Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

къде изчезна доспат?
Модератор: sapuna
Re: къде изчезна доспат?
Колега "MEN4O" стана ли въпрос точното мястото където са засякли сериозното количество риба на 32 м.Инак вчера бях на Доспат резолтата:Як вятър,понапръска ни малко дъждец и най важното за което бяхме отишли две пъстървички ,едната 250-300гр.а другата два-три пъти по голяма от воблераmen4o написа:Цяла нощ дъжд включителмо и петък.Но ние не се предаваме,захранване упорито с бели,дрожди(от Цара) и захранка,резултата още 3 заблудени костурчета върнати обратно.След обяда към 17 една заблудена пъстърва около 300 гр.и това беше улова за 3 дни.Междувременно пристигнаха доста колеги с по-серизна подготовка(мачове,лодки,сонари,ластици и сериозна екипировка).За дните които бяхме заедно,имаха само епизодичми костури,и слънчеви.С лодките и влаченето ефекта беше същия.Споделиха ,че сериозни количества са видяли само на 32 м дълбочина,което показва никакъв шанс поне за тогава.
Може би с подобрение на времето нещата са се променили,надявам се.
Дано съм помогнал с инфо на някой.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Не стана въпрос за мястото където са я засекли,но имайки впредвид дълбочината предполагам по-близо до стената.
Между старите и новите садки също дълбочината е 30-35м аз затова се интересувахmen4o написа:Не стана въпрос за мястото където са я засекли,но имайки впредвид дълбочината предполагам по-близо до стената.

-
- научил се да хвърля
xenohаck написа:Тоя Язовир е зачеркнат от мен отдавна ! Не си струва труда да пиша дори за него !

ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА