къде изчезна доспат?

Модератор: sapuna

kvt
новобранец
новобранец

Re: къде изчезна доспат?

Мнение от kvt »

men4o написа:Цяла нощ дъжд включителмо и петък.Но ние не се предаваме,захранване упорито с бели,дрожди(от Цара) и захранка,резултата още 3 заблудени костурчета върнати обратно.След обяда към 17 една заблудена пъстърва около 300 гр.и това беше улова за 3 дни.Междувременно пристигнаха доста колеги с по-серизна подготовка(мачове,лодки,сонари,ластици и сериозна екипировка).За дните които бяхме заедно,имаха само епизодичми костури,и слънчеви.С лодките и влаченето ефекта беше същия.Споделиха ,че сериозни количества са видяли само на 32 м дълбочина,което показва никакъв шанс поне за тогава.
Може би с подобрение на времето нещата са се променили,надявам се.
Дано съм помогнал с инфо на някой.
Колега "MEN4O" стана ли въпрос точното мястото където са засякли сериозното количество риба на 32 м.Инак вчера бях на Доспат резолтата:Як вятър,понапръска ни малко дъждец и най важното за което бяхме отишли две пъстървички ,едната 250-300гр.а другата два-три пъти по голяма от воблера :D :D :D като се знае размера на пъстърваджйски воблер 2-3 см смятам че коментара е излишен.Вятара постоянно менеше посоката си ту от север ту запад .В петък ще кракна пак па ще видим ква ше е свършим.Ако някой има няква прясна информацйка,моля да сподели :) :drinkers:
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Не стана въпрос за мястото където са я засекли,но имайки впредвид дълбочината предполагам по-близо до стената.
kvt
новобранец
новобранец

Мнение от kvt »

men4o написа:Не стана въпрос за мястото където са я засекли,но имайки впредвид дълбочината предполагам по-близо до стената.
Между старите и новите садки също дълбочината е 30-35м аз затова се интересувах :D Поздрави
BACHO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACHO »

xenohаck написа:Тоя Язовир е зачеркнат от мен отдавна ! Не си струва труда да пиша дори за него !
:smt023 :drinkers:
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”