Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
Модератор: sapuna
Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
Не са само софиянците приятелю, когато зарибиха яз.Широка поляна(170 000 балканки) самите ловни си е изловиха даже съм ставал свидетел когато идват и си прибират мрежите със страшно много риба и най голямата е колкото цигара 100s.RibaRiA написа:Стефан(от Луковит) вече не е проверяващ,махнаха го.Назначен е на неговото място от тази година Иван Петревенски(скоро пенсионирал се полицай) и ще видим дали ще пише актове.Павел Иванов написа:
Баси , за неколкото ми излета на Панега откак разрешиха пъстървата тая година ни една проверка ! Да се чуди човек кой и кога ги ваща тия бракониери па и актове им пише
А малките пъстървички,ще ги изловят за нула време,защото в болшинството софиянци няма етика.Всичко в коша е тяхното мото.Правил съм и много пъти забележки,когато съм виждал как прибират дребните пъстърви,но платежоспособните бизнесмени-рибари са нагли и казват:
Да не ми е дръпнала.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Направо не ми напомяй за ужаса на Широка поляна тогава ...dimi написа:Не са само софиянците приятелю, когато зарибиха яз.Широка поляна(170 000 балканки) самите ловни си е изловиха даже съм ставал свидетел когато идват и си прибират мрежите със страшно много риба и най голямата е колкото цигара 100s.RibaRiA написа:Стефан(от Луковит) вече не е проверяващ,махнаха го.Назначен е на неговото място от тази година Иван Петревенски(скоро пенсионирал се полицай) и ще видим дали ще пише актове.Павел Иванов написа:
Баси , за неколкото ми излета на Панега откак разрешиха пъстървата тая година ни една проверка ! Да се чуди човек кой и кога ги ваща тия бракониери па и актове им пише
А малките пъстървички,ще ги изловят за нула време,защото в болшинството софиянци няма етика.Всичко в коша е тяхното мото.Правил съм и много пъти забележки,когато съм виждал как прибират дребните пъстърви,но платежоспособните бизнесмени-рибари са нагли и казват:
Да не ми е дръпнала.
издържах точно 10 мин .. имах 3 балканки по 15 см ... на 2 от тях им оставих кукичката в устата, третата успях да откача ... сърцето ми се късаше .. на 10 метра 2 -ма идиота ( не мога а нарека колеги) дърпаха през 5 мин балканка сякаш ловяха уклей ... след като си пуснах 3 -тата заедно с колегата просто събрахме въдиците и се изнесохме към Беглика. Идиотите нарочно пуснаха рибата до пътя, за да се излови максимално бързо .. има поне 10 недостъпни ракава в които яко я бяха пуснали сега Поляната щеше да е рай ...
Направо побеснях като се сетих отново какъв ад беше ....
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Еми тва е затова форума за пъстървовия риболов ше е безлюден щот просто вече рядко има такава риба за риболов!
Ааа не е само това за широка поляна навсякъде където зарибят се изтребва на момента!
Поздрави!
Ааа не е само това за широка поляна навсякъде където зарибят се изтребва на момента!
Поздрави!
Същото се получи през 2000 година със 8-те хиляди сивенчета пуснати в р.Зл.Панега.maznislav написа:
Направо не ми напомяй за ужаса на Широка поляна тогава ...
издържах точно 10 мин .. имах 3 балканки по 15 см ... на 2 от тях им оставих кукичката в устата, третата успях да откача ... сърцето ми се късаше .. на 10 метра 2 -ма идиота ( не мога а нарека колеги) дърпаха през 5 мин балканка сякаш ловяха уклей ... след като си пуснах 3 -тата заедно с колегата просто събрахме въдиците и се изнесохме към Беглика. Идиотите нарочно пуснаха рибата до пътя, за да се излови максимално бързо .. има поне 10 недостъпни ракава в които яко я бяха пуснали сега Поляната щеше да е рай ...
Направо побеснях като се сетих отново какъв ад беше ....
Един съкратен ЖП-ец Димо,хвана за 1 ден 6 кг.сивенчета с размер по 1 чуперек(от палеца до показалеца).
след 2 дни го хванах на бента в м.Съйкова лъка и докато го наблюдавах зад една върба хвана 7-8 и в торбата.Окъпах го в края на февруари на бента

Големите риби в мътна вода се ловят!!!
ето ви къде може да хванете пъстърва на река
р. Горица,р. Искър ,р. Струма - Копиловци
р. Костелска,р. Стара река - Ю.Б..р. Струма - Шипочки мост
р. Мийковска ,р. Чербиска кривчица ,р. Струма - Бента на Ръждавица
р. Демяница ,р. Струма ,р. Стряма
р. Чая ,р. Руховска ,р. Бяла река
р. Златна Панега ,р. Давидковска ,р. Драговищица
р. Габровница ,р. Искрецка ,р. Девинска
-
- вече хвърля и на тежко
popo55 написа:ето ви къде може да хванете пъстърва на река
Ae, Попай, ти да не ставаш официалният статистик на форума

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Там не стаа вече ! Станича ги излови ситеpopo55 написа:ето ви къде може да хванете пъстърва на река
......р. Чербиска кривчица ......

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Това си е интересно инфо-Браво! Повечето риболовци на пъстърва не споделят такава информация но все пак мисля че за никой пъстърваджия не е тайна когато реши да ходи по реките.popo55 написа:ето ви къде може да хванете пъстърва на река
Поздрави!
-
- новобранец
Павле нали трябва да пишем на български ти караш почти на македонски.гледам твоите мнения и не мога да си обясня половината работи.Павел Иванов написа:Там не стаа вече ! Станича ги излови ситеpopo55 написа:ето ви къде може да хванете пъстърва на река
......р. Чербиска кривчица ......
А за реките със сигурност по Чая няма пъстърва редовно ходя ама ми остава само ходенето.И ако е възможно малко подробно обяснение къде се намират другите реки?
Мерси

-
- кандидат преподавател
Не го глей как пише,ам кво пише -и аз съ зъбавлявам да пишъ пу странин начинъ - ми в работата ми омръзна да са изразявам научно-популярно,обосновано лайнарски и литературно-мазно.Важна е не формата,ами същността.А за риболова на таз риба по река на тоз човек,дето го обвиняваш във виликомакедонска пропаганда,мога сал да му сваля шапка и при случай и благоволение от негова страна,да го черпя докат са посерем .Моля да мъ извините за спама,настроен съм калташко-емоциално в таз романтична петъчна вечер.
-
- новобранец
Аз съм влезъл в тоя форум например за да се науча от такива хора като него да речем,ама като не мога да го разбера и като половината от форумите си говорите за висш риболов на неразбираем за мен език?INCUBUS написа:Не го глей как пише,ам кво пише -и аз съ зъбавлявам да пишъ пу странин начинъ - ми в работата ми омръзна да са изразявам научно-популярно,обосновано лайнарски и литературно-мазно.Важна е не формата,ами същността.А за риболова на таз риба по река на тоз човек,дето го обвиняваш във виликомакедонска пропаганда,мога сал да му сваля шапка и при случай и благоволение от негова страна,да го черпя докат са посерем .Моля да мъ извините за спама,настроен съм калташко-емоциално в таз романтична петъчна вечер.

Далече съм от мисълта да го обвинявам но не мисля че е начина на изразяване(лично мнение)!А си се черпете колкото искате изобщо не ме засяга!А ако на тебе ти е омръзнало в работата да се изразяваш на чист български език-напусни я и стани шлосер например и като си се напиеш с колеги можеш да си говориш и на чешки!

-
- кандидат преподавател
Възприел си ме неправилно и докачливо-а не трябва така.Важното е риболова,а не кой какви витиевати фрази на чистия български език изписва.Мир,макар и да си пратив черпенето,както виждам.
-
- новобранец
Мир разбира се! Нямам нищо против черпенето даже имам много хубава ракия която можем да опитаме с теб и с Павката.И много си прав че риболова преди всичко!INCUBUS написа:Възприел си ме неправилно и докачливо-а не трябва така.Важното е риболова,а не кой какви витиевати фрази на чистия български език изписва.Мир,макар и да си пратив черпенето,както виждам.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
МмммДам ! Сега кат погледнах съм написал "Станича" увнаместо "Станилча" демек бат ви Станко та съм останал неразбран
INCUBUS направо не смея се показвам вече пред форума след тез хвалбествия

INCUBUS направо не смея се показвам вече пред форума след тез хвалбествия

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Здравейте колеги, аз съм начинаещ рибар, но в интерес на истината най-много съм хващала балканка и най-много ме кефи риболова на малка река. На другите места, като не си майстор се получава: много вода-никаква риба
Но истината е, че не съм виждала балканка по-голяма от 30 см в Родопите, а на Банско са направо миниатюрни и въпреки това ги вадят-много ме е яд на тези риболовци
, а иначе облечени по всички правила и последна мода на рибарите.