Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Кирил,от 31г във военноморски сили,но до 30.11.2007,след това пенсия.През всичкото време съм се занимавал с далекосъобщителна техника,радиостанции,телефонни централи и все от тоя род.След нова година мисля да почна с ел.инсталации по строежите.Просто се разболях лошо / коксартроза /,смених две тазобедрени стави,и сега още малко да се закрепя.Последното го писах,защото някой също може да има проблеми,мога да помогна със съвети.
Поздрави на всички.
Поздрави на всички.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
се казвам на 18г. още се обучавам
и се занимавам с дребни далаверки(цигари) 

Последно промяна от TRANSKI RIBAR на Вто Ное 20, 2007 9:10 pm, променено общо 1 път.
1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- кандидат преподавател
Ето и от мен .
По ника си личи Ивайло Обретенов(нищо общо с баба Тонка)( луд рибар, буквално луд според жената но не толкова добър според мен)
По подробно - 32 години женен с две деца(да са ми живи и здрави)
Работя в Холандска фирма "Ден Бравен България" - началник склад,
името го пиша за колегите които се занимават с дограма и строителство ,ако мога да помогна - с удоволсквие . Иначе се занимаваме със силикони (няма за ц....)лепила ,полиуретани и др.(материали за дограма)
ако мога да помогна с удоволсвие съм на среща за съвет или контакти и всичко необходимо . Все пак сме едно голямо мъжко семейство (да ме извини колежката)трябва да си помагаме.Ако има въпроси съм на среща.
По ника си личи Ивайло Обретенов(нищо общо с баба Тонка)( луд рибар, буквално луд според жената но не толкова добър според мен)
По подробно - 32 години женен с две деца(да са ми живи и здрави)
Работя в Холандска фирма "Ден Бравен България" - началник склад,
името го пиша за колегите които се занимават с дограма и строителство ,ако мога да помогна - с удоволсквие . Иначе се занимаваме със силикони (няма за ц....)лепила ,полиуретани и др.(материали за дограма)
ако мога да помогна с удоволсвие съм на среща за съвет или контакти и всичко необходимо . Все пак сме едно голямо мъжко семейство (да ме извини колежката)трябва да си помагаме.Ако има въпроси съм на среща.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
И аз - в материален план
Обичам планината Родопи,за това живея в Смолян.По мерките на форума,съм дърт,та чак древен /то така се полага на инкубусите /.Адаши сме с puntakis.Имам любима съпруга,син на 16,който не се интересува от риболов.Професия-гадна,в съдебната власт.Магистрат съм и по закон нямам право да ви помогна,ако ви се сговни правното положение.Ако някой от вас го закъса,мога да помогна най-малкото с някаква информация,пък дори и за адвокат,който не изпива цялата кръвчица на клиента.
Обичам риболова най-много и ако можех-щях да спра да работя,за да ходя по-често за риба.Бера гъби,даже ги ям,карам малко ски,мразя чалга,бих одрал жив Азис при евентуални граждански размирици,когато няма да се знае кой кого....Мразя политическата система в Бълхария,обичам мастика и бира /ма поотделно/,хард и хеви,кънтри също,все ми е едно каква кола карам,само да ме вози на риба безпроблемно.
Обичам риболова най-много и ако можех-щях да спра да работя,за да ходя по-често за риба.Бера гъби,даже ги ям,карам малко ски,мразя чалга,бих одрал жив Азис при евентуални граждански размирици,когато няма да се знае кой кого....Мразя политическата система в Бълхария,обичам мастика и бира /ма поотделно/,хард и хеви,кънтри също,все ми е едно каква кола карам,само да ме вози на риба безпроблемно.
- Диканаров
- кандидат преподавател
презентация на съфорумците
Аз съм на 61г. По образование съм завършил машинно инженерство и международни икономически отношения. В момента съм управител на фирми специализирани в производство на ориз, вътрешна и външна търговия с варива и зърно. Не са мои! Зам.председател съм на Асоциацията на българо-арабските търговско-икономически камари към БТПП. Зам.председател съм на столичния комитет на Съюза на българските командоси.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Владимир Георгиев.От Монтана.36г.Образование-физик,но с професия електротехник,КИПиА.Ремонт,поддръжка,производство на ел.табла и др.разни подобни.Всичко това е добре ,но време за риболов все по трудно се намира.Машинариите се чупят в най-неподходящия момент!!!
Все по-често,посягам към воблерите.Когато няма достатъчно време ,с тях спасявам излета.
Ако мога да бъда с нещо полезен пишете.
Бъдете здрави и наслука!
Все по-често,посягам към воблерите.Когато няма достатъчно време ,с тях спасявам излета.
Ако мога да бъда с нещо полезен пишете.
Бъдете здрави и наслука!
Последно промяна от vladoto на Вто Дек 09, 2008 10:14 pm, променено общо 2 пъти.