ БЛЕСНИЧКИ И ДО СЛЕДОБЯТ ПЪЛНА ГРЕДА .САМИ СИ ПРАВЕТА ИЗВОДИТЕ.Gad975 написа:Тъкмо мислех утре натам да се запътвамSMRIK написа:Колеги слагам ХИКСА на платеното на Негован. Не препоръчвам на никои да ходи , днес няма риба , коментара беше ( ЗА ПЕТ ЧОВЕКА РИБА НЯМА ДА ПУСКАМЕ , ДА БЕХТЕ ПОНЕ 10 - 15 ИНАЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ) Ама не ми върнаха 10те кинта. Нещо много си поверваха .И какво, нищо ли не хванахте, тотално ли е обезрибен гьола
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

- 
				ogi_peugeot
- разбира нещата 
Същите педали държат и 777.Страшни боклуци са.Отдавна мисля да им правя нещо но ще го измисля накрая.Може би ще има С...с и Б...сSMRIK написа:Колеги слагам ХИКСА на платеното на Негован. Не препоръчвам на никои да ходи , днес няма риба , коментара беше ( ЗА ПЕТ ЧОВЕКА РИБА НЯМА ДА ПУСКАМЕ , ДА БЕХТЕ ПОНЕ 10 - 15 ИНАЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ) Ама не ми върнаха 10те кинта. Нещо много си поверваха .
Да допълня ВОДАТА СПАДА ПОСТОЯННО Замръналият лед около храстите остана във въдуха с 5 см.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

- chirusa_bg
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Аз пък си направих страхотен риболов на Искъра, безплатно.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.

-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
....и какви риби успя да излъжеш Чирус ?chirusa_bg написа:Аз пък си направих страхотен риболов на Искъра, безплатно.

- 
				ogi_peugeot
- разбира нещата 
Най вероятно всякакви.....малки и големи  

- Redimido
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
И аз страшен риболов си направих ....   Сами вижте!
  Сами вижте!
https://www.facebook.com/stanevvl/media ... 265&type=1

Сами вижте!
  Сами вижте!https://www.facebook.com/stanevvl/media ... 265&type=1
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър 
Владо,Redimido написа:...b]Цъкни тук!!![/b][/url]
Няма да цъкам, щото нещо твоите линкове не щат да бачкат
 !
 !Иначе, и аз ходих на платено, ама си хванах
 !
 !- MITKO70
- кандидат преподавател 
А ,бачка си линка  ,отдавна не го бях виждал Иво.И някой май ще трябва да почерпи за безплатната реклама,нещо отстъпка за форума
 ,отдавна не го бях виждал Иво.И някой май ще трябва да почерпи за безплатната реклама,нещо отстъпка за форума  

,отдавна не го бях виждал Иво.И някой май ще трябва да почерпи за безплатната реклама,нещо отстъпка за форума

Всичко може,но не всеки го можe.

- kostura_24
- ще става разбирач 
Колеги някой да има някакво инфо за канала на Курило?

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

Сайтът за сватбена фотография и професионални фотосесии - STANEVPHOTOGRAPHY.COM
 Сайтът за сватбена фотография и професионални фотосесии - STANEVPHOTOGRAPHY.COM